body
Каталог товарів
Каталог товарів
Переглядів 7424

Що таке кігурумі? І де його носити?

Кігурумі- бажаний атрибут на веселих вечірках, відмінне рішення для домашнього відпочинку. Кумедний костюм знайшов чимало шанувальників по всьому світу. Його із задоволенням носять представники всіх вікових груп й статусів. У ньому зручно гратися, танцювати, стрибати на батуті. Завдяки об'ємному крою рухи не сковуються. Те, що потрібно для комфортного дозвілля вдома та інших місцях.

Що таке кігурумі-1

Що таке кігурумі?

Кігурумі — яскравий комбінезон у вигляді тварин, кінематографічних та мультиплікаційних героїв. Серед багатьох різновидів не важко буде знайти практично будь-який образ. Кіт, корова, єдиноріг, покемон та інші. Тут ви знайдете безліч персонажів. У kigurumi кожна деталь створена для максимального ігрового перевтілення. Повноту антуражу додають очі, хвіст, вуха та інші елементи.

Що таке кігурумі-2
У великі кишені зручно сховати мобільний, інші важливі дрібниці. Все необхідне завжди знаходиться під рукою. Вбрання швидко надівається, знімається. Для цього спереду передбачена довга блискавка-замок. Він не потребує особливого догляду, можна прати в машинці.

Для пошиття застосовуються приємні на дотик тканини, які не викликають алергії. У виробі тепло та дуже затишно, він не створює парникового ефекту. Що таке костюм кігурумі, якщо «виміряти» виріб характеристиками?

  • Нетривіальний, фантастичний дизайн
  • Практичність
  • Універсальність
  • Тактильний комфорт
  • Гіпоалергенність
  • Гарний настрій

    Що таке кігурумі-3

Цікаві факти про кігурумі.

Перелік переваг кігурумі доповнюють цікаві факти про цю одяганку, чим можуть похвалитися далеко не всі види одягу:

  1. Kigurumі - вихідці з країни, де сходить сонце, Японії.
  2. Любов японців до аніме, перевдягання в улюблених персонажів, косплею, стало причиною появи даних костюмів в 90-х роках.
  3. Перший творець основоположник тренду — бренд SAZAC.
  4. Після масового виробництва стали частиною моди японських вулиць.
  5. Не мають ніяких обмежень за статевими та віковими групами.
  6. У західному світі почали набирати популярність тільки 2010-2011 роках.

    Що таке кігурумі-4

Як вибрати кігурумі?

Просторий крій підійде абсолютно всім типам статури. Розмір формується з урахуванням зростання. В інтернет-магазині Валеотрикотаж представлена таблиця розмірів. Вона допоможе легко підібрати оптимальний варіант. Досить озброїтися сантиметровою стрічкою.

У таблиці ваші параметри потрапили в суміжне значення? Віддавайте перевагу більшій моделі. Пам'ятайте — комбінезон-кігурумі повинен сидіти на вас вільно:

  • ніде не стискати;
  • рукава, штанини НЕ підскакувати.

 

Що таке кігурумі-5


Дотримуйтесь простих рекомендацій. Так ви отримаєте дійсно зручну річ, максимум комфорту під час носіння.
Чи можна спати в кігурумі
«А кігурумі — це піжама чи костюм?» - питання, яке увійшло у ТОП-5 у покупця. Комбінезон-кігурумі — одна з найзатишніших речей. Так стверджують щасливі власники. Одяг з капюшоном зберігає температуру тіла. Вентиляційні властивості, повітропроникність, відмінні. Тому використовувати виріб у якості піжами можна.
В піжамі-кігурумі ви можете перевертатися уві сні, як завгодно. Полюбляєте спати в позиції «морської зірки» або інших хитромудрих позах? У кігурумі-піжамі це реально й максимально зручно. Вільний фасон дає можливість приймати будь-які положення. Рухи не сковуються, взимку й літню ніч вам забезпечений глибокий, міцний, здоровий сон.

Що таке кігурумі-6

Що означає японське слово «кігурумі»?

Складається назвиа з двох частин - «kigu» перекладається «носити», а «nigurumi» - «м'яка іграшка». Повна назва точно характеризує стиль. Саме тому цей одяг стає вибором аніматорів, учасників карнавалу, тематичних, костюмованих заходів.
Кігурумі зустрічали світанки на березі теплого пляжу, підіймалися в снігові холодні гори, стаючи предметом гардероба любителів гірськолижного спорту. Вони порушують всі традиції в одязі, розривають встановлені часом шаблони. Де kigurumi, там панує весела атмосфера. Люди розважаються та граються, виконують ролі, об'єднуються в теплі душевні компанії. А це найголовніше!

Відгуки
Залишити відгук
Ваша оцінка
Додати відгук
Ваш відгук відправлений. Його опублікують після перевірки адміністратором
    Спасибо за полезную информацию. Пока не прочитал Вашу статью не знал, что такое слово(название) существует и, что означает. Удобно, практично, прикольно, да и у родителей меньше головной боли с подготовкой детей к костюмированным мероприятиями. Спасибо за труд! Удачи в бизнесе!
    03.11.2022 в 12:00:25
Telegram
Viber

В акційний період мінімальна сума замовлення 0 грн

Ви можете зробити замовлення без акції на будь-яку суму.

Оформити без акції