body
Каталог товарів
Каталог товарів
Переглядів 2897

Жіноча білизна: як вибрати правильний розмір та стиль для різних типів одягу

Час читання:10 хв.

Якщо чоловіки досить поверхово ставляться до спідньої білизни, то для представниць прекрасної статі вона має велике значення. Зручні трусики та бюстгальтер додають впевненості, є інструментом, що впливає на зовнішній вигляд і навіть є способом спокушання протилежної статі. Тому як вибрати жіночу білизну правильно повинні знати дівчата вже у старших класах школи. У статті буде розказано про правила підбору трусиків і бюстгальтерів, їх розміри, види та відповідність тому чи іншому одязі, а також подіям.

На що звернути увагу та як вибрати жіночу білизну грамотно

Відповідь на питання як вибрати жіночу білизну постає перед представницями прекрасної статі у 14-15 років, а іноді й раніше. Цінуються і чоловіки, які розуміються на фасонах і розмірах, здатні зробити сюрприз на День Святого Валентина або День Народження, що стане предметом додаткової гордості для дами за свого обранця. Трусики та бюстгальтер приховують делікатні місця і тут важливо поєднувати багато факторів, щоб нижня білизна не приносила дискомфорту та виграшно доповнила образ у міру можливості.

Слід виділити кілька помилок, які роблять жінки, вибираючи повсякденний варіант, білизну для спорту чи трусики для різних фасонів одягу. Купівля бюстгальтера на розмір менше не тільки не зробить груди більше, але і принесе лише бажання якнайшвидше зняти річ, а вона може бути зовсім не дешевою. Часто дівчата орієнтуються лише на зовнішній вигляд, ігноруючи зручність та комфорт. Так, мереживо ефектно, але при тривалому носінні натирає шкіру. Не варто зловживати моделями, що здавлюють тіло, оскільки відзначається порушення кровообігу. Стрінги можуть спровокувати захворювання сечостатевої системи, зокрема, інфекції.

Жіноча білизна: як вибрати правильний розмір та стиль для різних типів одягу - фото 1

Нижня білизна є інтимною річчю, тому деякі соромляться звертатися до консультантів і, як наслідок, даремно витрачені гроші та мінімум задоволення. Менеджери магазину Валео Київ допоможуть підібрати оптимальну модель, виходячи з уподобань замовників. Вони дадуть відповідь на всі питання щодо матеріалу виготовлення, допоможуть підібрати правильний розмір і фасон. Консультанти також порекомендують правила догляду за одягом та порадять грамотне поєднання білизни з іншими предметами туалету.

Догляд за нижньою білизною

Трусики та бюстгальтери потребують спеціального догляду. Ажурні моделі та вироби з мереживом краще прати вручну, решта вимагають застосування делікатного режиму в машинці. Ліфчики краще попередньо помістити в спеціальний мішечок, щоб вони не втратили функції комфорту та підтримки грудей. Купивши білизну, потрібно уважно вивчити рекомендації щодо догляду, незалежно від матеріалів та технології виробництва краще прати трусики з ліфчиками окремо від іншого одягу. Також варто розділяти кольорову та білу нижню білизну. У силу специфіки розмірів та призначення, практично не використовується прасування. Застосовувати праску можна лише для натуральних тканин. Замовивши речі в магазині Valeo&V, покупці можуть бути впевнені, що при правильному догляді вони прослужать довго. Здійснюється доставка не лише у Києві, а й по всій території України, терміни мінімальні.

Стильна жіноча білизна замовити у магазині Валео Україна

Оскільки трусики та бюстгальтери приховані від очей оточуючих, то резонно виникає припущення, що ці предмети гардеробу мають бути винятково комфортними, а зовнішній вигляд особливого значення не має. Але це підхід або феміністок, або чоловіків. Більшість жінок розуміють важливість навіть повсякденних речей, що говорити про вироби для особливих випадків. Стильна жіноча білизна дозволяє почуватися впевненіше, а замовити якісні та недорогі речі можна в інтернет магазині Валео Україна. Тут є всі розміри та фасони для жінок з будь-яким типом фігури.

Матеріали та технології виробництва. Ціна комфорту

При виборі будь-якого одягу матеріал є одним із ключових факторів і білизна не є винятком. Навіть можна сказати, що ця інформація важлива подвійно, адже трусики і бюстгальтери не просто стикаються безпосередньо зі шкірою, вони контактують з найбільш інтимними та чутливими частинами тіла, а значить точно не можна допускати несерйозного підходу при виборі. Адже ціна може виявитися непомірно високою, аж до проблем зі здоров'ям. Матеріали та технології виробництва повинні відповідати високим стандартам якості.

У гардеробі будь-якої представниці прекрасної статі можна знайти білизну не тільки різного фасону, а й пошите з різних тканин. Виробники постійно експериментують із матеріалом, роблять комбіновані вироби, пропонують інноваційні тканини. Найбільш поширена сировина:

  • бавовна;
  • віскоза;
  • поліамід;
  • еластан;
  • поліестер.

Які вибрати вироби вирішує виключно жінка. Від тканини залежить вартість, правила догляду, зовнішній вигляд та довговічність. Якщо говорити про призначення, це також вагомий аргумент при виборі. У повсякденному носінні краще бавовняні вироби. Білизна для особливих випадків частіше шиють із штучних тканин, особливо сексуальніші моделі.

Жіноча білизна: як вибрати правильний розмір та стиль для різних типів одягу - фото 2

Бюстгалтери різних типів

Бюстгальтер можна назвати найпростішим способом впливати на свої груди. Хтось не має засобів для пластики, а хтось не хоче хірургічного втручання. Ліфчик здатний творити дива з візуальним сприйняттям однієї з головних частин жіночого тіла. У гардеробі будь-якої жінки, незалежно від розміру грудей можна зустріти такий вид білизни. Бюстгальтери різних типів допомагають сформувати виграшний образ і підкреслювати переваги грудей, вміло маскуючи недоліки.

Ліфчик підходить не під всі види одягу, але там, де він передбачається, цей виріб має бути ідеальним. Вимоги до бюстгальтерів можна охарактеризувати двома словами – комфорт та підтримка грудей. Якщо вдається домогтися зручності і молочні залози приковують увагу оточуючих навіть під скромним одягом, тоді жінці вдалося домогтися покупки ідеальної моделі. А існують такі ліфчики:

  • класика;
  • барлет;
  • «Анжеліка»;
  • балконет;
  • корб'єр;
  • брастей;
  • мінімайзери.

Істотний вплив на купівлю виробу має розташування застібки - спереду або ззаду.

Жіноча білизна: як вибрати правильний розмір та стиль для різних типів одягу - фото 3

Підбір правильного розміру у випадку з бюстгальтером гарантує лише комфорт та зручність. Підтримка залежить вже від форми чашок і є один універсальний інструмент, яким користуються майже всі жінки, які не зробили пластику грудей. Мова про Push-Up і справді, ліфчик з поролоновими прокладками є в шафі як власниць маленьких молочних залоз, так і солідних трійок і четвірок. Мета технології пушапа полягає не лише у збільшенні грудей. Поролонові прокладки вигідно здавлюють і піднімають жіночу гідність, формуючи сексуальні улоговинки та западинки, які неможливо не оцінити.

Підбір правильного розміру

Купівля білизни становить складність не тільки при відвідуванні інтернет-магазину, але і при особистому візиті в звичайну точку продажу. Зазвичай, трусики та бюстгальтери приміряти забороняється і тому важливо знати параметри свого тіла. Підбір правильного розміру для білизни показаний у таблиці 1. Періодично потрібно свої параметри переміряти з набору чи втрати ваги.

Розмір

Обхват стегон, см

Обхват талії, см

Обхват грудей, см

 

XS/42

84-89

60-64

80-85

 

S/44

90-94

65-69

85-90

 

M/46

95-99

70-74

90-95

 

L/48

100-104

75-79

96-100

 

XL/50

105-112

80-86

101-105

 

Таблиця 1. Розміри жіночої білизни

Якщо виміри показали, наприклад, обхват стегон 94,5 см, слід взяти М. Краще щоб річ була трохи більше, адже менший розмір завдає серйозного дискомфорту.

Трусики для різних фасонів одягу

Вибір вбрання зводиться не тільки до підбору штанів, спідниць, суконь, костюмів, верхнього одягу та взуття. Важливе місце у процесі належить пошуку відповідної білизни. У деяких випадках саме з нього починається складання образу. Тут враховується не лише привід виходу з дому та настрій представниці прекрасної статі. Ключовим фактором є те, що буде надіте відразу поверх білизни. Трусики для різних фасонів одягу підбираються ретельно і безпосередньо впливають на зовнішній вигляд.

Сучасна індустрія спідньої білизни дає одночасно приємний вибір і головний біль щодо поєднання виробів. Найбільш популярні такі фасони:

  • хіпстери;
  • сліпи;
  • бікіні;
  • ретро;
  • стрінги;
  • тонги;
  • тангу;
  • бразиліана.

Як би жінці зовні не подобалася модель, але слід замовляти вироби, виходячи з типу фігури. Так, дівчатам з пишними формами не підійдуть стрінги чи танги. А жінкам, які мають тип «пісочний годинник» не варто одягати ретро. Бразиліани стануть чудовим вибором для тих, хто має фігуру прямокутник. Особливо відповідально слід підійти до вибору білизни для особливих випадків, адже може статися конфуз за невідповідності.

Жіноча білизна: як вибрати правильний розмір та стиль для різних типів одягу - фото 4

Якщо говорити про конкретні рекомендації та обмеження у питаннях поєднання верхнього одягу та трусиків, то є низка певних вимог. Ключовий нюанс полягає при виборі речей, що облягають, або виконаних з напівпрозорих тканин. Тут краще безшовні моделі, які не будуть помітні під брюками або джинсами, що обтягують. Прозорість добре поєднується з мінімалізмом і стрінги зведуть з розуму оточуючих чоловіків. Бюстгальтери різних типів не такі важливі, тут краще підбирати вироби за кольором, в тон блузки або майки.

Білизна для спорту

Купівля спортивної форми вимагає грамотного підходу, адже навантаження на одяг високі, чи то біг, чи вправи на розтяжку у фітнесі чи вбрання для ігрових видів спорту. Вибір трусиків або бюстгальтера має не менше, а часом і більше значення, ніж придбання лосин або кофти. Білизна для спорту досить принципово відрізняється від варіантів для повсякденного носіння або сексуальних комплектів. Тут на перший план виходять фасон із матеріалом. А помилки при виборі можуть стати причиною зниження результатів і, як наслідок, поганого настрою, а можливо, й отримання непотрібних травм.

Цінительки здорового способу життя повинні виважено підходити до походу в тренажерний зал чи просто на пробіжку. Стильна жіноча білизна гарної якості дозволить почуватися готовою до підкорення нових висот, адже ніхто не скасовував і того, що навіть спітніла дівчина виглядає сексуально. До речі, потовиділення і обумовлює покупку виробів з натуральних тканин, які добре вбирають піт, особливо це важливо для ліфів. У ролі трусиків можна використовувати сліпи чи інші безшовні моделі із мінімумом декору. Вони повинні добре тягнутися, тому підійде якісна синтетика.

Важливо. Після тренування потрібно прати не лише основний спортивний одяг, а й замінити білизну.

Комфорт та підтримка

Як кажуть пані, хороша білизна це та, яку не відчуваєш, але розумієш, що вона є. Комфортність носіння передбачає відсутність навіть найменшої незручності, яка може бути викликана неправильним розміром або тканиною, що не підходить. Є фасони, які завдають певного дискомфорту, в першу чергу це стосується стрінгів і танго. Саме тому дані моделі рідше використовуються у повсякденному носінні. У випадку з бюстгальтерами ключове значення має розмір і маленькі філіжанки натирають шкіру під самими грудьми. Комфорт та підтримка – це головні вимоги до будь-якої спідньої білизни.

Білизна для особливих випадків купити в магазині Valeo&V Київ

Залежно від настрою та світогляду представниці прекрасної статі, навіть вихід у магазин за продуктами стає особливим приводом і потребує відповідного вбрання, включаючи трусики з бюстгальтером. Але є справді, такі дні і приводи, які можна назвати не тривіальними, а отже доведеться зазирнути в далекі куточки своєї шафи і дістати речі, придбані якраз, для чогось специфічного, причому має як приємну, так і не дуже причину. Білизна для особливих випадків можна купити в магазині Valeo&V Київ, тут є все, що допоможе оптимально вирішити проблеми, що виникають регулярно і періодично.

Як би хто не ставився до місячних, але ці дні мають більшість представниць прекрасної статі і їх вільно можна віднести до особливих випадків. Ось тут сексуальність стоїть одному з останніх місць і першому плані виходить виключно практичність. Краще класичні та великі моделі, які забезпечують надійну фіксацію гігієнічних засобів. Матеріали та технології виробництва важливі для комплектів білизни, призначених для спокушання чоловіка. Тут уже має бути максимум нетривіальності – мережива, смужки, декор. Якщо жінка вирушає на важливу зустріч, то вибір білизни залежить від одягу. Діловий костюм передбачає практичність, а вечірня сукня – сексуальність.

Жіноча білизна: як вибрати правильний розмір та стиль для різних типів одягу - фото 5

Звертаючись до інтернет-магазину Valeo&V Україна, кожен покупець може бути впевнений, що знайде бюстгальтери для різних типів та розмірів, трусики під різні фасони одягу, білизну для занять спортом або просто моделі для щоденного носіння. В асортименті стильна білизна для представниць прекрасної статі в широкому асортименті. Вибір постійно поповнюється новими моделями, що дозволить задовольнити навіть дуже вимогливих клієнтів. На всю продукцію надаються документи, що підтверджують якість. Ціни у Валео дивують демократичністю і дозволять наповнити шафу першокласними речами без особливої шкоди для бюджету.

Знаючи про правила вибору жіночої білизни, можна бути впевненою у своїй чарівності та не переживати з приводу можливих казусів чи любовних невдач. До питання покупки слід підійти виважено, знати як параметри тіла, а й тип фігури. Жінка повинна розуміти як гармонійно поєднуються ті чи інші фасони трусиків з рештою одягу. Звичайно, найважливіше значення має матеріал виготовлення та бренд виробника. Та й ціна важлива, адже наповнення шафи гідною білизною потребує серйозних витрат.

FAQ

Як правильно вибрати розмір жіночої білизни?

Незалежно від формату покупки (інтернет-магазин чи оффлайн), потрібно знати не тільки розмір, а й параметри свого тіла – обхват стегон, талії та грудей. Вони протягом життя можуть змінюватись і слід регулярно оновлювати цифри, зіставляючи їх потім за спеціальними таблицями.

Як дізнатися який у тебе розмір білизни?

Щоб ідентифікувати свій розмір, необхідно мати звичайну рулетку. З її допомогою вимірюється обсяг грудей, талії та стегон. У разі вибору бюстгальтера заміряють ще й обсяг під грудьми, щоб вибрати чашечку ліфчика. Вимірювання краще проводити за допомогою іншої людини для більш точного результату.

Які труси підходять для фігури груша?

Власницям широких стегон і апетитних сідниць підійдуть фасони трусиків, які не робитимуть низ масивним. Тут доречна класика: танго, стрінги та сліпи, особливо ажурні. Ліфчик краще використовувати з широкими бретельками та пушапом. А ось що точно не рекомендується, так це труси із заниженою посадкою та боксерки.

Як підібрати комплект білизни?

Вибір комплекту залежить від кількох факторів. Ключовим є привід. Якщо потрібно йти на роботу, то перевага надається практичним моделям, зручним, без декору, з натуральних матеріалів. Активний спосіб життя передбачає ще більший комфорт, білизна повинна розтягуватися. А ось у разі зустрічі з чоловіком бюстгальтер та трусики мають бути сексуальними та обов'язково одного кольору.

Відгуки
Залишити відгук
Ваша оцінка
Додати відгук
Ваш відгук відправлений. Його опублікують після перевірки адміністратором

    Відгуків поки ніхто не залишив

    Будьте першими!

Telegram
Viber

В акційний період мінімальна сума замовлення 0 грн

Ви можете зробити замовлення без акції на будь-яку суму.

Оформити без акції