body
Каталог товарів
Каталог товарів
Переглядів 1538

Як скоригувати живіт за допомогою одягу

Час читання:4 хв.

Одяг дозволяє не лише прикрасити, а й скоригувати фігуру, що особливо важливо за наявності невеликого живота. Вибираючи відповідний фасон і крій, потрібно приділити увагу такому відомому правилу: робимо акцент на перевагах своєї фігури, вміло приховуючи всі недоліки. Однак багато дівчат допускають серйозні помилки у своєму стилі, в результаті яких вони ще більше додають об'єм в проблемні зони.

Як скоригувати живіт за допомогою одягу - фото 1

Від якого одягу варто відмовитись?

Насамперед важливо ознайомитись зі списком речей, яким не місце у вашому гардеробі – це речі, які підкреслять живіт. Такий список стилісти поповнили моделями:

  • Сукні з низькою талією, які візуально «витягують» верх, зменшуючи нижню частину. Тим самим ці сукні «забирають» талію, через що жіноча фігура стає прямокутною.
  • Комбінезони, які практично завжди виділяють боки, живіт. Моделі з тонких тканин особливо «небезпечні» для жінок з животом.
  • Спідниця-олівець, що щільно облягає фігуру. За наявності животика така особливість офісного стилю є небажаною жіночої фігури.
  • Светр з широкими смужками в області талії або на стегнах, який привертає увагу до цих зон, візуально розширюючи їх.

У результаті кожна дівчина знатиме, що не варто носити, коли потрібно приховати живіт і наголосити на достоїнстві своєї фігури.

Які речі допоможуть скоригувати живіт?

Наступний важливий список – це речі, які допоможуть скоригувати обсяг талії. Розглянемо найпопулярніші образи та речі:

  • Сукні та спідниці А-силуету, довжина яких до коліна. Крім того, дівчат струнить також і пряма спідниця довжиною до щиколотки.
  • Для любительок штанів варто віддати перевагу помірному клешу зі злегка заниженою талією. При цьому модель повинна щільно облягати область стегон і трохи розширюватись до нижньої частини ніг.
  • Піджаки обов'язково повинні бути приталеними, а наявність акуратних підплічників зробить фігуру жіночнішою.
  • Блузи допоможуть змінити будь-який об'єм, підкреслюючи область талії, бюста.

Основна рекомендація стилістів полягає в тому, що необхідно вибирати речі, здатні трохи облягати форми, але при цьому вільно сидіти, не сковуючи руху.

Стиль оверсайз у жіночому одязі

Прийнято вважати, що вільний крій і оверсайз — недозволена розкіш для жінок, які мають животик. Насправді такий крій дозволяє майстерно скоригувати пропорції своєї фігури, зберігаючи при цьому необхідну легкість рухів. При цьому не варто ігнорувати основне правило оверсайзу - комбінацію виконуємо на контрасті обсягу і колірних відтінків.

Однак жінкам з розміром одягу більше 48 потрібно бути обережними у процесі підбору подібних речей. Потрібно надавати перевагу однотонним моделям, які в комплекті дозволяють створювати вертикальну лінію. В образі обов'язково має бути одна річ вільного крою, а друга – облягаюча. Ідеальне поєднання: сорочка або светр оверсайз із джинсами, легінсами або брюками прямого фасону.

Ідеальні моделі суконь

Вдала посадка суконь для жінок із животом існує. Але для цього слід звернути увагу на кілька популярних моделей, які отримали звання «правильні сукні»:

Сукні з прямим силуетом, які мають бути пошиті із щільних полотен. В результаті фігура виходить досить акуратною, зібраною. Моделі А-силуету, в стилі ампір, які акцентують увагу на зону декольте і, таким чином, відволікають від інших ділянок. Модель на запах – ще один безпрограшний варіант, який також «примушує» перевести погляд на бюст. Сукня-сорочка, характерними особливостями якої є прямі лінії, вертикальні лінії з гудзиків, що візуально витягує силует.

Як скоригувати живіт за допомогою одягу - фото 2

До списку затребуваних відносять і сукні з поясом, але в даному випадку слід бути акуратними: вибирайте вироби з поясом, що застібається під грудьми, на стегнах.

Відповідна палітра кольорів

Не менш важливим критерієм при виборі відповідного одягу є і кольорова гама. Причому колір сам по собі не здатний доповнювати, а ось невдалі комбінації та прийоми призводять до небажаних результатів.

Візуально більше будь-яку жіночу фігуру можуть зробити речі рожевих, жовтих або помаранчевих відтінків. Для гармонійного поєднання яскраві фарби рекомендується розбавити нейтральними відтінками.

Відмінними помічниками у процесі корекції фігури є й великі аксесуари, здатні створювати нові акценти, відволікаючи від проблемних зон. Не варто вибирати одяг в одному кольорі, завжди розбавляйте луком з іншими відтінками.

Відгуки
Залишити відгук
Ваша оцінка
Додати відгук
Ваш відгук відправлений. Його опублікують після перевірки адміністратором
    Дякую за те що написали цю статтю,тепер я знаю як прикрити мій живіт!)
    24.09.2023 в 00:38:08
Telegram
Viber

В акційний період мінімальна сума замовлення 0 грн

Ви можете зробити замовлення без акції на будь-яку суму.

Оформити без акції