body
Каталог товарів
Каталог товарів
Переглядів 1020

Де придбати дитячий трикотаж дешево в роздріб

Де придбати дитячий трикотаж дешево в роздріб - фото 1

Трикотаж для дітей — найпопулярніший матеріал. Майже 90% дитячих речей шиють із різних видів трикотажу. Особливо речі для новонароджених. Причин декілька — якість, натуральність, зносостійкість тощо. Ну і ціна, звичайно. Ми розповімо докладніше про всі переваги полотна, розглянемо його різновиди та розкриємо секрети правильного догляду. Пройдемося по колекції магазину «Валео» та підкажемо, як краще купити дитячий трикотаж дешево в роздріб.

Трикотаж для дітей — що це за полотно

Це тканина, створена, вірніше, зв'язана спеціальними машинами. Це мікс різних волокон. Беруться нитки кількох матеріалів або одного та переплітаються між собою. Якщо ще коротше, то трикотаж — полотно зі з'єднаних петель різних розмірів.

Начебто звучить складно, але насправді все легко. Технологія виготовлення трикотажної тканини досить проста, тому вона дуже популярна та доступна за ціною. При тому, що якість випереджає багато інших видів текстилю.

Вважається найдавнішою тканиною. Перші згадки про трикотаж відомі ще до нашої ери. І знаєте, де? В Єгипті. Європа звернула увагу на цей матеріал лише у XV столітті. Коли священик Уолбрідж Вільям створив першу в'язальну машину. В Україні полотно з'явилося ще пізніше.

З того часу тканина не втрачає своєї популярності, особливо — трикотаж для дітей. Навпаки — набирає її. Навіть імениті дизайнери все частіше у своїх колекціях представляють речі із трикотажу, у тому числі — у категорії одяг для дітей.

Різновиди дитячого трикотажу, їх особливості та характеристики

Де придбати дитячий трикотаж дешево в роздріб - фото 2

Багато хто думає, що трикотаж для дітей — це один вид тканини. І помиляються. Насправді їх не менше 20. Уявляєте? Двадцять різновидів одного полотна! Зараз ми коротко пробіжимося по кожному з них:

  1. Кулірка. Найтонший трикотаж. Основа — бавовна. Іноді для надійності додають віскозу, лайкру чи еластан. По довжині практично не тягнеться, по ширині — трішки. Використовують для пошиття нижньої білизни, футболок, одягу для дітей та іншого. Речі виходять легкими, але зносостійкими. Якщо вам потрібен дитячий трикотаж дешево в роздріб, шукайте речі з кулірки.
  2. Інтерлок. Найпопулярніший і один із найкращих видів. Дуже висока якість. Деякі клієнти інтернет-магазину Valeo&V називають інтерлок — королем трикотажу. Відрізняється особливою зносостійкістю. Речі з нього підходять для лінивих — він практично не жмакается і не витягується. За умови правильного догляду. Про це розповімо далі у статті. З нього дуже затребуваний одяг для дітей.
  3. Рібана. У цьому виді тканини поперечна в'язка та подвійне переплетення волокон. Відповідно, матеріал більш щільний та міцний. Дуже еластичний, практично не жмакається. З нього шиють водолазки, піжами, різний одяг для дітей. Також роблять манжети та горловини на виробах. До речі, перші три види трикотажу, які ми перерахували, вважаються тканиною першого шару. Тобто білизняним трикотажем.
  4. Футер. Відкриває список матеріалів другого шару. В основі — бавовняна тканина. Лицьова сторона гладка, виворот — з начосом. Досить щільний, але не менш популярний трикотаж для дітей.
  5. Жаккард. Названий на честь свого «батька» Д.М. Жаккарда. Має складне плетіння. Суміш бавовни та синтетики. Як правило, лицьова частина ажурна, з якимось малюнком. З нього шиють туніки, сукні, спідниці та інший одяг для дітей.
  6. Гіпель. Склад — 90/10 (бавовна/лайкра). Тут особливе оригінальне плетіння. Також додано уткові нитки. Це створює певний малюнок на полотні.
  7. Велюр. У складі — шерсть. Дуже схожий на вельвет чи оксамит. Має невеликий блискучий ворс. Міцний та еластичний. Класно тримає форму. Для дитячого одягу використовується рідко.
  8. Кашкорсе. Такий дитячий трикотаж дешево в роздріб не йде. Ну, звичайно, він є у продажу, але ціна вища. Адже з нього шиють переважно верхній одяг. У складі бавовна та спандекс у співвідношенні 95/5.
  9. Віскоза. Гігроскопічний, яскравий трикотаж, що добре тягнеться. Дуже приємний на дотик. З нього шиють маєчки, кофточки, блузочки та інше.
  10. Махра. М'якість та пухнастість, затишок та комфорт. Рушники, пледи та халати з махри — особливе задоволення.
  11. Піке. Простіше кажучи — «вафелька». Найпопулярніший матеріал для пошиття футболок поло. Для дитячого одягу використовується рідко.
  12. Фліс. В основі — синтетика. З нього виходять теплі пледи та м'які іграшки. Шиють і верхній одяг.
  13. Акрил. Якщо помацати, можете подумати, що це шерсть. Речі з нього м'які та теплі. Тканина міцна та еластична. Майже без катишків.
  14. Джерсі. Її ми знаємо завдяки легендарній Коко. Так, тієї самої Шанель. Неймовірно ніжна та приємна тканина. Йде на пошиття сорочок, суконь. Цей трикотаж для дітей також використовується, але рідко.
  15. Світширт. Полотно з начосом із вивороту. Лицьова сторона при цьому гладка. Практично весь спортивний одяг шиється з нього. 100%-ва бавовна.
  16. Сітчастий. Зрозуміло із назви, що зовні нагадує сітку. Його беруть для обробки чи вставок. Одяг для дітей із нього не шиється, але такий трикотаж використовується для декору.
  17. З лайкрою. Її додають для формостійкості. Йде на футболки, блузки та інші речі.
  18. Біфлекс. Або нейлон. Яскравий, міцний, гігроскопічний. Але синтетичний. Такий трикотаж для творчих дітей підходить. З нього часто шиють сценічні чи концертні вбрання.
  19. «Локшина». Тканина складається з кісок. Дуже дрібних. Легко тягнеться, приємна на дотик. Светри, сукні чи водолазки із цього трикотажу йдуть на ура.
  20. Креп. Щільний та практичний матеріал. Повторює форми тіла і не жмакається.

Бачите, скільки видів трикотажу для дітей та дорослих. У магазині одягу Valeo&V ви знайдете майже всі. У нашому каталозі понад дві тисячі найменувань виробів. І зараз ми деякими пройдемося.

Одяг для дітей — багатий асортимент магазину «Валео»

Де придбати дитячий трикотаж дешево в роздріб - фото 3

Valeo&V на ринку України вже 20 років. Можна сказати — справжній гуру легкої промисловості. Ми про трикотаж знаємо практично все. Два десятиліття роботи та постійного розвитку приносять свої плоди. У нас 10 тисяч клієнтів. Ми регулярно оновлюємо колекції. Самі розробляємо фасони, кроїмо і шиємо. Самі продаємо. Тож ціна на наші вироби подобається покупцям. Вона адекватна. Наші клієнти знають, де знайти дитячий трикотаж дешево в роздріб.

Ще одна перевага нашого магазину — одяг для дітей та його багатий вибір

Категорія

Перелік

Опис

Ясельний одяг

 

 

 

Боді

Комбінезони

Повзуни

Пісочниці

Комплекти

Сорочки

Кофточки та інше

Особливо популярний трикотаж для дітей ясельного віку. Якість відмінна та вартість прийнятна. Батьки перевірили зносостійкість та міцність наших речей. І повертаються до нас. Міцна та безпечна фурнітура та технологія пошиття ідеальні для малюків. У будь-якому одязі для дітей їм буде комфортно.

Одяг для дітей

Блузи, футболки

Сукні, туніки

Штани, велотреки, шорти

Спідниці, сарафани

Бриджі, лосини

Комплекти, халати

Піджаки, жилети

Комбінезони, свішоти та інше

Ця категорія також користується попитом. Діти люблять речі «Валео», тому що у нас дуже цікаві моделі. Дітки, а особливо підлітки, теж хочуть бути модними та стильними. І ми це їм даємо. Різні принти, яскрава вишивка, елементи декору одягу для дітей потрібні обов'язково. Звертайте на це увагу при виборі вбрання та інтернет-магазину. Дитина не одягне річ, якщо вона їй не подобається. Дайте йому можливість самому вибрати модель чи колір. А ви звертайте увагу на те, який трикотаж для дітей використовується. Тому що якість речей, що купуються, — ваша відповідальність.    

Одяг до школи

Сарафани та сукні

Кардигани та джемпери

Костюми, штани та спідниці

 

Одяг для дітей–школярів має особливі вимоги. Дитині у ньому доведеться бути майже весь день. Її якість — найважливіший критерій вибору. Тілу має бути комфортно, вільно та легко. Жодної синтетики. Тільки натуральний трикотаж для дітей, лише 100%-ва екологічність та гіпоалергенність. Дитина повинна вчитися, а не мучитися від одягу, що здавлює, або парникового ефекту.

Окремою категорією йдуть кігурумі. Це класні оригінальні костюми для дітей та дорослих. М'які та затишні. Їх дуже люблять наші клієнти. На сайті, звичайно, ще багато іншого одягу. Ви можете подивитися прямо зараз.

Основні властивості трикотажу для дітей

Де придбати дитячий трикотаж дешево в роздріб - фото 4

Наше полотно славиться не тільки в Україні, а й у багатьох інших країнах. І не лише тому, що ціна є прийнятною. Насамперед — за переваги та властивості тканини. Їх декілька:

  1. Природність. Нині натуральність вітається у всьому — їжі, напоях, косметиці. І, звісно ж, у речах. Одяг для дітей цього особливо потребує. Адже малюкам для їхнього ніжного тіла потрібна турбота та комфорт.
  2. Екологічність. Ну це взагалі маст-хев для прихильників популярного зараз екобуму.
  3. Повітропроникність. Без дихання людина не зможе жити. Але дихаємо ми не лише носом чи ротом. Дихає також і наше тіло. Його не можна одягати в синтетику та створювати парниковий ефект. Особливо це стосується дитини.
  4. Гіпоалергенність. 90% населення планети страждає від алергії. Вибір тканини одягу при цьому має велике значення. Трикотаж для дітей — тканина без «хімії» та формальдегідів. Тому він такий популярний.
  5. Зручність. Трикотажне полотно дуже приємне до тіла. У таких речах зручно, комфортно та легко.

А ще трикотаж — гарний. Речі з нього виглядають стильно та симпатично.

Правила догляду за дитячим одягом — поради від Valeo&V

Трикотаж для дітей — дуже класний, але дуже «чутливий» матеріал. Він служить довго, якщо правильно з ним поводитися. Один невірний рух та річ зіпсована. Тому ми завжди консультуємо своїх клієнтів щодо догляду за дитячим одягом. Нам важливо, щоб вони носили речі довго та з насолодою.

  1. Прання. Це перший етап догляду. Найкраще, звичайно, робити це руками і в прохолодній воді. Але ми розуміємо, що у вік високих технологій ручне прання — моветон. Ок. Тільки тоді в пральнй машинці вибирайте або делікатний режим, або «ручне прання». Перевірте на моніторі, щоб температура була не вище 30 градусів. І ще важливий момент — жодних агресивних миючих засобів. Рідке мило, капсули або гель — найкращий варіант.
  2. Віджимання. Отут краще зовсім без нього обійтися. Хоч руками ви перете, хоч у машинці. У режимах налаштування поставте «без віджиму». І потім трохи відіжміть воду вручну.
  3. Сушка. Тут все просто — розклали одяг для дітей на рушник або простирадло і нехай сохне. Вішати на сушарку і навіть на тремпель не варто — може розтягнутися і деформуватися. Тільки треба буде через деякий час поміняти рушник. Він вбере вологу, стане мокрим, і річ довго сохнутиме.
  4. Прасування. Деякий трикотаж для дітей, якщо правильно висушити річ, цього процесу не потребує. Але все ж таки краще попрасувати. Робимо це теплою (ні в якому разі не гарячою) праскою. Якщо є паєтки, вишивка або аплікації — обережно їх обходимо.
  5. Зберігання. Так, складати речі в шафу теж треба грамотно. По-перше, темне відокремлюємо від світлого. По-друге, тепле від літнього. Дитячий одяг краще перекласти папером, щоб він не «затхнувся» і не пожовк. Вішати на тремпель теж не рекомендуємо. Від довгого висіння речі можуть витягнутися.

Особливості вибору одягу для дітей

Де придбати дитячий трикотаж дешево в роздріб - фото 5

Вимог до дитячого одягу небагато. Але вони дуже важливі. Тож батькам варто їх враховувати.

  • Якість. Зрозуміло, що лише натуральність та екологічність. І це навіть не обговорюється. Здоров'я дітей на першому місці. Малюки часто ведуться на яскраві обновки і вимагають купити річ, що сподобалася. Думку дитини потрібно обов'язково враховувати. Але вона не розуміється в якості. І може вимагати виріб із синтетики. Тому вловіть, який фасон хоче малюк, і знайдіть схожу, але якісну річ. Трикотаж для дітей — найкращий вибір.
  • Безпека. Це також важливий пункт. Ретельно вивчіть річ. Якщо купуєте дитячий трикотаж дешево в роздріб — помацайте виріб. Коли замовляєте в інтернет-магазині, уважно прочитайте опис. Не все зрозуміло? Тоді телефонуйте менеджерам, вони розкажуть. На що звертати увагу — декоративне оздоблення, фурнітура, тобто гудзики, кнопки, заклепки. Вони мають бути безпечними, гладкими, м'якими, але надійними. Жодних здавлювальних або колючих елементів.
  • Розмір. Комфорт дитини — запорука її гарного настрою. Якщо йому зручно в наряді, він не вередуватиме. Тож розмір треба підбирати правильно. Одяг для дітей не повинен сковувати рухи, але й бовтатися, як на вішалці, теж. Тому перед покупкою онлайн потрібно озброїтися сантиметровою стрічкою та зробити правильні виміри. У надійного продавця на сайті під кожним виробом є розмірна сітка. Вам треба просто звірити показники малюка та таблиці.

Ну і звичайно ж, будь-яке вбрання має подобатися вашій дитині. Завжди зважайте на її думку при покупці. Це виховує у ній почуття відповідальності та самостійності.

Де придбати дитячий трикотаж дешево оптом чи в роздріб

Зараз практично все йде в Інтернет. Онлайн-шопінг набагато популярніший за роздрібну торгівлю. Багато офлайн-магазинів закриваються. Тому, якщо вам потрібен дитячий трикотаж дешево в роздріб — ласкаво просимо до Всесвітньої мережі. Але тут є один момент — можна вляпаться і попасти на серйозні гроші. Багато магазинів-одноденок пропонують неіснуючі чи неякісні товари за привабливими цінами. Прикро, коли тебе дурять. Тому до вибору інтернет-майданчика з одягом для дітей треба підходити з розумом. І брати до уваги кілька важливих нюансів.

На що звертати увагу

Чому

Скільки років магазину

 

 

 

Вік продавця — найважливіший критерій. «Валео« вже 20 років продає трикотаж для дітей. Україна знає нас та наш товар. Навіть вибагливий Київ замовляє у нас одяг оптом та в роздріб. Ми старожили у цій галузі. Нам довіряють понад 10 тисяч клієнтів. Обов'язково дізнавайтеся про термін роботи магазину.

Каталог та кількість виробів у ньому

Це теж важливий показник. Якщо в асортименті кілька десятків виробів, проходьте повз такого продавця. Valeo&V пропонує понад 2 тисячі найменувань товарів.

Сайт та соціальні мережі

Це обов'язково. Бажано, щоб було і те, і те. На цих майданчиках вивчіть відгуки клієнтів. Вони не повинні бути всі солодко-приторні. Тому що не можуть бути абсолютно всі задоволені. Є люди, які за своєю натурою люблять критикувати та скандалити. Без цього вони погано почуваються. Тому якщо на аккаунтах немає критики, знчить — її бояться продавці і коментарі почистили. Це говорить про одне — треба шукати інший магазин.

Ось основні параметри, які варто враховувати під час вибору інтернет-магазину. Тоді покупка одягу для дітей буде на радість та задоволення.

Є ще один момент, який говорить у плюс онлайн-покупок. Відсутність тривалих та виснажливих походів по магазинах, примірках та дитячих істерик. Ми знаємо, як малюки швидко втомлюються від переодягань. Вони відразу починають вередувати. Замовити одяг для дітей у «Валео» ви можете вдома. Вам треба лише виміряти параметри дитини. І все. Від нього більше нічого не вимагається. Сьогодні натиснули на сайті «купити» і завтра, максимум післязавтра, ваша дитина вже в обновці.

 

 

Відгуки
Залишити відгук
Ваша оцінка
Додати відгук
Ваш відгук відправлений. Його опублікують після перевірки адміністратором

    Відгуків поки ніхто не залишив

    Будьте першими!

Telegram
Viber

В акційний період мінімальна сума замовлення 0 грн

Ви можете зробити замовлення без акції на будь-яку суму.

Оформити без акції