body
Каталог товарів
Каталог товарів
Переглядів 2029

Інтернет- магазин дитячого трикотажу

Інтернет-магазинів, що реалізують дитячий трикотаж, на ринку функціонує дуже багато, але вибрати гідного продавця, який приємно порадує не лише якістю продукції, а й асортиментом, а також сервісом — завдання не з легких. Одні інтернет-магазини продають товари за завищеними цінами, інші пропонують вироби за нижчою вартістю, але незадовільною якістю.

"Золота середина" - інтернет-магазин дитячого трикотажу Valeo&V. Тут можна знайти все, що потрібно для дитини та дорослого. Якість продукції заслуговує найвищої похвали. Ціни на товари є прийнятними, оскільки більшість виробів значаться у каталозі перевірених українських виробників.

Інтернет-магазин дитячого трикотажу Valeo&V: асортимент

Компанія "Валео" успішно функціонує на ринку вже понад 19 років. Ключова складова успіху — продаж лише якісних виробів із найкращого трикотажу українських брендів. Асортимент інтернет-магазину приємно тішить своєю різноманітністю. З каталогу з численними товарами навіть найвибагливіші батьки зможуть підібрати для свого чада ідеальний варіант трикотажного виробу, який відповідає всім вимогам.

Інтернет- магазин дитячого трикотажу - фото 1

Асортимент дитячого трикотажу в інтернет-магазині "Валео":

  • блузи — у класичному та повсякденному стилі; мають короткі та довгі рукави; білі, кольорові; оздоблені декором, вишивкою, паєтками; для школи, прогулянок та вечірок;
  • водолазки - осінньо-весняні, зимові, яскравих та стриманих відтінків, з манжетами, комірами-стійками, модними принтами для дівчаток та хлопчиків усіх вікових груп;
  • піджаки, кардигани та жакети — на ґудзиках, блискавках, різного крою, класичні та у спортивному стилі; оформлені квітковим, анімалістичним принтом та картаті;
  • дитячі комплекти - зі спідницями, штанами, шортами, кофтами на блискавці, толстовками, футболками;
  • сукні – кольорові, однотонні; мають короткий, довгий рукави, повсякденні, святкові;
  • сарафани - для повсякденного носіння, шкільні, на бретельках, літні, осінні та зимові варіанти;
  • шорти, велотреки та бриджі – матеріал інтерлок, кулірка, жакард та інші види трикотажу; з відворотами, класичного крою, у спортивному та діловому стилі;
  • жилети, куртки, пальта: тканина якісний велюр, м'який фліс, також бавовна, вовна— для прохолодної осені та зими, у широкій колірній гамі, найрізноманітнішого крою;
  • джемпери - з натуральної вовни, м'якої махри, приємного на дотик флісу; моделі передбачають капюшон, оригінальні елементи декору; однотонні й різної колірної гами;
  • сорочки - поло, на кнопках і ґудзиках, у широкому виборі кольорів; полотно інтерлок, бавовна, пен’є;
  • головні убори – пов'язки, панами, шапки, оздоблені вишивкою, дитячі комплекти на всі випадки життя.

Навіть для найвибагливішої модниці та сучасного модника в каталозі інтернет-магазину дитячого трикотажу «Валео» можна підібрати дивовижний гардероб, доречний на всі випадки життя.

Види використовуваного трикотажу

Виробник одягу Valeo&V використовує для пошиття трикотажні полотна, кулірну гладь, інтерлок, футер, стрейч футер, рвану махру, велюр, кашкорсе, фліс та рибану. У кожного трикотажного матеріалу є свої переваги та відмінні риси.

Інтернет- магазин дитячого трикотажу - фото 2

Трикотажні полотна

Використовуються для виготовлення верхнього одягу та білизни. Відрізняються підвищеними показниками міцності, зносостійкості та витривалості, пропонуються на вибір у широкій палітрі кольорів, чудово тримають форму, не розтягуються, не вимагають особливого догляду. Також трикотажні полотна не сковують рухи, добре драпіруються, мають хороші гігієнічні властивості. В основі матеріалів Valeo&V - натуральна бавовна, що володіє відмінними антистатичними властивостями. Вона чудово пропускає повітря, не створює «парниковий ефект», не викликає алергічних реакцій та подразнень. В одязі з текстилю дитина почувається комфортно та впевнено.

Кулірна гладь

Популярний різновид трикотажу, складається зі 100% бавовни, класифікується на набивну та гладко фарбовану, підходить для пошиття повзунків, розпашонок, боді, інших товарів ясельної групи. Такий трикотаж також використовують для виготовлення шортів, суконь, піджаків. Він щільний, зносостійкий, практично не тягнеться, гарно тримає форму, не сідає, має виворітний та лицьовий боки. На кулірну гладь можна наносити різні малюнки. На неї якісно лягає будь-яке нанесення та вишивка.

Інтерлок

Трикотаж зі 100% бавовни, відмінне рішення для пошиття шортів, суконь, штанів, комбінезонів, кофтинок, повзунків. З тканини виготовляють хрестильні набори, різні комплекти. Вона буває набивною та гладко фарбованою. Щільність інтерлочного трикотажу висока. Він не викликає подразнень, має достатню еластичність, відрізняється зносостійкістю і міцністю, не потребує спеціального догляду. На такий трикотаж можна нанести будь-який принт. На ньому оригінально та вишукано виглядає вишивка.

Футер

Цей трикотаж може складатися тільки з бавовни, а може включати поліестер. З виворітного боку футер має начісування. Матеріал теплий, комфортний і підходить для виготовлення зимових речей. Водночас тканина чудово пропускає повітря, дає можливість шкірі дихати. Футер служить довгі роки, не втрачаючи показного вигляду. Він не витягується, не сідає після прання, стійкий до механічних впливів. З такого трикотажу можна пошити чудові піжами, нічні сорочки, кофточки, повзунки та інші речі для новонароджених.

Рвана махра

Повністю синтетичний трикотаж із поліестеру. Буває набивним та гладкошерстим, відрізняється підвищеною щільністю та дивовижною легкістю. Витримує значні механічні навантаження, не розтягується, не вигоряє і не линяє, згодом не втрачає своїх первинних властивостей. Попри те, що матеріал ворсистий, на ньому не утворюються катишки. Рвана махра приємна на дотик, практична та дуже комфортна. Такий трикотаж не дратує шкіру, чудово підходить для зимового періоду.

Холодна махра

Цей вид трикотажу є петельною тканиною. З одного боку, її поверхня покрита ворсом. Цей дитячий трикотаж вважається одним із найкращих. Халати, піжами, комплекти домашнього одягу з холодної махри зручні, комфортні, не сковують рухи, не викликають роздратувань.

Велюр

Даний дитячий трикотаж може бути натуральним та мати у складі поліестер. Приємний на дотик трикотаж має унікальні експлуатаційні характеристики. Він не сідає, не вигоряє, не потребує спеціального догляду, добре тримає форму, навіть після кількох років експлуатації річ виглядає як нова. Велюр - це ідеальний матеріал для пошиття осіннього та зимового дитячого одягу. Дитина у виробах із цього трикотажу почувається затишно та максимально комфортно. Розрізняють велюр вовняний, бавовняний, драп-велюр.

Фліс

Цей вид дитячого трикотажу полюбили всі мами без винятку, за м'якість, зносостійкість, гігроскопічність та гіпоалергенність. Попри те, що полотно складається із синтетичного волокна, за властивостями воно не поступається натуральним полотнам, навіть у чомусь їх переважає. З флісу шиють кофти, комбінезони, куртки, светри. Всі виробники одягу для дітей успішно використовують цей практичний та зносостійкий матеріал.

Переваги дитячого трикотажу Valeo&V

Інтернет- магазин дитячого трикотажу - фото 3

Дитячий український трикотаж, який пропонує купити «Валео», здобув популярність недарма. Його ключові переваги:

  • м'якість. Дитячий трикотаж приємний на дотик, не викликає роздратування, не пошкоджує та не подразнює шкіру;
  • еластичність. Матеріал легко набуває будь-якої форми. Він не сковує рухи, не викликає відчуття здавленості та дискомфорту. Дитині в одязі із трикотажу завжди зручно, приємно та затишно;
  • пластичність. Підходить для будь-якої фігури, його легко вдягати та знімати. Він естетично привабливий;
  • стійкість до зминання. Вироби не потребують ретельного та тривалого прасування;
  1. Всі шви міцні, акуратно оброблені, не рвуться і не розходяться.
  2. Фурнітура відповідає всім вимогам: не пошкоджена, надійно і правильно пришита, виключає ушкодження на шкірі при найменшому дотику до тіла.
  3. Місця, які зазнають найбільшого навантаження чи експлуатації, зміцнюються особливо ретельно. Завдяки цьому термін служби трикотажного виробу збільшується в 1,5-2 рази.
  4. Всі кишені та зовнішні елементи декору додатково прошиті, тому не відриваються і не відпадають навіть після довгих років носіння речі.
  5. Шнурівки, бантики та аплікації надійно прострочені, не розпускаються, надають особливої привабливості трикотажному виробу.

Крім того, український трикотаж, який пропонує інтернет-магазин "Валео", є доступним за ціною.

Його можуть дозволити покупці з будь-яким рівнем доходу.

Рекомендації щодо вибору дитячого трикотажу

Перед тим, як придбати дитячий трикотаж, фахівці “Валео” рекомендують звернути увагу на такі моменти:

  • якість швів та країв. Шви повинні бути рівними, акуратно обробленими, не перекошеними, не розтягнутими скраю. Те саме стосується деталей та петель;
  • відсоток синтетики у складі. Штучні волокна роблять дитячий трикотаж міцнішим і витривалішим. Що більше синтетики, то менше розтягується предмет гардеробу. Ідеальним вважається матеріал, у якому до 30% акрилу або віскози та до 70% вовни або бавовни.

Дитячий трикотаж з бавовною – те, що потрібно для пошиття літнього одягу, бо шерсть чудово зігріває у холоди. Якщо синтетики у складі багато, дитячий одяг електризуватиметься, погано пропускатиме повітря, на поверхні при носінні утворюватимуться катишки;

  • рівномірність кольору. Полотно має бути рівномірно забарвлене. Плями, нерівний тон, інші дефекти, помітні неозброєним оком, говорять про те, що якість дитячого трикотажу бажає бути кращою.

Дитячий одяг з трикотажу повинен бути м'яким, приємним на дотик, еластичним, відразу після розтягування набувати початкової форми. Важливий момент! У магазинів, які реалізують дитячий трикотаж, мають бути сертифікати, що підтверджують його якість. Якщо документи не пред'являються на першу вимогу покупця, слід задуматися, наскільки доцільно та безпечно купувати запропоновані вироби.

Акції та вигідні пропозиції в інтернет-магазині дитячого трикотажу

Інтернет- магазин дитячого трикотажу - фото 4

Інтернет-магазин дитячого трикотажу працює як із фізичними особами, так і компаніями, а також індивідуальними підприємцями. Гнучка цінова політика та висока якість продукції – далеко не всі переваги інтернет-магазину «Валео». Компанія регулярно проводить для своїх клієнтів акції, що дозволяють ще більше заощаджувати на покупках. Для постійних покупців діє гнучка система знижок. Умови співпраці із гуртовими замовниками обговорюються індивідуально.

Інтернет-магазин дитячого трикотажу від виробника постійно організовує розпродажі, тому, весь без винятку дитячий одяг із трикотажу, можна замовити за найнижчою ціною.

Умови доставлення та оплати дитячого трикотажу

Інтернет-магазин «Валео» доставляє замовлення по всій Україні в стислі строки. Сплатити за покупку можна банківською карткою, безготівковим та готівковим способом. Доставлення дитячого трикотажу по Україні здійснюють такі компанії, як Нова Пошта, Укрпошта, Делівері. В середньому на доставлення потрібно від 1 до 3 днів. Платіж після платою можливий лише в тому випадку, якщо сума замовлення перевищує встановлений інтернет-магазином мінімальний ліміт. Замовлення оплачуються у день оформлення покупки. Усі документи, що підтверджують факт оплати, надаються клієнтам.

Зручне оформлення замовлень

Замовити дитячий трикотаж в інтернет-магазині “Валео” можна телефоном та через спеціальну форму на сайті. Замовлення в режимі онлайн приймаються цілодобово. Менеджер інтернет-магазину обов'язково зв'язується з покупцями та обговорює й уточнює всі нюанси. "Валео" гарантує високу якість продукції. Сертифікати відповідності дитячого трикотажу надаються на першу вимогу клієнта.

Відгуки
Залишити відгук
Ваша оцінка
Додати відгук
Ваш відгук відправлений. Його опублікують після перевірки адміністратором
    В каталоге VaLeo&V вы найдете: • Одежду для новорожденных • Кигуруми для всей семьи • Вышиванки из трикотажа и льна • Детскую одежду для мальчиков и девочек • Одежду для женин и мужчин • Белье, носки, колготки, обувь, головные уборы - все есть. Очень хороший магазин одежды. Вещи качественные и стоит недорого. ...
    28.04.2023 в 13:37:51
    Спасибо за статью. Для ребенка конечно выбрать одежду сложно, хочется что бы и удобная была, и натуральные ткани, ну и красивая. А когда покупаешь по интернету, нужно знать все нюансы.
    25.04.2023 в 09:14:57
    Прекрасная и полезная информация.Я швея и для меня это очень полезно знать.Спасибо за статью!
    03.11.2022 в 18:05:33
    Для детей нельзя жалеть ничего и этот магазин наглядный пример, цена соответсвует качеству. Разнообразный выбор товара. Такие вещи ребенок носит с удовольствием
    18.09.2022 в 01:10:10
    Покупаем в этом магазине детскую одежду. Привлекает соотношение цена/качество лучшее чем у конкурентов.
    06.07.2022 в 13:53:51
    Покупал одежду для детей в этом магазине, но он не отличается от натуральной ткани. А жена говорит, что отстирывается всё очень легко, с минимальными затратам.
    22.06.2022 в 16:16:31
    мне очень нравится такая цена соотношения и качество!!
    22.06.2022 в 15:55:14
    Мне понравился этот магазин. Здесь большой выбор детского трикотажа по доступным ценам.
    19.06.2022 в 14:13:04
    Спасибо! Это Информация была очень полезна для меня!
    10.06.2022 в 18:31:26
    Спасибо! Это Информация была очень полезна для меня!
    10.06.2022 в 18:31:23
    Спасибо! Это Информация была очень полезна для меня!
    10.06.2022 в 18:31:19
    Детская одежда всегда выбирается с особым пристрастием. Она должна быть из натуральной ткани , удобная , стильная. И большинство образцов представленный здесь полностью соответствуют этим требованиям.
    10.06.2022 в 09:25:11
    Красота какая! Все яркое, красивое, руки так и чешутся нагрести полную корзинку для племянника)))))
    29.05.2022 в 16:15:03
    Неплохой магазин. Заглянула случайно, а просидела больше часа. Отличный ассортимент.
    19.05.2022 в 20:08:41
    Просто прекрасный интернет магазин, большой выбор и ассортимент, цены доступные, рекомендую его всем.
    19.05.2022 в 04:17:32
    Для детей, это то, что нужно, большой выбор, продукция качественная, не вызывает аллергии
    13.05.2022 в 19:39:52
    Нелегко сделать выбор, когда такой большой ассортимент. Качественные ткани, красивая цветовая гамма, разнообразие моделей.
    10.05.2022 в 18:56:03
    На данный магазин случайно наткнулась в интернете, приятно удивил ассортимент товаров из различного вида трикотажа , условия доставки и , безусловно, доступные цены
    08.05.2022 в 11:15:07
    Отличное качество по доступным ценам! Все вещички понравились)
    06.05.2022 в 16:00:58
    Мне нравится одежда, которая тянется и не давит. Моему ребенку не идут джинсы,а вот трикотажные штанишки, как раз отлично.
    06.05.2022 в 15:07:17
Telegram
Viber

В акційний період мінімальна сума замовлення 0 грн

Ви можете зробити замовлення без акції на будь-яку суму.

Оформити без акції