body
Каталог товарів
Каталог товарів
Переглядів 5173

Як і навіщо носити сукні з кросівками

Час читання:7 хв.

Сукня з кросівками – результат довгого модного шляху, який подолав безліч перешкод. Адже раніше плаття асоціювалося з ніжним, жіночним та елегантним образом, який обов'язково потрібно було доповнювати туфлями на підборах, сандалями чи босоніжками. Але з часом дівчата зробили акцент у своїх образах на практичність та зручність. Тому короткі або довгі сукні з кросівками стали справжнім трендом сезонів.

Як і навіщо носити сукні з кросівками - фото 1

Для кого підійде сукня з кросівками?

При створенні образу спочатку необхідно розібратися: кому підходить сукня з кросівками? За рахунок універсальності такого образу він буде актуальним абсолютно для всіх дівчат і жінок, незалежно від віку.

Головне пам'ятати про кілька основних правил:

Стрункі молоді дівчата можуть вибрати коротку сукню з кросівками, вбрання, що облягає, поєднуючи їх зі спортивним взуттям яскравих відтінків. Жінкам 40+ варто вибирати закрите вбрання, яке доповнює взуттям білого кольору.

Універсальним рішенням є поєднання сукні з білими або чорними кросівками, позбавленими будь-якого декору.

Яким кросівкам віддати перевагу?

Як вибрати кросівки для сукні? Адже далеко не всі кросівки можна і потрібно поєднувати з подібними вбраннями. Найбільш підходящою парою в жіночому гардеробі стануть моделі lifestyle чи міські. Що стосується бігових моделей, їх краще поєднувати зі спортивним одягом, використовуючи за призначенням.

Якщо вибирати взуття по брендах, то сукня-сорочка та інші види суконь чудово виглядають з:

  • Колекція lifestyle від всесвітньо відомого бренду Nike.
  • Колекцією lifestyle та класичними моделями від не менш популярного бренду Adidas.
  • Різними моделями New Balance.
  • Відомою класикою – кедами Vans відповідних відтінків.
  • Білими кедами, напівкедами Converse.

При виборі не варто також ігнорувати зручність взуття та якість його виконання загалом.

Як правильно поєднувати сукні та кросівки?

Для створення стильного образу важливо враховувати правила комбінування сукні з кросівками. Стилісти вказують на кілька основних нюансів:

  • Літнє плаття з кросівками поєднують за кольорами. Наприклад, виграшним варіантом є біле взуття + сукня будь-якого кольору.
  • Низьке взуття вкорочує фігуру, а отже дівчатам невисокого зросту слід вибирати вбрання, здатне візуально витягнути силует.
  • Вибираємо укорочені шкарпетки, які мають бути або зовсім не помітними під взуттям, або трохи виділятися.
  • Не варто забувати про особливості матеріалів. Наприклад, в'язані сукні доповнюють шкіряним взуттям або моделями із замші, а літні вбрання – тканинними кедами та кросівками з перфорацією.
  • Не забуваємо і про правила поєднання фактур: легке та повітряне плаття-комбінація потрібно доповнити акуратними кедами, відмовляючись від масивних кросівок.

Поєднання колірних відтінків

Поєднуємо кольори у своєму образі правильно, тому потрібно спочатку зрозуміти, який елемент одягу буде «головним», «ключовим».

Як і навіщо носити сукні з кросівками - фото 2

Розрізняють кілька типових варіантів:

  • Якщо головним елементом вважається плаття. Наприклад, вибираємо чорне плаття з кросівками білого кольору, біле плаття з кросівками сірого або бежевого відтінків.
  • Якщо основним елементом вважається взуття. Щоб зробити акцент в образі саме на кросівках, рекомендується віддавати перевагу моделям яскравих відтінків. У цьому верх має бути нейтральних відтінків.

Цього сезону знову мода на гармонійне поєднання всієї палітри кольорів, а значить взуття і сукня повинні бути в одній гамі.

Актуальні поєднання нового сезону: фасони та моделі суконь

У процесі створення ідеального образу на кожен день необхідно зрозуміти, які фасони та моделі суконь підходять під кросівки. Розглянемо найпопулярніші варіанти:

  • Спортивна сукня - відмінно поєднується з різними моделями кросівок, як з невеликими і акуратними, так і з грубуватими.
  • Сукня трапеція – підбирають прості та стильні кросівки без химерних деталей.
  • Сукня футляр – візуально вбрання витягує фігуру, а отже її доповнюють взуттям у стилі мінімалізм.
  • Вечірня сукня та кросівки – сміливий образ, під який підбирають лаконічне спортивне взуття.
  • Весільна сукня та кросівки – для наречених з неординарним смаком. Часто вибирають кеди чи акуратні кросівки білого кольору.
  • Випускна сукня та кросівки – взуття підбирають у колір вбрання. В результаті буде забезпечено максимальний комфорт протягом усього вечора.

Таким чином, сьогодні практично немає жодних обмежень у процесі поєднання сукні та спортивного взуття. Все обмежується креативністю дівчини, вибором аксесуарів, кольором сукні та подією, для якої необхідно вигадати екстравагантний і сміливий образ.

 

Відгуки
Залишити відгук
Ваша оцінка
Додати відгук
Ваш відгук відправлений. Його опублікують після перевірки адміністратором

    Відгуків поки ніхто не залишив

    Будьте першими!

Telegram
Viber

В акційний період мінімальна сума замовлення 0 грн

Ви можете зробити замовлення без акції на будь-яку суму.

Оформити без акції