body
Каталог товарів
Каталог товарів
Переглядів 2463

Як правильно одягати близнюків

Як правильно вибрати одяг для двійнят?

Ви не раз вдавалися в питання: чому близнюків одягають однаково? Тому що у більшості з нас сформувався стереотип: близнючки або двійнята повинні бути одягнені в однакові або схожі вбрання. А чи так це? Зараз ми з усім розберемося.

Як одягати дітей близнюків

Як вибрати товари для новонароджених двійнят?

Підбір гардероба для маленьких близнюків може бути непростим завданням. Багато батьків спочатку збираються купити один або кілька якісних комплектів одягу для своїх близнюків, але в кінцевому підсумку потрапляють в пастку, скуповуючи весь гарний одяг, що трапляється в магазинах. Валеотрикотаж допоможе розв'язати цю проблему!

У цій статті ми розкажемо про прикольний одяг для двійнят, який ідеально підходить для щоденного використання. Для зручності ми розглянемо варіанти одягу в залежності від пори року, в яку їх краще носити.

Як одягати дітей близнюків-2

Зима

В якості простого і затишного одягу для близнят ідеально підійде цілісний комбінезон унісекс. Наш бренд створює зручні і якісні бавовняні речі. Дуже зручні моделі з кнопками в нижній частині. Вони дозволяють швидко змінити підгузок. Боді з довгими рукавами ідеально підходять для холодних зимових місяців.

Не забувайте про крихітні ніжки, які треба тримати в теплі. У теплих пінетках малюки точно не змерзнуть. Одяг для близнюків доступний в різних кольорах, він не тільки зігріває, а й красиво доповнює гардероб. Багатьом батькам дитячі пінетки припали до душі, тому що у них неслизька підошва і зручний крій. Коли діти намагаються зробити перші кроки, таке взуття допомагає запобігти випадковим падінням на слизькій поверхні. Застібки-липучки дозволяють легко надягати й знімати взуття.

Як одягати дітей близнюків-3

Весна

Багатошаровий одяг для близнят буде дуже доречним навесні, в теплу пору. Якщо ви вдаєтеся в питання, у що одягати двійнят дівчаток, то вам варто розглянути милі три предметні костюми. У комплект входить кардиган, який зігріє в прохолодну погоду і чудово доповнить образ. Незалежно від погодних умов і місця прогулянки, ваші доньки-близнюки будуть мати гарний вигляд у весняному вбранні. Навесні також стане в пригоді легка шапочка, вона захистить вуха від вітру і не дозволить дитині застудитися.

Як одягати дітей близнюків-4

Літо

Літній одяг для двійнят повинен бути легким і вільним. Не обов'язково підбирати однакові комплекти, купуйте зручний одяг, який вам подобається. Для новонароджених малюків стане в пригоді якісна боді-майка. А для близнят більш старшого віку підійдуть практичні шорти й легкі футболки.

Стануть в пригоді й такі літні речі для близнюків, як купальники. Діток можна одягнути в схожі купальні костюми однакового забарвлення.

Осінь

Прийшов час захистити малюків-близнюків додатковими шарами одягу, щоб вони могли довго гратися в купах опалого листя або прогулюватися парком. Осінній одяг для різностатевих двійнят повинен бути м'яким, теплим і затишним.

Розгляньте жакети, кардигани та піджаки на ґудзиках. В теплий осінній день довгі рукави легко закотити. Під жакет можна надіти бавовняну водолазку з коміром. Такий образ поєднується зі зручними джинсами й парою демісезонних кросівок.

Як одягати дітей близнюків-6

Навіщо близнюків одягають однаково?

У більшості з нас сформувався стійкий стереотип: коли мова йде про близнюків, то однаковість їх одягу виступає невід'ємною частиною образу.

Логічно, що батьки не повинні змушувати своїх дітей одягатися в схожі або однакові речі. Тим більше, якщо дітки вже досить дорослі й можуть висловити свої бажання і невдоволення. Але як же бути з новонародженими близнятами?

Це одна з найпопулярніших дилем, з якою стикаються батьки близнят. Психологи стверджують, що однаковий одяг не чинить негативного впливу на психологію двійнят. Але якщо ви хочете підкреслити індивідуальність малюків, краще підібрати трохи різні комплекти. У будь-якому випадку - обирати вам. Вдалого шопінгу!

Відгуки
Залишити відгук
Ваша оцінка
Додати відгук
Ваш відгук відправлений. Його опублікують після перевірки адміністратором

    Відгуків поки ніхто не залишив

    Будьте першими!

Telegram
Viber

В акційний період мінімальна сума замовлення 0 грн

Ви можете зробити замовлення без акції на будь-яку суму.

Оформити без акції