body
Каталог товарів
Каталог товарів
Переглядів 1552

Як підібрати сукню під свою фігуру?

Час читання:5 хв.

Різноманітність суконь приємно здивує кожну модницю, але такий асортимент змушує замислитись: як підібрати ідеальну сукню за фасоном? Важливо вибрати таку сукню, яка успішно приховуватиме всі недоліки фігури і тим самим підкреслюватиме її достоїнства. Для цього потрібно точно знати тип своєї фігури:

  • Тип фігури: "груша". У цьому випадку слідуємо перевіреному правилу - отримання ідеального балансу верху та низу. Тому верх повинен мати пишні рукави, широкі бретелі, глибоке декольте, а низ із тонких тканин, нейтральних відтінків.
  • Тип фігури: "Яблуко" або "Овал". Рекомендується звернути увагу на сукні вільного крою, але не на пишні моделі. У пріоритеті мають бути моделі прямого крою. Не менш актуальними є сукні зі спідницями, що злегка звужуються донизу.
  • Тип фігури: Прямокутник або чоловічий тип фігури. Щоб зробити образ жіночнішим, необхідно додати широкий ремінь у талії або використовувати фасони зі зміщеною талією. Можна урізноманітнити свій гардероб і напівприталенними сукнями із запахом.
  • Тип фігури: "Трикутник" або "Трапеція". Основною перевагою такої фігури є наявність струнких стегон, які обов'язково слід наголошувати. Таким чином, вдасться відвернути увагу від широкої верхньої частини. Тому потрібно вибирати сукні на бретелях, які знаходяться близько до шиї – привертаємо увагу до ключиків, що виступають. Для такої фігури можна придбати сукні на одне плече або із заниженою талією.
  • Тип фігури: «Пісочний годинник». Це жіночна і «універсальна» фігура, під яку можна підбирати різні фасони суконь. Вибирають приталені моделі з поясом та без, моделі з великим V-подібним вирізом. Однак для жінок із повними руками варто підбирати сукні з довгими рукавами або з рукавами 3/4.

Як підібрати сукню під свою фігуру? - фото 1

Дотримуючись перерахованих вище порад, будь-яка жінка зможе зробити незабутній образ, вибираючи відповідне вбрання, яке стане реальною прикрасою для її типу фігури.

Визначаємося з оптимальним відтінком кольору.

Багато хто ігнорує такий важливий пункт при купівлі сукні, як його колір. Розбираючись з тим, як вибрати сукню за кольором, потрібно пам'ятати, що саме відтінки можуть стрункішати/повнювати, молодити/старити. Наприклад, якщо потрібно зменшити низ або верх, вибираємо моделі темних відтінків, а білі кольори завжди повнять.

Занадто строката палітра кольору може «накинути» кілька десятків років, зробити шкіру блідою. Щоб не помилитися зі своїм кольором сукні, потрібно враховувати початковий колір зовнішності.

Відповідні сукні за стилем

Кожна сучасна дівчина має власні переваги в стилі, відштовхуючись від яких вона вибирає свій гардероб. Щоб почуватися максимально впевнено, вибирайте сукню за стилем, в якій вам буде комфортно:

  • Для любительок функціонального одягу, в якому зручно пересуватися городом, підходять сукні у стилі «casual».
  • Для жіночної натури, яка жодного дня не може без підборів, підходить романтичніший стиль.

Як підібрати сукню під свою фігуру? - фото 2

Вибір стилю безпосередньо залежить відразу від двох головних факторів – способу життя, а також індивідуальних уподобань. Якщо жінка звикла до піших прогулянок і долає безліч кілометрів, для неї на першому місці буде максимальний комфорт, а отже, сукня не повинна сковувати рухи.

Оптимальна довжина сукні

Вічне питання всіх модниць: довге чи коротке? Як знайти ту саму золоту середину і вибрати ідеальну довжину сукні. Пам'ятайте, що за допомогою довжини можна скоригувати власну фігуру.

Існує наступний набір правил і рекомендацій щодо оптимальної довжини вбрання:

  • Довгими можуть бути легкі сарафани літні або вечірні сукні на підлогу. Їхня основна перевага полягає в тому, що вони візуально подовжують жіночий силует, максимально стрункий. При цьому довгі сукні не підходять для дівчат низького зросту. У такому разі вбрання "урізує" і без того низьке зростання.
  • Коротке вбрання – відмінне рішення для власниць гарних ніг. При виборі довжини залежить віку жінки.
  • Середня довжина для вбрання – чудовий спосіб приховати певні проблемні місця на ногах.
  • Для високих жінок справжнє роздолля – вони зможуть вибирати сукню будь-якої діни, але при цьому важливо не переборщити з екстремальними міні.

Крім того, не варто забувати, що для кожної сукні свою подію, а тому підібране вбрання обов'язково має відповідати нагоді конкретної ситуації. Наприклад, для повсякденних суконь характерна відсутність великої кількості декоративних елементів, а для вечірніх – обов'язково наявність мережива, драпірування, яскравих декоративних елементів.

Відгуки
Залишити відгук
Ваша оцінка
Додати відгук
Ваш відгук відправлений. Його опублікують після перевірки адміністратором

    Відгуків поки ніхто не залишив

    Будьте першими!

Telegram
Viber

В акційний період мінімальна сума замовлення 0 грн

Ви можете зробити замовлення без акції на будь-яку суму.

Оформити без акції