body
Каталог товарів
Каталог товарів
Переглядів 785

Економія при покупці українського трикотажу для дітей

Економія при покупці українського трикотажу для дітей - фото 1

Купівля одягу посідає друге місце у статті видатків домашнього бюджету практично у кожній родині. На першому, зрозуміло, продукти. І завжди гостро постає питання купівлі нарядів для дітей. Вони ростуть занадто швидко, іноді однієї речі навіть на сезон не вистачає. Тож батьки шукають варіанти економії. Але економити необхідно правильно, з розумом – здоров'я дітей від цього не повинно страждати. Таких вимог до дитячого одягу, як натуральність, екологічність, гіпоалергенність ніхто не скасовував. Саме тому трикотажні вироби для дітей – розумний вибір свідомих батьків, які дбають про малюків та хочуть зберегти фінанси. Тому що український трикотаж для дітей, та й для дорослих теж, коштує недорого, а якісні показники має відмінні. Про цю тканину, а також про інші популярні та маловідомі способи економії ми розповімо в цій статті.

Який одяг купувати – дорогі брендові чи доступні трикотажні вироби для дітей

Практично всі батьки хочуть для своїх дітей найкращого. Багато хто, навіть на збиток собі, купує малюкам дорогий одяг або взуття. Помилково вважаючи, що дороге – гарантовано якісне. Це велика помилка. Але вони все одно задаються питанням – брати брендові чи трикотажні вироби для дітей. Ми за другий варіант, якщо вам потрібно заощадити.

  • По-перше, натуральні та безпечні речі не обов'язково коштують дорого. Наприклад, український трикотаж для дітей – мегакласний природний матеріал, причому вартість його прийнятна. А ось брендовий одяг із доларовим цінником цілком може бути синтетикою, ви просто платите за ім'я продавця та рекламу.
  • По-друге, немає сенсу в дорогих речах, адже вони часто слугують лише 3-6 місяців. Залежно від того, як швидко росте дитина. У такому випадку трикотажні вироби для дітей – ідеальний варіант.
  • По-третє, багато залежить від вашого оточення та способу життя. Якщо ви і ваша дитина рідко буваєте в ресторанах, на урочистих подіях та офіційних прийомах, то брендові речі не потрібні. Навіщо малюкові одягати у дитсадок чи на майданчик у дворі річ від іменитого французького дизайнера? Йому потрібні прості та зручні вироби. До того ж зазвичай на вечір будь-який дитячий одяг потребує прання.

Головні вимоги до дитячого одягу, або Чому український трикотаж для дітей – найкращий вибір

Економія при покупці українського трикотажу для дітей - фото 2

Український трикотаж для дітей користується популярністю не лише у нашій країні, його знають у всьому світі. Але він теж буває різним, є більше 20 його різновидів:

  • інтерлок, інтерлок-жаккард
  • рібана, кулір, фулікра
  • махра, велсофт, футер та багато інших

Трикотаж, як і всі інші тканини, буває високої якості та не дуже. Тут важливо купувати у перевіреного продавця, який реалізує лише український матеріал та працює на ринку багато років.

Трикотажні вироби відповідають усім вимогам, які пред'являються до дитячого одягу. Полотно має безліч переваг:

Натуральність. Один із головних критеріїв, які висуваються до дитячих речей. Природна тканина, екологічність якої є стовідсотковою. Діти будь-якого віку мають носити одяг із натуральних матеріалів. Тому український трикотаж для дітей – один із найкращих варіантів. Повітропроникність. Теж важливий критерій. Напевно, ви знаєте, як буває в синтетичних речах, які не пропускають повітря – парилка. Тіло потіє, відчуває дискомфорт. Для малечі це категорично заборонено. У них теплообмін ще не налаштований так, як у дорослих, їм потрібні речі, що «дихають». Тому трикотажні вироби – найоптимальніший вибір. Зручність та комфорт. Ну, без цього точно не обійтися при виборі одягу. Яким би якісним не було вбрання, але якщо воно погано сидить – дитина в ньому не ходитиме. В іншому випадку – чекайте вередування. Бігати, стрибати, нахилятися, присідати, повзати у речах має бути зручно.

Це три основні показники. Є ще – гіпоалергенність, гігроскопічність, зносостійкість… І український трикотаж їм усім відповідає. Також він не електризується, приємний до тіла, дуже простий у догляді.

Отже, купуючи такі речі, ви вже заощаджуєте, при цьому зі спокійною душею – одяг відповідає всім вимогам.

Одяг для дітей ясельного віку – як економити та скільки речей потрібно

Економія при покупці українського трикотажу для дітей - фото 3

Ясельний одяг, можна сказати, «одноразовий». Немовлята ростуть так швидко, що іноді деякі речі просто «проскакують», жодного разу не одягнувши. Тому, щоб заощадити на покупці українського трикотажу для дітей, ми рекомендуємо:

  • Чекати на подарунки. Як правило, новонародженому весь одяг дарують ті, хто приходить на оглядини. Тому вам одразу купувати його не потрібно. Дочекайтеся, що принесуть гості, а потім докупіть. Ще краще – розподілити необхідне серед родичів та друзів. А то буває, що всі дарують тільки повзунки, коли потрібні сорочечки, боді, шапочки. Якщо ви замовите, кому і що приносити, зможете забезпечити вбрання для дитини на 1-2 місяці наперед. Ось вам економія.
  • Купувати мінімальний набір речей. Навіть якщо доведеться самим замовляти український трикотаж для дітей, беріть мінімальний набір. Малюкам запас не потрібен, можете його так і не надіти. Гроші будуть витрачені даремно – яка тут економія.
  • Зрозуміти, що справді потрібно. Багато батьків до появи свого первістка уявлення не мали, що таке сліпи, чоловічки, боді та інші трикотажні вироби для дітей. А тим паче – які вони бувають. І не знають, що їм більше сподобається – боді на кнопках чи на гудзиках, короткі повзунки чи комбінезони-чоловічки. Тому спочатку краще взяти по 1-2 моделі кожного виду, спробувати їх у побуті, потім, визначившись, купувати.

Як вибрати трикотажні вироби для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку

У цьому віці вже зовсім інші витрати на одяг для дітей – речі більші за розміром та дорожчі. Але це не означає, що заощаджувати не можна.

Головна помилка батьків – купувати багато одягу. А через якийсь час, розбираючи завали в шафі, зрозуміти, що багато речей навіть жодного разу не одягалися.

Якщо ви хочете заощадити, враховуйте такі правила:

  1. Функціональність. Купуйте речі, які зможуть виконувати кілька функцій. Наприклад, костюм, який і на заняття спортом піде, і на прогулянки, і навіть до школи.
  2. Практичність. Трикотажні вироби для дітей повинні бути зручними та легкими у носінні. Тобто мінімальна кількість застібок, зав'язок, кнопок або гудзиків. Діти не люблять морочитися з одяганням речей. Що простіше, то краще.
  3. Універсальність. Тут ми більше маємо на увазі кольорову гаму одягу. Якщо у вас дошкільник, то допускаються яскраві та різнокольорові речі. А ось пастельні та однотонні – для дітей шкільного віку у пріоритеті.

Купуючи український трикотаж для дітей із урахуванням цих вимог, вам вдасться заощадити.

Візьмемо для прикладу сучасний костюм для дітей від магазину "Валео". Він відповідає всім трьом пунктам із вищезазначеного списку. Стильний і модний – в ньому можна піти на вечірку або на прогулянку. При цьому він ідеальний варіант для фізкультури або тренувань. Костюм практичний – легко одягається, в ньому зручно та комфортно. Універсальний кольори підходять і для хлопчиків, і для дівчаток.

Виходить, купуючи лише один костюм, ви «вбиваєте відразу трьох зайців». Економія? Ще яка!

Правила гармонійного гардеробу

Економія при покупці українського трикотажу для дітей - фото 4

Що ви уявляєте при згадці слова гардероб? Гарну кімнату, в якій на тремпелях розвішано модне вбрання, а на поличках акуратно складено речі, взуття, коробки з аксесуарами. Звичайно, це ідеальна картинка. Насправді в реальності – це забита одягом на всі сезони шафа або комод. І при цьому одвічна скарга – нічого надіти. Тому що часто дітям купуються речі, які не поєднуються.

Є таке негласне правило гармонійного гардеробу, в якому рекомендується наступне відсоткове співвідношення одягу:

Базові речі

60%

Ситуативні наряди

35%

Модні вироби

5%

Підходить це правило і для дітей, і для дорослих – тому візьміть його на озброєння і для себе теж.

Давайте розберемо, що це означає?

  • Базові речі. Це перевірений часом одяг, без якого важко обійтися: футболки та водолазки (білі, чорні, пастельні), джинси, штани, спідниця тощо.
  • Ситуативне вбрання. Це речі для особливих випадків: відкритий урок, ранок, день народження у кафе та інше. Білі блузки/сорочки, сукні, класичні костюми та інше. До таких речей належать і популярні зараз вишиванки. У магазині «Валео» великий вибір – трикотажні та лляні вишиванки на різний вік.
  • Модні вироби. У дитячому гардеробі таких речей має бути 1-2. Сюди входять і відомі брендові вбрання, якщо, звичайно, ваша дитина має можливість ходити на відповідні заходи.

Дотримуючись таких пропорцій, ви і гроші заощадите, і зможете привчити дитину правильно ставитися до речей та підбирати вбрання.

ТОП-5 способів економії при покупці українського трикотажу для дітей

Економія при покупці українського трикотажу для дітей - фото 5

Ми вже з'ясували, яким має бути гардероб, які речі підходять для тих чи інших випадків. Але їх все одно треба купувати, а всім батькам хочеться заощадити сімейний бюджет. Даємо найпопулярніші способи вдалої та вигідної покупки.

  1. Розпродаж. Ну це улюблена та очікувана подія для всіх любителів шопінгу. Саме на розпродажах часто батьки купують одразу кілька речей для своєї дитини. Але тут є небезпека – набрати зайвого та непотрібного. Будьте пильні, нехай знижки та акційні пропозиції не позбавляють вас розуму. Перед розпродажем складіть список необхідного та чітко дотримуйтесь його.
  2. Комісійні магазини. Так-так, вони ще є і вони ще живі. Досить зручний інструмент. Є також їхній сучасний аналог – інтернет-барахолки. У таких випадках батьки продають речі своїх дітей, з яких ті вже виросли. Дуже вигідно, тому ціни іноді знижено до 50%, при цьому одяг у відмінному стані.
  3. Обмін з іншими батьками. Як правило, у кожному місті створюються відповідні групи у соціальних мережах, де відбувається обмін речами. Ви можете віддати вироби своїх дітей комусь, а для малюка взяти в інших. Зазвичай, це безкоштовно. Класна економія.
  4. Купівля речей на виріст. Цей прийом теж допомагає зберегти фінанси, тому що, купуючи оптом або ростовку виробів, ви «попадаєте» на знижку. У багатьох магазинах є різні акції типу «два плюс один» – купуючи дві речі, третю берете в подарунок. Так ви можете купити, наприклад, повзунки із розмірним запасом, наперед.
  5. Нове життя старих речей. Добре, якщо ви самі вмієте шити чи перешивати. Але навіть якщо вам це не дано, можна попросити знайому швачку зробити з 2-3 маленьких і старих речей нову. Наприклад, до короткої спідниці чи плаття пришити оборку, до куртки зв'язати манжет. Також манжет можна зробити на штанах. Так ви і заощадите, і придумаєте ексклюзивне дизайнерське вбрання.

Це лише п'ять основних та популярних способів. Впевнені, що у вас є щонайменше парочка своїх лайфхаків, як заощадити на виробах для дітей. Будемо раді, якщо ви поділитеся ними з нами у коментарях під статтею.

Купуйте український трикотаж для дітей лише у перевірених інтернет-магазинах

І ще один спосіб грамотних покупок та адекватної економії – вибір правильного та перевіреного продавця.

Звертайте увагу на:

Вік магазину

Чим більше років працює на ринку магазин, тим краще

Наявність соцмереж

Облікові записи повинні бути активними, з щоденними постами, живими коментами та лайками

Асортимент

Каталог магазину має бути широким, а вибір трикотажних виробів для дітей – величезним.

Функціональний сайт

Чим простіший інтерфейс інтернет-магазину, тим краще. Людям має бути легко зробити покупку, без проблем

Зворотній зв'язок

Менеджери передзвонюють відразу, дають пояснення на замовлення, швидко реагують на звернення

 

Хороший приклад – магазин "Валео". На ринку вже понад 20 років, має активні акаунти із майже 25 тисячами передплатників. У каталозі понад дві тисячі виробів для дітей та дорослих. Легкий та простий сайт, ввічливі менеджери, які завжди на зв'язку. До того ж, «Валео» постійно проводить акції та розпродажі, при тому, що ціни тут і так адекватні. Адже це український виробник трикотажу, котрий має закритий цикл виробництва.

Купуючи у перевірених продавців, ви і за якість можете бути спокійні, і за сімейний бюджет.

 

Відгуки
Залишити відгук
Ваша оцінка
Додати відгук
Ваш відгук відправлений. Його опублікують після перевірки адміністратором

    Відгуків поки ніхто не залишив

    Будьте першими!

Telegram
Viber

В акційний період мінімальна сума замовлення 0 грн

Ви можете зробити замовлення без акції на будь-яку суму.

Оформити без акції