body Акция!

Бесплатная Доставка от 1000 грн

Каталог товаров
График работы:
ПН-ПТ: с 8:00 до 17:00
СБ, ВС - выходной
Online-заказы: круглосуточно

Отзывы о магазине

Отзывы о товарах

Отзывы - VaLeo&V

Ваше мнение очень важно для нас!
Оставьте пожалуйста свой отзыв
Как Вас зовут?
Ваш e-mail
Напишите ваш отзыв
Фото/Видео

Ваш отзыв отправлен. Его опубликуют после проверки администратором

30-01-2023 в 13:01:26
Я задоволена кенгурумі
25-01-2023 в 18:20:20
Широ вдячна за посилку. Все дуже гарне та якісне.
18-01-2023 в 11:51:25
Магазин классний, вибір величезний, якість чудова,менеджери привітні, швидка відправка замовлення, ціни приваблюють. Я дуже дякую за те що пішли мені на зустріч та обміняли кігурумі 164 розміру,який я замовила помилково, на 146 розмір для моєї донечки,яка була дуже задоволена подарунком.На різницю коштів я придбала футболку розмальовку, це теж чудовий та креативний подарунок. Дякую вам,гарних продажів!!! 100% рекомендую магазин,ми залишились задоволені!
30-12-2022 в 00:03:57
Дякую за швидку відправку мого товару. Вже отримала, все чудово на мені сидить. Велике дякую за допомогу в підборі розміру. Ваші ціни та акції приємно дувують. Товар якісний. Магазмн рекомендую.
27-12-2022 в 17:58:48
Щойно отримала свій халатик шиншила, він просто неймовірний! Розмір ідеально підійшов, дуже зручний, м'якенький, легкий та теплий! Дякую за чудову якість за приємною ціною та швидку відправку !
22-12-2022 в 08:02:13
Замовляла дитячі халатики, вони супер-класні, навіть кращі вживу ніж на фото. Дуже гарно пошиті, гарний тепленький, товстенький матеріал. Я дуже задоволена замовленням. Всім рекомендую. Фото покупателя:
18-12-2022 в 18:20:56
Потрібно було дуже швидкі терміни відправити дівчата передзвонили на наступний день, зробили все дуже швидко через три дні забрала заказ на пошті. Якість відмінна немає ниточок, приємна на дотик. Ще раз хотіла сказати велике дякую менеджером, ви найкращі)))
18-12-2022 в 18:10:33
Дякую за піжамку з пандочкою! Вона чудова! Замовлення виконано швидко! Рекомендую!
18-12-2022 в 08:56:08
Замовляла кігурумі на подарунок,дуже задоволена,якість супер,ціна приємна,менеджер з обслуговування дуже вічлива.Дякую!!!
12-12-2022 в 10:02:52
Одежда пошита качественно, полностью отвечает описанию. Цены на порядок ниже аналогичных товаров других магазинов. И обслуживание отличное. Полностью рекомендую.
07-12-2022 в 19:53:23
Дуже дякую!!! Швидко, чемно, якісно. Фото буде пізніше, бо це подарунок на св.Миколая!
30-11-2022 в 19:41:48
Купляла вишиванку. На подарунок чоловікові. Гарна якість, деталізація візерунку ще краща ніж на фото. Дякую. Залишилася дуже задоволена. Фото покупателя:
26-11-2022 в 20:52:27
Замовляла дитячі комбінезони та чоловічу натільну білизну. Все супер, речі дуже гарні. Зателефонували, уточнили всі деталі. Швидка відправка. Дуже вдячна!
26-11-2022 в 00:19:38
Вперше замовляла три речі,і задоволена дуже якістю за таку ціну,все вчасно прийшло,гарних продаж вам!
13-11-2022 в 20:16:04
Дуже вдячна дівчатам за оперативність. Все сподобалось. Бажаю успіхів )))
31-10-2022 в 15:18:26
Замовляла 2 кігурумі. Якість супер. Оплатила всю суму доставка безкоштовна. Дуже швидке обслуговування. Добросовісний персонал, передзвонили спитали чи все підходить. Кігурумі тепленьке, м'якеньке і дуже класне. Рекомендую. Дякую.
25-10-2022 в 19:52:55
Отримали дитяче кінгурумі вашого виробництва
21-10-2022 в 15:30:27
Товаром задоволена. Якість хороша та швидка відправка.
19-10-2022 в 22:05:48
Дякую за швидке обслуговування і чкісний товар!!!
18-10-2022 в 19:35:29
Дякую за якісний товар, за привітний персонал. Замовлення отримала дуже швидко, все сподобалось, все підійшло. Всім рекомендую магазин.

Отзывы - VaLeo&V

Telegram
Viber

Товар добавлен в корзину

Продолжить покупки Перейти в корзину

Товар добавлен в избранное

Для просмотра списка избранных товаров вам нужно

В акционный период минимальная сумма заказа грн

Вы можете сделать заказ без акции на любую сумму.

Оформить без акции