body Акція!

Безкоштовна Доставка від 700 грн

Каталог товарів
Графік роботи:
ПН-ПТ: з 8:00 до 17:00
СБ, НД - вихідний
Online-замовлення: цілодобово

Відгуки о магазині

Відгуки о товарах

Відгуки - VaLeo&V

Ваша думка дуже важлива для нас!
Залиште будь ласка свій відгук
Як Вас звуть?
Ваш e-mail
Напишіть ваш відгук
Фото/Відео

Ваш відгук відправлений. Його опублікують після перевірки адміністратором

11-08-2022 в 17:30:41
Дуже сподобалась якість дитячого одягу! Дякую!
05-08-2022 в 17:32:04
Сподобалась швидкість відправки,речі дійсно якісні,доступні ціни..бажаю вам успіхів і вдячних покупців..
04-08-2022 в 13:12:06
Дуже вдячні Валео, що уже який рік поспіль радують нас продукцією! Якість крута, всі побажання враховані. Дякую!
27-07-2022 в 19:30:35
Добрий день . Робила замовлення на цьому сайті , всім задоволена , ціна - якість приємно здивували , також були враховані мої побажання стосовно кожної замовленої моделі - за це окреме дякую . Швидка і безкоштовна доставка . Рекомендую цей сайт.
19-06-2022 в 11:35:04
Замовляла речі дитині, дуже задоволена якістю!!!!
14-06-2022 в 14:04:41
Все гарно організовано. Замовляла дитячий одяг. Все відповідає розмірам, якість на висоті.
11-06-2022 в 16:59:50
Нравился этот магазин до того времени, пока не сделала возврат части заказа. После этого прошло 2 месяца почти, не возвращают деньги и не отправлят вещи на замену, говорят мы потеряли вашу посылку ,не можем найти. Я понимаю, что нужно найти эту посылку чтобы сделать возврат денег подсчитав количество возвращенных вещей. НО, прошло уже почти 2 месяца, меня это не интересует где делась посылка, она дошла и ее забрали с почти !!! Верните деньги! Это безсовестно так поступать !
11-06-2022 в 12:21:47
Спасибо, платья красивые, ткани тоненькие, расцветки яркие, то что надо для жаркого лета. Сборка и доставка быстрая, спасибо за вашу работу!
10-06-2022 в 15:05:11
Дякую!!! Найкращий товар за найкращими цінами. Товаром дуже приємно вражена.
09-06-2022 в 19:16:40
Доброго дня. Магазин рекомендую. Ціни доступні, якість чудова. Неодноразово замовляла речі, дуже задоволена.
22-05-2022 в 22:11:11
Отримала замовлення, якість подобається, сервіс на висоті, ціни приємно вражають, планую наступне замовлення, дякую.
19-05-2022 в 18:26:23
Дякую магазину за якісний товар та швидку доставку. Буду замовляти ще
18-05-2022 в 06:41:21
Солидная компания,уже не раз с семьей заказывали вещи различного рода,качество действительно радует,вещи не кашлатятся и не тянутся,гамма цветов прекрасная!
17-05-2022 в 06:48:13
Я довольна покупкой двух фланелевых. Они прибыли быстро и в отличном состоянии.
16-05-2022 в 15:57:39
Чудовий магазин! Після оформлення одразу перетелефонували і уточнили всі деталі, зробили відправлення у той самий день, дуже компетентний консультант. Гарна якість (замовляли чоловічі труси різних моделей), приємна на дотик тканина. Дуже дякуємо! Мирного неба
12-05-2022 в 09:42:45
Гарний магазин. Швидка доставка та приємні ціни. Одяг якісний, все підійшло.
12-05-2022 в 05:28:34
Лично мне магазин понравился.Очень большой ассортимент товаров. Спасибо!!!
12-05-2022 в 04:35:29
Вполне хороший магазин мне здесь нравится все цены не плохие и качество отличное.
11-05-2022 в 15:50:59
Дякую!!! Надшвидка доставка! Товар якісний.
09-05-2022 в 16:36:08
Магазин оправдывает свои надежды, все просто супер!

Відгуки - VaLeo&V

Товар додано в кошик

Продовжити покупки Перейти в кошик

Товар додано в вибране

Для перегляду списку обраних товарів вам потрібно

В акційний період мінімальна сума замовлення грн

Ви можете зробити замовлення без акції на будь-яку суму.

Оформити без акції