body
Каталог товарів
Каталог товарів
Переглядів 812

Дитячий трикотаж

Дитячий трикотаж - фото 1

Сучасні дітки дуже розвинені та просунуті у всіх відносинах, у тому числі в питаннях моди та одягу. Навіть малюки знають, що зараз у тренді, і не одягнуть річ, яка їм не подобається. Якщо раніше батьки могли купити дитячий трикотаж, не замислюючись над зовнішнім виглядом, керуючись лише ціною, то тепер багато хто звертає увагу на дизайн. Це все, звичайно, добре, але в гонитві за модними тенденціями мамам і татам не можна забувати про вимоги до одягу для дітей. Речі мають бути натуральними, гіпоалергенними, гігроскопічними – є ще низка характеристик, про які ми поговоримо нижче. Головне, що хочемо сказати – усім цим параметрам відповідає дитячий трикотаж. Ціна на нього прийнятна, речі модні, красиві та безпечні. Наш магазин трикотажу Valeo&V вже понад два десятки років працює на ринку України, і ми можемо з упевненістю заявляти, що найпопулярніші речі для дітей – із трикотажного полотна. Чому і з чим це пов'язано – далі в статті.

Дитячий трикотаж – що це таке і коли він став популярним

Дитячий трикотаж - фото 2

Трикотаж, якщо брати дослівно і говорити коректно, це не тканина, а полотно. З французької слово перекладається як «в'язані вироби». Адже його не ткуть, а в'яжуть із ниток одного чи кількох видів.

Якщо заглибитися трохи в історію, дитячий трикотаж, та й взагалі саме полотно, дуже довго не приживалося у суспільстві. Упродовж тривалого часу його вважали матеріалом для бідних. Непрезентабельний вид одягу, доступність сировини та дешевизна його виробництва не вражали багате суспільство. Поки його не розкрутила Ельза Скіапареллі, яку відтоді називають «принцесою трикотажу».

Якось вона побачила простий зв'язаний селянкою светр на своїй подрузі і була вражена – він їй здався дуже стильним. Ельза знайшла майстриню, і їхнє знайомство переросло у плідну співпрацю – вони відкрили першу фабрику трикотажу, магазин трикотажний і навіть створили Будинок моди Скіапареллі. Це було у двадцятих роках минулого століття.

Далі трикотаж пішов у ще потужнішу розкрутку, коли Коко Шанель почала його активно пропагувати у своїх колекціях.

З того часу дорослий та дитячий трикотаж стали мегапопулярними, і цю популярність полотно не втрачає до сьогодні.

Які категорії полотна пропонує трикотажний магазин «Валео»

Дитячий трикотаж - фото 3

Дитячий трикотаж виготовляється з різних волокон, серед яких шовкові, бавовняні, вовняні та синтетичні. Кількість та якість ниток визначає категорію матеріалу, його щільність, якість, показники функціональності. Виділяють три основні групи полотна:

  1. Для білизни Це одяг першого шару – майки, труси, футболки, боді, сорочечки, повзунки, піжами та інше. Тут мають бути натуральні різновиди тонкого дитячого трикотажу, бо це дуже важливо для здоров'я малюків. Дорослим також потрібні природні тканини, якщо ви піклуєтеся про себе.
  2. Для спортивного одягу. Для цієї категорії речей беруть дитячий трикотаж із підвищеною щільністю з кращими показниками зносостійкості та міцності. Сюди входять спортивні костюми, куртки, штани та інші вбрання для активного проведення часу.
  3. Для верхнього одягу. При пошитті таких речей використовують найщільніший і зносостійкий трикотаж. Магазин трикотажний «Валео» пропонує в цій категорії світшоти, куртки, худі, жилети, шапки та інше. Якщо бентежить ціна, тоді найкраще купити такий одяг влітку – в цей час на нього гарна знижка.

Різновиди та ціна трикотажу – що краще замовити та купити, на які тканини частіше буває знижка у Valeo&V

Дорослий та дитячий трикотаж має понад двадцять різновидів. Полотно відрізняється разюче – є тонке, щільне, гладке, пухнасте... Ми розповімо коротко про найпопулярніші види.

Вид тканини

Властивості

Велсофт

Неймовірно легка, ніжна повітряна тканина, при цьому дуже міцна. Прекрасно зберігає тепло – з неї шиють кігурумі, піжами, пледи, шапки, комбінезони та інше. У холодну пору року дитячий трикотаж із велсофту – незамінний. Повітропроникний, довговічний, стійкий до деформації.

Інтерлок

Міцний, але тонкий дитячий трикотаж. Використовується здебільшого для пошиття одягу першого шару, білизни та літнього вбрання. Магазин трикотажу «Валео» продає речі з інтерлоку цілий рік – вони популярні. Це полотно у народі негласно називають «королем трикотажу». Але інтерлок-жаккард – вже зовсім інша історія. Він щільний та теплий, використовується для верхнього одягу.

Рібана

М'який, приємний і водночас міцний. Щільніше за інтерлок, але теж часто використовується для білизняного та дитячого трикотажу, футболок, піжам та іншого.

Кулірка

Це найбільш тонкий дитячий трикотаж, в основі якого чиста бавовна. Зрідка деякі види додають еластан або лайкру для більшої міцності. Але там відсоток невеликий, він не впливає на якісні показники цього виду полотна.

Футер

Ця тканина призначена для одягу другого шару. Іде з начосом, тому будь-який магазин трикотажу, у тому числі Valeo&V, продає теплий одяг із футера.

Махра

Популярний, ворсистий та пухнастий дитячий трикотаж. Дуже приємний, коли до нього торкаєшся, дбайливо зігріває тіло, дозволяючи дихати шкірі. Багато з нього Valeotrikotage продає ясельний асортимент. Ціна прийнятна, тому багато батьків хочуть замовити махрові речі.

Є ще більше 10 видів: велюр, капітоній, ангора, пік, джерсі, креп, біфлекс та інші. Трикотажний магазин «Валео» шиє речі з усіх видів полотна.

Чому дитячий трикотаж користується популярністю – думка експертів Valeotrikotage

Дві головні переваги дорослого та дитячого трикотажу – натуральність та прийнятна ціна. Просто чудово, що в одному полотні поєднуються такі важливі для споживача якості. Це і є причиною його популярності. За такої шикарної якості цілком адекватна вартість – знахідка для батьків, які хочуть замовити та купити речі у магазині трикотажу.

Крім цього, полотно має ще ряд позитивних якісних характеристик:

  1. Екологічність. Ну це те саме, що й природність. Полотно в'яжеться із натуральних ниток. Лише іноді деякі види додають синтетичні вплетення. Але в більшості дитячий трикотаж – стовідсоткова бавовна. Це дуже важливо для здоров'я організму та гарного самопочуття. Люди, які люблять себе та своїх дітей, ніколи не куплять дешеву синтетику. Адже вона парить тіло, створює ефект сауни.
  2. Гіпоалергенність. Останнім часом все більше дітей та дорослих стають пацієнтами алергологів. І все важче виявити причину, знайти той самий подразник. Люди реагують на хімічні домішки, пил, аерозолі, цвітіння, продукти, барвники та інше. Дуже тонко алергік відчуває неякісну тканину в одязі з формальдегідами або іншою «хімією». Тому дитячий трикотаж у такому разі – найоптимальніший вибір. Ну, ще льон.
  3. Гігроскопічність. Це така властивість тканини, яка дозволяє їй вбирати вологу. Важливо для дітей та дорослих. Тіло потіє постійно, але коли одяг вбирає цей піт і випаровує його, людина навіть не помічає дискомфорту. Інша справа – синтетика, у таких речах ви чітко відчуватимете кожну крапельку поту.
  4. Повітропроникність. Ця якість така ж важлива, як гігроскопічність. Шкіра – це найбільший орган, і якщо його одягнути в «скафандр», який не пропускає повітря, він почне давати збій. Багато людей навіть не здогадуються, що часом їхні проблеми зі здоров'ям безпосередньо пов'язані з тим, що вони одягають на себе щодня. Одяг повинен пропускати повітря та давати можливість тілу дихати.
  5. Комфорт. Дитячий трикотаж, та й дорослий теж, – це дуже комфортний та зручний одяг. Тканина приємно прилягає до тіла, не сковує рухів та підходить для різних випадків.

А ще трикотажні речі дуже гарно виглядають. Все частіше навіть відомі модні дизайнери включають такі вбрання у свої лінійки.

Чи впливає ціна на якість речей – правила вибору одягу

Дитячий трикотаж - фото 4

Більшість покупців знають, що надто дешевий одяг не може бути якісним. І це справді так. Але й надто дорога, теж не означає – натуральна. З дешевим все зрозуміло – низька якість, низькосортні матеріали та погане виконання, тобто пошиття. У вартість одягу з високим цінником часто включаються зайві накрутки та витрати – оренда приміщення, оплата комунальних послуг та зарплата великої кількості продавців. Це якщо ви бажаєте купити товар офлайн. А ще буває, ви просто платите за бренд, який розкручений. Але в основному, звичайно ж, дорогі речі виправдовують себе – служать довго і виглядають шикарно.

На них, до речі, також можна заощадити, якщо замовити в магазині трикотажу Valeotrikotage або дочекатися, коли буде знижка.

Та найкраще купувати одяг у середньому сегменті, а тут найоптимальніший вибір – дитячий трикотаж. Хоча для дорослих це також актуально. Але полотно буває різне, продавці також. Добросовісні шиють трикотажні речі професійно, використовуючи досвідчених майстрів, якісну фурнітуру та обладнання.

Щоб замовити або купити якісну та добротну річ, треба звертати увагу на деякі моменти:

  • Пошиття, вірніше – його якість. Розправте виріб, огляньте його щодо перекосів, розтягування, крою. Не беріть, якщо є нерівності, нитки, що стирчать, деформації, катишки.
  • Обробка швів. Теж показник якісності речі. Усі шви мають бути посиленими у плечах, рівними, міцними. Не повинно бути перепусток, недоробок.
  • Розмір, а саме його відповідність. Якою б не була річ якісною, якщо вона не підійде вам за розміром, ви її не носитимете. І на дитину не одягнете. У багатьох виробників є своя розмірна сітка, тому що вони використовують свої лекала при розкрої. Тому завжди звіряйте розміри та заміряйте свої параметри, якщо хочете купити трикотаж у магазині Valeo&V.

Як правильно доглядати дитячий трикотаж

Отже, ви купили вбрання із якісного полотна, вам підійшов розмір, все подобається. Але щоб річ не вийшла з ладу після першого прання, вам треба за нею правильно доглядати. Інакше ви ризикуєте її втратити.

Процес

Особливості

Перемо

Найкраще руками у прохолодній воді. Температура – не вище 30 градусів. Допускається прання в машинці, але в делікатному або ручному режимах.

Віджимаємо

Цього краще не робити. Принаймні не викручуємо сильно. Віджали трохи воду та й усе.

Сушимо

Оптимально – у розкладеному вигляді, але можна й розвісити, лише на великі «ребра».

Прасуємо

Теж не гарячою праскою, а теплою. Дитячий трикотаж не любить високі температури.

Зберігаємо

Тут Valeotrikotage рекомендує речі акуратно складати, а не забивати шафи. Щоб був доступ повітря до речей.

Який магазин трикотажу краще – правила та критерії вибору онлайн-продавця

У цьому багато плюсів:

  1. Економія часу. Покупки в інтернет-магазинах дитячого трикотажу займають набагато менше часу, ніж звичайні походи по магазинах. Вдома на кухні за чашкою кави або в маршрутці на шляху до роботи ви можете зробити замовлення.
  2. Широка географія. Навіть живучи в маленькому населеному пункті, ви можете купити дитячий трикотаж у Києві, Одесі чи навіть Америці. Онлайн вам доступний увесь світ.
  3. Економія грошей. Дитячий трикотаж в Інтернеті коштує набагато дешевше, ніж у звичайних магазинах. Тим більше, онлайн часто є знижка або розпродаж, де можна купити вигідніше.

Також у плюси онлайн-шопінгу можна записати широкий асортимент дитячого трикотажу, набагато більший, ніж офлайн, зручну доставку, відсутність черг та набридливих продавців.

Головне – правильно вибрати надійний магазин трикотажу. Для цього звертайте увагу на кількість років, які він працює на українському ринку, на розмір каталогу та товару в ньому, на наявність облікових записів та постів у них. А також на коментарі, лайки, роботу менеджерів та наявність швидкого зворотного зв'язку.

Відгуки
Залишити відгук
Ваша оцінка
Додати відгук
Ваш відгук відправлений. Його опублікують після перевірки адміністратором

    Відгуків поки ніхто не залишив

    Будьте першими!

Telegram
Viber

В акційний період мінімальна сума замовлення 0 грн

Ви можете зробити замовлення без акції на будь-яку суму.

Оформити без акції