body
Каталог товарів
Каталог товарів
Переглядів 9720

Стилізація одягу для різних типів фігур: як підкреслити переваги та приховати недоліки

Час читання:12 хв.

Одяг завжди був одним із головних інструментів, за допомогою яких людина формує привабливий імідж. Якщо неправильно скласти вбрання, то ні зачіска, ні яскравий макіяж із манікюром не зможуть змусити чоловіків дивитися на жінку. Тому важливо дбати про гідне наповнення свого гардеробу та розуміти, що існує одяг для різних типів фігур та неправильний вибір негативно позначиться на образі. Перед походом до магазину важливо знати про правильне поєднання речей та свою фігуру, а наша стаття допоможе розібратися в тонкощах стилізації.

Стильний одяг для різних типів фігур у магазині Valeo&V

Будь-яка представниця прекрасної статі прагне регулярно оновлювати свій гардероб, адже мода не стоїть на місці. Вирушаючи до магазину слід чітко визначитися з тим, що хочеться отримати безпосередньо на найближчий сезон, а можливо й не один. І коли омріяна річ постала перед очима, здається, що залишилося тільки, щоб розмір збігся. Але крім розміру є ще один істотний нюанс, а саме статура. Адже існує одяг для різних типів фігур і якщо правильно його вибрати, то вбрання приховає будь-які недоліки та підкреслить переваги, додавши неперевершеності та впевненості у собі. Все для створення виграшного іміджу пропонує купити інтернет-магазин Valeo&V Україна.

Тип фігури та її значення для вибору речей

Кожна людина індивідуальна і тільки близнюки фактично не мають відмінностей у зовнішності. Якщо говорити виключно про зовнішні відмінності, то одним із головних критеріїв є тип фігури, особливо для представниць слабкої половини людства. Можна зустріти за день 10 дівчат і всі вони відрізнятимуться за статурою. На сьогоднішній день існує 5 основних типів фігури:

  1. Пісочний годинник.
  2. Прямокутник.
  3. Перевернутий трикутник.
  4. Груша.
  5. Яблуко.

Є кілька категорій, що з'явилися нещодавно - мускатний гарбуз, броколі, баклажан, всі їх можна вважати підвидами основних типів.

Стилізація одягу для різних типів фігур: як підкреслити переваги та приховати недоліки - фото 1

Загальноприйняті пропорції фігури жінок

Поєднання цифр 90-60-90 знайомі будь-якій людині та позначають ідеальні пропорції фігури для представниць прекрасної статі. Але це не зовсім вірне твердження, оскільки кожна жінка індивідуальна, має свої особливості статури, відповідно і параметри ідеальності в неї інші. Так, дуже високі дівчата з розмірами талії 60 см і стегнами 90 см виглядатимуть надто худими. А мініатюрні жінки навпаки, виглядають більш важко. Не кажучи вже про довжину ніг та тип фігури. У таблиці 1 представлені пропорції, наближені до досконалості залежно від зростання.

Зріст, м

Довжина ніг, см

Груди, см

Талія, см

Стегна, см

 

1.60

до 83

93

60

92

1.67

до 89

93

62

95

1.74

до 94

100

65

101

1.80

до 100

104

67

104

             

Таблиця 1. Основні параметри жіночого тіла

Як правильно вибрати стиль одягу та купити потрібні речі Київ

Підбираючи стиль одягу, орієнтуються кілька чинників, насамперед, спосіб життя. Оскільки людина більшу частину доби проводить на роботі, то має значення дрес-код і якщо це офіс, то зазвичай використовуються ділові костюми та суворі предмети гардеробу. Після закінчення робочого дня кожен сам може вирішувати, що йому носити у вільний час. І тут уже можна говорити, що на перший план виходить смак та особливості фігури. Якого стилю не дотримувалися б жінки, купити найкращий одяг Київ пропонує інтернет-магазин Valeo&V.

За допомогою чого підкреслити фігуру дівчині

Навіть після важкого трудового дня або двогодинних занять у фітнес-центрі кожна дівчина хоче виглядати привабливо. А домогтися цього допомагає одяг і одне з головних завдань - правильно піднести переваги зовнішності. Не всі знають як наголосити на фігурі і часом креатив йде тільки на шкоду. Але якщо жінки розуміють, як за допомогою вбрання уявити у виграшному світлі переваги свого тіла, то вони будуть чарівні в будь-якій ситуації. Такі жінки завжди впевнені у собі та виглядають сексуально.

Для кожного типу фігури є свій, найбільш підходящий одяг та основні принципи знає навіть наймолодша модниця. Для "яблука" відмінно підходять блузки із запахом, класичні сорочки, спідниці із завищеною талією, сукні А-силуету, штани прямого крою та з клешем, подовжені піджаки та пальта без пояса. Власницям фігури "груша" підійдуть такі фасони одягу: укорочені світшоти, сукні прямого крою та пишні спідниці, штани з накладними кишенями та джинси темного кольору, піджаки та кардигани.

Стилізація одягу для різних типів фігур: як підкреслити переваги та приховати недоліки - фото 2

Для власниць "перевернутого трикутника" підкреслити фігуру допоможуть сукні з асиметричним вирізом, та спідниці, що розкльошують, сукні з V-подібним вирізом, блузки з бантом, облягаючі светри, штани будь-якого крою, довгі шуби і пальто з широким. Якщо у дівчини "прямокутник", тоді її стиль одягу має на увазі використання: кофт з широким поясом, приталених жакетів, подовжених блузок і вільних тунік, прямих і звужених штанів, спідниць олівець і трапеція, напівприталеного верхнього одягу. Враховуючи пропорції фігури "пісочний годинник", варто зупинити вибір на одязі з V-подібним вирізом, штанах і джинсах з високою посадкою, на сукнях із завищеною талією та спідницею-олівець, пальто в підлогу та пуховиках.

Який одяг допомагає приховати недоліки фігури

Не всі можуть похвалитися зовнішністю Анджеліни Джолі чи Кейт Моос. Хоча далеко не факт, що голлівудські красуні і моделі мають ідеальне тіло. Просто вони знають як грамотно приховати недоліки та переключають увагу на переваги. Дотримуючись нескладних правил можна найявніші вади фігури якщо і не показати у виграшному світлі, то як мінімум, приховати їх від очей оточуючих. Вік та зайва вага є головними ворогами фігури та підбираючи речі, слід продумувати комбінації, які нівелюють роки з кілограмами.

Тимчасові вади у вигляді зайвої ваги або перманентні недоліки тіла маскують просто за допомогою відповідного одягу і такі варіанти:

  • повним дівчатам - подовжені жакети, укорочені штани, сукні на запах, джинси з високою посадкою, корсет, високі чоботи, кльош, спідниця-трапеція;
  • худим дамам - штани прямого крою, спідниці в підлогу та пліссе, сукні з об'ємними деталями, блузи з довгими рукавами, сорочки з нагрудними кишенями;
  • жінкам з довгою шиєю - светри із завищеною горловиною, одяг із горизонтальними смужками, без глибоких вирізів;
  • відсутність талії - блузи та джемпери навипуск, сукні прямого крою та А-силуету, штани та спідниці із завищеною талією.

За наявності проблем формування індивідуального стилю потребує скрупульозного відношення.

Стилізація одягу для різних типів фігур: як підкреслити переваги та приховати недоліки - фото 3

Як впливає колірна гама на сприйняття фігури

Для чоловіків забарвлення одягу є лише елементом дизайну, що робить вбрання більш індивідуальним. Жінки дивляться набагато глибше і розуміють, що колірна гама виступає ефективним інструментом формування не лише стильного, а й вдалого образу у контексті свого тіла. Тому найчастіше в гардеробі пані переважають кольори якоїсь певної палітри, вигідної саме для її фігури. Основні правила та ефект поєднання різних кольорів:

  • чорний - струнить;
  • монохромні кольори – роблять вище;
  • яскраві - додають об'єм та приковують увагу;
  • вертикальні смуги - стрункі;
  • теплі кольори, червоний та жовтий додають об'єм;
  • білий – зменшує обсяги.

Це загальні принципи, конкретний ефект залежить від крою, фасону та інших моментів.

Оптимальні фасони одягу на зиму та ціна на предмети гардеробу

Незважаючи на те, що виробники пропонують величезний вибір речей, які відносяться до унісекс, але продовжують фасони одягу ділитися на чоловічі та жіночі незалежно від віку. Хтось носить абсолютно різні речі, але в основному люди віддані одному стилю. Саме постать диктує правила вибору тієї чи іншої фасону. В одного предмета гардеробу буває кілька десятків різновидів і якісь ідеально підходять, а деякі відверто завдають шкоди зовнішньому вигляду. Наприклад, пряма сукня оптимальна для повних дівчат, а сукня-трапеція зовсім не доречна.

Зима продовжує залишатися найскладнішим часом у плані вибору вбрання. Одяг дозволяє приховати недоліки, але підкреслювати фігуру непросто. Жінкам з пишними формами підійдуть короткі та довгі пуховики, пальто з хутром та дублянки. Наслідуючи модні тенденції, не завадить обзавестися паркою або стьобаною курткою. Для дівчат із тонкою талією магазин Valeo&V Київ запропонує приталені пальта, пуховики з поясом за приємною ціною. Власниці слабо вираженої талії повинні формувати індивідуальний стиль за допомогою пальто та пуховиків із запахом, а також дутих курток із поясом.

Стилізація одягу для різних типів фігур: як підкреслити переваги та приховати недоліки - фото 4

Найкращий одяг для осені

На когось осінь навіює зневіру, а хтось любить жовте листя та зачарування цієї пори року. Щоб осіння пора точно не принесла розчарувань, має бути відповідний одяг, який підніме настрій навіть у вогкий і дощовий день. Підібрати демісезонні речі непросто, адже ближче до листопада погода міняється кілька разів на день. Тож у шафі обов'язково наявність як теплих предметів, так і тих, які можна носити влітку. Вибір їх над останню, залежить від особливостей статури.

Повні дами, прагнучи приховати недоліки своєї фігури, при виборі осіннього вбрання повинні віддавати переваги пальто прямого крою, тренчам А-силуету, светрам оверсайз, спідницям міді, шкіряним піджакам, трикотажним кардиганам, брючним костюмам. Спираючись на модні тенденції, дівчатам з статурою "прямокутник" варто замовляти хутряні жилети, пальта з поясом та завищеною талією, куртку-косуху, светри з пояском, джинси з високою посадкою. Маючи тип фігури "пісочний годинник", відмінним варіантом покупки на осінь стануть: спідниці-олівець, сукня із запахом, об'ємне пальто, широкі джинси, водолазки. При цьому не варто перейматися кольоровою гамою, адже такій фігурі підходить все.

Які модні тенденції літа 2023 року

Літо завжди було особливим часом року. Це період шкільних канікул, відпусток та просто пікніків на вихідних. Диктує воно свої умови у питаннях формування іміджу, оскільки тут безліч нюансів, починаючи з комфорту і закінчуючи сексуальністю. Але оскільки влітку складніше приховати недоліки фігури, процес пошуку одяг перетворюється на справжній квест. Необхідно ще враховувати модні тенденції, адже хочеться не просто виграшно виглядати, а й носити те, що зараз на піку популярності, а не вирушати на кілька десятиліть у минуле. Відвідавши інтернет-магазин Валео Україна можна бути впевненим, що тут на покупців чекають лише модні та затребувані фасони за доступними цінами.

Літо 2023 обіцяє знову бути жарким і свій гардероб слід ретельно продумати. У фасонах одягу переважатимуть об'ємні речі, що гармонійно підходить для стилю одягу жінок, які мають різні пропорції фігури. На піку популярності піжамний стиль - штани, шорти і футболки з шовку, що струмує, де кольорова гама повністю відповідає домашнім вбранням. Часто жителі Києва замовляють одяг у ретро-стилі, ціна на нього доступна. Переважає оверсайз, причому потрібно щоб верхня і нижня частина відрізнялися - широкий верх/приталений низ або навпаки.

Стилізація одягу для різних типів фігур: як підкреслити переваги та приховати недоліки - фото 5

Купити одяг під індивідуальний стиль у магазині Валео Україна

Важливо створити індивідуальний стиль, з яким оточуючі характеризуватимуть людину. Багато хто протягом усього життя дотримується одного напряму, хтось постійно, іноді радикально експериментує з іміджем. Допоможе в цьому інтернет-магазин "Валео" в Україні, де можна замовити одяг високої якості. Консультанти не лише запропонують наявні фасони, вони також порекомендують оптимальні варіанти, ґрунтуючись на побажаннях замовниках та вигляді фігури.

Недостатньо стежити за модою і розбиратися в трендах, щоб купувати вдалі речі та виглядати чарівно. Вибір одягу для різних типів фігур є складною процедурою. Як би шикарно не сиділи на манекені або моделі футболки, штани та светри, але це зовсім не означає, що вони також ідеально розмістяться на тілі представниці прекрасної статі, яка їх купила. Оскільки статура не змінюється протягом життя, то розуміти принципи формування особистого гардеробу слід з молодого віку.

FAQ

Який тип фігури схильний до повноти?

Тип "Яблуко" характеризується найбільш проблемним з точки швидкого набору ваги. У представниць прекрасної статі з такою фігурою груди та стегна об'ємні, а от талія простежується слабо. При наборі ваги жир моментально накопичується у районі живота.

Який ідеальний тип фігури?

Ідеальним вважають тип "пісочний годинник". У таких жінок круті стегна і тонка талія, причому при наборі ваги вона залишається чітко помітною. Будова тіла ніяк не впливає на розмір грудей - вона може бути як пишною, так і зовсім невеликою.

Що вважається гарною фігурою?

У жінок завищені вимоги до свого тіла, і вони прагнуть бути досконалими. Стандартними вимогами є наявність талії, стрункі ноги та підтягнуті груди, при цьому розмір молочних залоз ніяк не впливає на показники ідеальності.

Які постаті подобаються чоловікам?

На це питання однозначної відповіді немає. Комусь подобаються стрункі і підсмажені дівчата, а хтось із чоловіків втрачає дар мови при вигляді жінок Plus Size. Але є універсальне правило - охайний вигляд, у цьому і допомагає грамотно підібраний одяг.

Відгуки
Залишити відгук
Ваша оцінка
Додати відгук
Ваш відгук відправлений. Його опублікують після перевірки адміністратором

    Відгуків поки ніхто не залишив

    Будьте першими!

Telegram
Viber

В акційний період мінімальна сума замовлення 0 грн

Ви можете зробити замовлення без акції на будь-яку суму.

Оформити без акції