body
Каталог товарів
Каталог товарів
Переглядів 7777

Ігри на свіжому повітрі

Ігри на свіжому повітрі для відпочинку всією сім'єю

З настанням теплої пори діти й дорослі намагаються більше часу проводити на вулиці. Що може бути краще за свіже повітря, чисте сонячне небо, цікаві розваги для всієї сім'ї? Активний відпочинок не тільки веселий, але й шалено корисний, тому можна сміливо відкласти гаджети в сторону, зібрати дружну компанію, надіти зручне взуття та приготуватися цікаво провести час. Ми підготували список простих розваг на вулиці для дітей та всієї родини.

Ігри на свіжому повітрі для дітей-1

Ігри на свіжому повітрі для дітей-2

Рухливі ігри на свіжому повітрі

  • На природі хочеться бігати, гратися. Особливо це стосується дітей та підлітків. Веселих рухливих занять існує безліч.
  • Перекидання тарілки — це куди цікавіше, ніж може спершу здатися. Грати у фрисбі можна удвох або великою компанією. Причому, весело буде всім, незалежно від віку. Переваги фрисбі в тому, що гра може проводитися у водоймі. Але не варто забувати про техніку безпеки на воді.
  • Бадмінтон. Це досить популярний вид спорту й одне з найбільш улюблених занять у дорослих та дітей.
  • Схованки. Про них чули, мабуть, усі. Щоб зробити процес більш рухливим, вибирайте велику територію, де є можливість сховатися. Дорослі обов'язково повинні стежити, в яких місцях ховаються дітлахи, особливо під час перебування на незнайомій місцевості.
  • Вишибали. Забава чудово підходить при виїзді на природу великою юрбою. Гравці діляться на дві команди. Вони по черзі кидають один в одного м'яча. Той, в кого влучили м'ячем, вибуває. Гравець з команди суперника зловивши м'яч в руки, повертає його одному з членів своєї команди. Щоб легше розрізняти учасників різних команд, можна надіти різноколірні футболки, поділившись, наприклад, на команду синіх і команду червоних.
  • Перетягування канату- ще один вид спортивного дозвілля для великої компанії. Правила прості. Головне — поділитися на приблизно однакові за силою команди. Хто перетягне канат на свою сторону, той виграв.

 

Ігри на свіжому повітрі для дітей-3

Першочергово, розваги для малюків повинні бути рухливими. У будь-якої здорової дитині багато енергії, яку потрібно певним чином витратити. Активний відпочинок відмінно справиться з завданням.

Ігри на свіжому повітрі для дітей-5

Ігри для найменших

Забавки для дітей поза приміщенням можуть бути не тільки спортивними, а й просто цікавими та ще й розвивальними.

Ігри на свіжому повітрі для дітей-6

  • Мильні бульбашки.
    Купіть дитині велику банку мильних бульбашок або зробіть їх самі з шампуню. Діти можуть змагатися, у кого більше пузирів, або у кого вони гарніші.
  • Ігри з м’ячем. Яка поїздка на природу без м'яча? Існує безліч різновидів спортивного відпочинку з використанням незамінного атрибута. Ці ігри не потребують строгого дотримання правил. А якщо поруч є поле, а дітей багато, то варто влаштувати дитячий футбольний матч.
  • Смуга перешкод. Якщо малюки хочуть побігати, а м'яча немає, запропонуйте побудувати смугу перешкод з підручних предметів. В ході гри діти будуть через них перелазити.
  • Стрільба з водяних пістолетів. В жарку погоду влаштуйте перестрілку з водяних пістолетів. Це весело й добре освіжає!
  • Пошук предметів. Дайте дітлахам завдання зібрати розкидані предмети. Хто більше збере, той переміг. Скористайтеся, будь-якими речами, наприклад, звичайними пластиковими кришками або шишками чи кульбабками.
  • Ігри для всієї родини. Використовуйте розваги, в яких дорослі можуть брати участь нарівні з дітьми. Спільне проведення вільного часу сприяє згуртуванню членів сім’ї.
  • Море хвилюється раз. Вічна класика, знайома переважній більшості людей. Правила досить прості: ведучий повертається до гравців спиною зі словами «Море хвилюється раз, море хвилюється два, море хвилюється три, морська фігура на місці завмри». Всі гравці завмирають, приймаючи позу обраної ними морської істоти (акула, дельфін, краб і так далі). Ведучий підходить по черзі до всіх гравців, даючи вказівку «відімри», намагаючись відгадати фігуру, яку зобразив вибраний ним гравець. Той, чию істоту не відгадають, стає новим ведучим.
  • Пошуки в темряві. Модернізована версія схованок. Головна відмінність в тому, що все відбувається в темряві, а той, хто шукає, використовує ліхтарик. Оптимальний варіант — розбитися на пари (дорослий і дитина). В такому випадку буде захопливо й безпечно.

 

Ігри на свіжому повітрі для дітей-8

Твістер на природі. Twister - це гарантія позитивних емоцій, сміху, гарного настрою. Немає розмальованого поля? Його легко зробити самим. Кольорові кола намалюйте крейдою на асфальті або фарбою, що добре змивається, прямо на траві. Причому розмір ігрового майданчика, величину кіл можна підібрати, виходячи з віку учасників.
Занять для дітей на вулиці існує величезна кількість, тому не варто сидіти в задушливій квартирі перед монітором комп'ютера або екраном смартфона. Збирайте своїх друзів і вирушайте на природу за позитивними емоціями.

Відгуки
Залишити відгук
Ваша оцінка
Додати відгук
Ваш відгук відправлений. Його опублікують після перевірки адміністратором

    Відгуків поки ніхто не залишив

    Будьте першими!

Telegram
Viber

В акційний період мінімальна сума замовлення 0 грн

Ви можете зробити замовлення без акції на будь-яку суму.

Оформити без акції