body
Каталог товарів
Каталог товарів
Переглядів 2397

Магазин з дитячим одягом

Магазин з дитячим одягом - фото 1

Усі батьки хочуть бачити свою дитину модною і стильною. Вибір одягу синочку чи донечці для деяких мам – заняття на кілька днів. Адже обійти магазини, приміряти, витерпіти істерики та примхи може лише людина з ангельським терпінням. Але ми не ангели, а звичайні люди. І нам треба мінімізувати стрес, якого й так у повсякденному житті вистачає. Тому магазин із дитячим одягом в Інтернеті – оптимальний варіант для шопінгу. А магазин Valeo&V – це також гарантія якості з адекватними цінами. Тут ви знайдете все, що потрібно вашій дитині. Ще й інструкцію, як вибрати дитячий одяг, розмірну сітку зі зрозумілим поясненням та багато інших корисних порад.

Як вибрати потрібний магазин з дитячим одягом

Майданчиків в Інтернеті, де можна купити український дитячий трикотаж, не перерахувати. Тому часто батьки губляться – якому магазину віддати перевагу, кому можна довіряти, які нині критерії вибору якісного дитячого одягу.

Ми дамо кілька порад, як вибрати дитячий одяг. Для початку визначтеся:

  1. Які речі вам потрібні – повсякденні, святкові, для новонароджених, спідня білизна і т.д. Є вузькопрофільні магазини, в яких лише певний асортимент, а є з багатим вибором товарів. Якщо шукаєте вбрання малюкові, то перевагу краще віддати магазинам з дитячим одягом.
  2. Чи важлива для вас якість. Є майданчики, які продають дешеві та ще й низькосортні речі. Ось їх краще оминути. Діти дуже чутливі до якості одягу. Їхнє тіло моментально відреагує висипом, пітницею та іншими неприємностями. Ідіть на той сайт, який продає натуральні речі, а найкраще – український дитячий трикотаж.
  3. Чи готові ви довго чекати. Цей аспект при виборі магазину дуже важливий. Якщо вам потрібне вбрання «на вчора», а менеджери вже другий день не передзвонюють після оформлення замовлення, то мати справу з ними не варто. Довіряйте тим, хто відповідає відразу, а оформлення відбувається швидко. Добре, якби ще й доставка була безкоштовна. Як у нашому магазині з дитячим одягом «Валео» – при замовленні від 500 грн транспортні витрати за наш рахунок. Швидко та вигідно.

І ще зверніть увагу на тип магазину з дитячим одягом. Вони бувають:

  • Оптові
  • Роздрібні
  • Роздрібно-оптові

Важливо! Якщо вам потрібні лише 1-2 речі, то в оптовому вам їх не продадуть. Не варто на них витрачати час.

На що звертати увагу насамперед

Магазин з дитячим одягом - фото 2

При виборі магазину дитячого одягу слід звертати увагу на низку додаткових факторів. А саме:

  1. «Вік» магазину, тобто скільки років працює. Є сайти-одноденки, які збирають гроші за замовлення, а товар або не надсилають взагалі, або не те, що потрібно. Вибирайте перевірені майданчики. Наприклад, магазин із дитячим одягом Valeo&V. Ми на ринку вже два десятки років.
  2. Асортимент товару. Який оберете магазин – де 10-30 речей чи де понад 2 тисячі? Великий вибір дає можливість «розгулятися» і гарантує, що ви знайдете потрібну саме вам річ.
  3. Вид сторінки магазину з дитячим одягом. Серйозний продавець, як «Валео», не буде економити на оформленні сайту. Тут має бути зрозуміла навігація, зручні кнопки та приємні кольорові банери. Ви повинні зробити замовлення відразу і легко, а не шукати півгодини, куди натиснути і як обрати дитячий одяг.
  4. Блог сайту. Це також важливий критерій вибору якісного дитячого одягу. Наявність грамотних статей з корисними порадами щодо догляду за українським дитячим трикотажем, з розмірними сітками – обов'язкова. Важливо не просто продати, а розповісти, підказати, навчити покупця користуватися цими речами.
  5. Наявність соцмереж. Сайт – це добре, але сторінки в «Інстаграм» або «Фейсбук» у правильного магазину з дитячим одягом неодмінно мають бути. І бути активними. Перевірте наявність актуальних постів, лайків, коментарів. Зверніть увагу – чи є негативні відгуки. Якщо так, але їх небагато, – продавцю можна довіряти. Немає жодного? Сумнівно. Не можна догодити всім без винятку. Хтось завжди залишиться чимось незадоволеним. І це нормально для магазину з дитячим одягом. Відсутність критики свідчить про одне – коментарі почистили. Значить – шукаємо іншого продавця.

Як вибрати дитячий одяг

Отже, ви знайшли магазин, якому можна довіряти. Тепер звертаємо увагу на якість товару. Найпопулярніша тканина під час пошиття дитячих виробів – трикотаж. Чому? Та тому що це:

  1. Привабливість. Дуже симпатичне вбрання з українського дитячого трикотажу. Навіть повсякденні речі виглядають привабливими. Яскравий декор або якісна вишивка взагалі можуть зробити з простого виробу – витвір мистецтва.
  2. Натуральність, гіпоалергенність. Тіло дихає, повітря проходить, дитина не «париться».
  3. Зручність. Якісний український дитячий трикотаж практично не жмакається і не розтягується.
  4. Всесезонність. Є літній вид полотна, а є зимовий – з утепленням.
  5. Ціна. Вона дуже адекватна. Виготовлення трикотажного одягу коштує недорого. Навіть стильна річ з цього полотна не надто позначиться на вашому сімейному бюджеті.

Що таке український дитячий трикотаж

Магазин з дитячим одягом - фото 3

Це полотно, яке зроблено спеціальними машинами. Нитки одного або різних матеріалів переплітаються між собою. І виходить трикотаж. Тобто – це зв'язаний текстильний матеріал, в основі якого з'єднані петлі.

Виготовлення трикотажного одягу – досить проста технологія. Відповідно виробництво виробів обходиться дешевше, що позначається на вартості готових речей. При цьому якість не страждає. Навпаки – український дитячий трикотаж користується особливим попитом та популярністю за свою натуральність та зносостійкість.

Чим трикотаж кращий за інші види тканин

Ну, по-перше, його класно носити – він неймовірно приємний до тіла. По-друге, у ньому зручно.

Якщо говорити про показові відмінності, головні – еластичність та повітропроникність. Це досягається за рахунок петель, способів їхнього переплетіння та розміру. А ще – від кількості, товщини та якості ниток.

Структура інших тканин менш рухлива, тому що при виготовленні бігунок рухається лінійно. Значить, полотно та речі з нього будуть нееластичними.

Є ще одна важлива перевага українського дитячого трикотажу – речі не електризуються. Це особливо важливо в наш техногенний час, коли ми всі живемо в будинках, оповитих електричними кабелями. Тому будь-який магазин із дитячим одягом містить у своєму асортименті натуральний трикотаж.

Правила догляду за трикотажними виробами

Про переваги цього полотна ми вже розповіли. Ви зрозуміли. Але... Все це актуально, тільки якщо за ним правильно доглядати. Неналежний догляд здатний зіпсувати будь-яку річ, навіть найякіснішу та найгарнішу. Тому правила використання мають бути вказані у кожному магазині з дитячим одягом. Обов'язково! Недаремно кажуть: «Хто попереджений, той озброєний».

Основні рекомендації щодо догляду за речами з українського дитячого трикотажу.

Прання

  • Перемо тільки в теплій воді до 40 градусів (краще – 30). Бажано руками, при цьому не терти тканину, а стискати. А то можете отримати катишки. Або на делікатному режимі машинки.
  • Використовуємо не порошок, а спецзасоби (гель, мило, капсули).
  • Під час прання ділимо речі за кольором: світлі тільки зі світлими. Інакше ворсинки кольорових виробів залишаться на білих, і з цим нічого не вдієш.
  • Замочуємо речі з українського дитячого трикотажу у прохолодній воді та не довше, ніж на 20 хвилин. У гарячій воді вони «сядуть».
  • Полощемо в теплій, потім у ледь прохолодній воді. Якщо хочете зберегти м'якість та пухнастість речей, додайте гліцерин. Розрахунок – 1 чайна ложка на літр води. А на завершення прополощіть у розчині нашатирного спирту (пропорції ті ж).
  • Віджимання – ощадливе, не викручуємо.
  • Сушити краще, розправивши річ на сухому рушнику або простирадлі. Повісивши, ви ризикуєте її деформувати. Така особливість українського дитячого трикотажу. Воно вам потрібно? Хоча, якщо сталося так, що ваша улюблена водолазка розтяглася, ви можете підправити форму, витягнувши необхідні частини. Робити це треба, поки річ волога. Коли висохне, то вже нічого не зможете зробити.

Прасування

Магазин з дитячим одягом - фото 4

Багатьом речам із українського дитячого трикотажу даний процес не потрібен. Наприклад, якщо під час виготовлення трикотажного одягу використовували інтерлок. Це ще одна перевага такого полотна – випрали річ, висушили, надягли і пішли. Мрія!

Але інші види трикотажу краще пропрасувати. Тільки правильно:

  • Через марлю чи тонку натуральну тканину.
  • Не гарячою праскою, а помірно теплою.
  • Без сильного натискання на праску.
  • Навиворіт, за напрямком петель.
  • Якщо на виробі є наклейки, вишивка, кишені – обходимо їх акуратно. За наявності вставок із замші, шкіри – краще не ризикувати і здати його в хімчистку. Виготовлення трикотажного одягу часто доповнюється аксесуарами. Це стильно та красиво.

Зберігання

Неправильне зберігання речей з українського дитячого трикотажу «подарує» вам неприємні складки та заломи. А тривале висіння на тремпелі може призвести до розтягування.

Тому одяг треба правильно скласти у шафу:

  • «З повітрям». Тобто акуратно, не трамбуючи і не спресовуючи.
  • За зростанням. Точніше – внизу важкі та щільні речі, зверху легкі та тонкі.
  • Через папір. Не обов'язково, але бажано. Якщо ви покладете між виробами тоненький папір, вони «дихатимуть».
  • «Зима» та «літо» порізно. Краще зберігати светри окремо від футболок.
  • За кольором. Не варто складати чорний світшот разом із білою футболкою або блузкою. Ну, ви здогадалися, чому.

Зрозуміло, що всі речі мають бути заздалегідь випрані, добре висушені та попрасовані. Інакше вони пожовкнуть та матимуть неприємний затхлий запах.

Чому краще купувати український дитячий трикотаж

Магазин з дитячим одягом - фото 5

Тому що наша країна давно славиться своєю легкою промисловістю. «Комсомольський трикотаж» – це вже бренд, який знають далеко за межами України.

Для будь-якого клієнта на першому місці завжди стоїть співвідношення «ціна-якість». І наш вітчизняний ринок повністю задовольняє цей запит.

Український дитячий трикотаж популярний і з інших причин:

  • Висока якість полотна
  • Професійні швейні виробництва, що відшивають чудові вироби
  • Низька ціна дитячого одягу
  • Великий асортимент

Переваги та недоліки покупок онлайн

Люди вже давно вважають за краще купувати речі, не виходячи з дому. Свій внесок у це зробив і коронавірус, адже в період пандемії онлайн-шопінг був єдиним способом щось придбати. Зауважимо, що попри кризу магазин «Валео» продовжив виготовлення трикотажного одягу.

Особливо зручно купувати в Інтернеті дитячий одяг. Ні тобі істерик, ні змучливих та нескінченних примірок. Вибрав річ, порівняв заміри дитини з розмірною сіткою – і вуаля. За пару-трійку днів малюк уже бігає в обновці. Усі задоволені, а головне – спокійні.

Переваги покупок онлайн у магазині з дитячим одягом

  1. Економія часу. Не треба витрачати дорогоцінні години, щоб обійти всі магазини міста в пошуках потрібного розміру або моделі. Замовлення можна зробити зі смартфона під час поїздки в метро або маршрутці. І при цьому – жодних черг та набридливих продавців.
  2. Зручність вибору. У хороших магазинів з дитячим одягом згенеровані каталоги, зручна навігація сайту. Товари відсортовані за запитом, ціною, кольором або іншими критеріями вибору дитячого одягу.
  3. Приємні ціни. Товари з українського дитячого трикотажу онлайн коштують на 10-30% дешевше. Продавець не сплачує за оренду магазину та комунальні платежі, не тримає штат офісних працівників. І це сприятливо позначається на ціні.
  4. Великий асортимент. Як правило, кількість товарів у магазинах із дитячим одягом набагато перевищує офлайн-«колег». Наприклад, «Валео» має склад, де зберігаються речі. Цех, у якому щоденно відшиваються нові вбрання. Тому в каталозі на сайті понад 2 000 моделей – важливий критерій вибору якісного дитячого одягу.
  5. Широка географія. Вам не обов'язково купувати речі у своєму населеному пункті. А якщо ви живете у невеликому селі, як вибрати дитячий одяг – велика проблема. Онлайн вам доступні всі міста нашої країни (і не тільки). Наприклад, ви можете купити якісний та популярний український дитячий трикотаж із будь-якої точки світу.

Мінуси онлайн-шопінгу

  1. Неможливість пощупати та приміряти. Якщо ви кінестетик, ви сприймаєте інформацію через тактильні відчуття. Простіше кажучи – вам до всього треба доторкнутися руками. Купуючи через Інтернет, цього зробити ви не зможете. Доведеться довіряти продавцю та опису виробу на сайті. У цьому випадку рекомендуємо шукати магазини, в яких є детальний опис, як вибрати дитячий одяг, його якість, багато фото та є відеоогляд.
  2. Невідповідність розміру. Ну це знову ж таки – якщо ви потрапите на недобросовісного продавця. У серйозних магазинів є чітка та вивірена розмірна сітка. По ній ви відразу зрозумієте, як вибрати дитячий одяг. Залишиться лише правильно виміряти параметри дитини.
  3. Ризик обману. Ну тут повторюватися не будемо – вище описали, як уникнути шахраїв і якому магазину з дитячим одягом віддати перевагу.

Це основні плюси та мінуси покупок в Інтернеті. Їх, звичайно, більше. Кожен оптиміст знайде ще десятки переваг, а песиміст – недоліків. Але той, хто хоч раз зробив замовлення онлайн, однозначно повернеться до цього ще.

Як зробити замовлення онлайн – покрокова інструкція

Магазин з дитячим одягом - фото 6

Отже, ви обрали магазин, який продає дитячий одяг. Дослідили каталог та визначилися з нарядом. Наступні ваші дії такі:

  • Клацаємо на картинку, щоб відчинилося вікно саме цього товару.
  • Знаходимо необхідний колір та розмір, натискаємо на відповідні кнопки.
  • Додаємо у кошик.
  • Якщо берете лише одну річ, приступаєте одразу до оформлення. Коли одягу багато, обираємо «продовжити покупки» і робимо ті самі кроки.
  • Оформляємо покупку – вводимо усі свої дані.
  • Оплачуємо (за умови передоплати чи безготівкового розрахунку) або вибираємо післяплату, якщо не хочете ризикувати або замовляєте саме в цьому магазині вперше.
  • Відправляємо замовлення та чекаємо на дзвінок менеджера.

Все легко та просто. Найважливіше – вивчити розмірну сітку на сайті та правильно зробити виміри, щоб придбана річ вас радувала. Про це й поговоримо далі.

Вчимося підбирати розмір на прикладі магазину з дитячим одягом Valeo&V

Це один із важливих критеріїв вибору якісного одягу з українського дитячого трикотажу. Складність у тому, що розмірних сіток багато. Є американська, європейська та вітчизняна. До того ж, у кожного продавця свої нюанси, які можуть впливати на загальноприйняті стандарти. Тому дуже важливо вимірювати дитину перед покупкою у новому магазині з дитячим одягом. І порівнювати із сіткою під виробом.

При виготовленні трикотажного одягу виробники використовують свої лекала, тому підсумкові показники можуть відрізнятися.

Тоді як вибрати дитячий одяг? За віком – також не варіант. Всі дітки різні – хтось випереджає однолітків у зростанні, а хтось відстає. Є кріпаки, а є мініатюрні малюки.

Ми розповімо про критерії вибору якісного дитячого одягу та нюанси вимірів на прикладі Valeo&V.

 

Розмірна таблиця блузи від магазину з дитячим одягом «Валео»

Розмір

Зріст в см

Довжина блузи

Ширина блузи

60

116

41

31

64

122

43

32

68

128

46

34

72

от 134 до 140

48

35

76

146

50

36

Ось ви побачили таку таблицю під вподобаним виробом. Що з нею робити далі, як вибрати дитячий одяг? Брати сантиметрову стрічку та виміряти свою дитину.

  • Зріст. Від верхівки до п'ят. Дитина стоїть біля стіни, щільно до неї притулившись п'ятьма зонами (спинкою, плечима, головою, стегнами та п'ятами).
  • Груди (ОГ). Обхват беремо на рівні пахв та лопаток.
  • Талія (ОТ). Ну, тут зрозуміло, де вимірювати. Тільки обов'язково у вільному видиху.
  • Стегна (ОС). Рівень сідниць, що найбільше виступає.
  • Рукав. Береться довжина від зап'ястя до плеча через зігнутий лікоть.
  • Спина. Від шиї (7-й хребець) до талії.
  • Ноги. Від талії до довжини, яку бажаєте.

І ще кілька корисних порад за розмірами. Адже вони – найважливіші критерії вибору якісного дитячого одягу.

Якщо купуєте сукню, сорочку, джемпер тощо, враховуйте ОГ, ОТ та довжину рукава.

Для придбання штанів та шортиків із українського дитячого трикотажу важливі ОС та довжина.

Коли сумніваєтеся, вибирайте вироби з резинкою на талії та манжетах, з еластичними вставками, з можливістю підвороту штанців.

Як вибрати дитячий одяг за віковими групами

Магазин з дитячим одягом - фото 7

Вбрання для дітей у магазинах з дитячим одягом поділяють на три вікові групи. Це – ясельний, дошкільний та шкільний вік. До кожної групи свої вимоги.

 

Група

Вік

Особливості вибору дитячого одягу

1

0-3

Діти в цьому періоді особливо чутливі до якості одягу. Їхній організм не набув терморегулюючих навичок, особливо у новонароджених. Не можна перегрівати, носити вузький одяг, що здавлює. Шви повинні бути м'які (бажано – зовнішні), тканина – натуральна, дихаюча, м'яка. Речі без дрібних деталей, пряжок та тугих горловин. Виготовлення трикотажного одягу для такого віку особливо контролюється.

2

3-6

Це вже рухливіші дітки. Як вибрати дитячий одяг для них? Тут важливий комфорт та зручність. Уникаємо маломірок та великих речей. Вибираємо за розміром. Одяг красивий і зносостійкий, тканини натуральні та безпечні.

3

6-12

Для школярів важливим є зовнішній вигляд. Вони самі обирають собі моделі, а ось якість – на совісті батьків. Тому натуральність та повітропроникність – важливі критерії вибору якісного дитячого одягу. Діти по кілька годин сидять на уроках, отже, речі не повинні жмакатися і втрачати форму. Наряди – стильні та модні, тканини – натуральні, зносостійкі та гігієнічні.

Критерії вибору якісного дитячого одягу

До дитячого одягу вимоги серйозні та жорсткі. Доросла людина може сама вибрати якість, свідомо заощаджуючи і віддаючи перевагу низькосортному товару. Він розуміє, що в ній потітиме, що вона може електризуватися і липнути до тіла, і з цим погоджується. Дитина носить лише те, що в магазині з дитячим одягом купили та пошили дорослі. Тому вимоги до таких речей (і дорослих!) відповідні.

  1. Натуральність. Перше та головне правило при виборі дитячого одягу. Це льон, бавовна та трикотаж. Такі речі «дихають», вбирають вологу, приємні до тіла. Тому виготовлення трикотажного одягу для дітей дуже популярне. Багато батьків вибирають саме це полотно за його високу якість та адекватні ціни.
  2. Комфорт. Дітям має бути зручно у вбранні. Вони рухливі, активні, тому речам не можна сковувати їхні рухи. Тіло малюка ніжне, і будь-які заломи або занадто туга резинка заважатимуть нормальній циркуляції крові.
  3. Зносостійкість. Дитячий одяг часто переться, тому тканину потрібно вибирати стійкою до зношування. Наприклад, український дитячий трикотаж.
  4. Гіпоалергенність. Речі для малюків мають бути насамперед безпечними. «Валео» завжди це враховує при виготовленні трикотажного одягу. А ось у дешеві тканини додають формальдегіди та інші хімічні речовини, а вони негативно впливають на шкіру, дихальні шляхи, очі та інші органи та системи. Для дітей це неприпустимо. У цьому плані найкращий варіант – український дитячий трикотаж.
  5. Насолода. Вбрання покликане приносити радість. Вашій дитині має подобається те, як вона виглядає. З психологічного погляду це дуже важливо. Необхідно розвивати в неї індивідуальність, впевненість та адекватну самооцінку. Дайте малюку право вибору кольору або моделі, щоб навчити його відповідальності. Повірте, цей неоціненний навик знадобиться у дорослому житті. Відповідати за свій вибір та вчинки можуть далеко не всі дорослі. До того ж, і вам буде легше зрозуміти надалі, як вибрати дитячий одяг вашій дитині.

І ще – зараз не працюють правила «рожеве/блакитне», «для дівчаток/хлопчиків». Сучасне виготовлення трикотажного одягу передбачає, що його можуть носити дітки різних статей. Дуже популярний унісекс – це стильно та практично.

Не бійтеся яскравих речей. Вони «роблять» настрій та формують із дитини неординарну особистість. Навіщо вам «сіра мишка»? Нехай малюк буде помітним та колоритним. Головне, щоб барвник був екологічним та безпечним.

Український дитячий трикотаж, у тому числі і «комсомольський», відповідає всім вищезазначеним вимогам та стандартам. Особливо відзначають покупці речі магазину Valeo&V. Вони служать довго, виглядають красиво та коштують недорого.

У чому секрет популярності магазину по виготовленню трикотажного одягу «Валео»

Магазин з дитячим одягом - фото 8

Valeo&V – це магазин з дитячим одягом, в якому ви гарантовано знайдете те, що сподобається вам та вашій дитині. Виготовлення трикотажного одягу високої якості – наш головний напрямок.

У нас понад 10 тисяч покупців. Багато хто з них з нами протягом усіх двадцяти років. Вони знають, що «Валео» – бренд українського дитячого трикотажу, якому можна довіряти.

У нас:

  • Стовідсоткова гарантія якості
  • Підхід до кожного клієнта виключно індивідуальний
  • Регулярні акції та розпродажі
  • Адекватні ціни
  • Висококваліфіковані професіонали

У магазина з дитячим одягом Valeo&V великі виробничі швейні та розкрійні цехи. Тут при виготовленні трикотажного одягу зароджуються і втілюються в життя нові та найсміливіші ідеї. Ми використовуємо сучасне обладнання та тільки добротні матеріали. Враховуємо всі критерії щодо вибору якісного дитячого одягу.

Саме тому речі магазину «Валео»:

  • Виглядають стильно та красиво
  • Носяться довго та із задоволенням
  • Добре перуться
  • Не вигоряють і чудово зберігають яскравість кольору
  • Тримають форму
  • Не «сідають»
  • Не розтягуються
  • Приємні на дотик та комфортні до тіла

А ще магазин з дитячим одягом Valeo&V має своє вишивальне виробництво – наймасштабніше на території України. Це підприємство – наша особлива гордість. При виготовленні трикотажного одягу для дітей вишивка має велике значення. До того ж дітки дуже люблять наклейки, паєтки, малюнки, аплікації та фотографії на одязі. Це теж один із критеріїв вибору якісного дитячого одягу. «Валео» має каталог, де представлено понад 20 тисяч варіантів вишивки. Вона чудово виглядає на українському дитячому трикотажі.

Ви також можете замовити індивідуальний малюнок або фото на річ, що сподобалася. Наприклад, робите сімейне фото та замовляєте його розміщення на футболках різних розмірів. Це чудовий варіант для професійної фотосесії всією сім'єю.

Чому варто вибрати магазин з дитячим одягом «Валео»

Магазин з дитячим одягом - фото 9

Тому що це – перевірений та надійний партнер. Багаторічний та успішний виробник українського дитячого трикотажу. Ми ще можемо назвати щонайменше п'ять причин:

  1. Дешево. Valeo&V працює без посередників – закуповує полотно у виробників. При виготовленні трикотажного одягу наші дизайнери самостійно розробляють фасони моделей. Своїми руками шиємо і кроїмо. Самі встановлюємо ціни без фантастичних накруток.
  2. Перевірено. Майже 20 років на ринку понад 10 тисяч клієнтів. Ці цифри кажуть самі за себе. Люди довіряють магазину з дитячим одягом Valeo&V, і ми виправдовуємо їхню довіру.
  3. Надійно. При виготовленні трикотажного одягу та продажу ми працюємо як з організаціями, так і з фізособами, надаючи всю необхідну документацію та звітність.
  4. Різноманітно. Наші покупці не замислюються, як вибрати дитячий одяг. У нас величезний вибір моделей – у каталозі понад 2 тисячі виробів.
  5. Якісно. Це важливий критерій вибору якісного дитячого одягу. Виготовлення трикотажного одягу – справа, до якої ми підходимо із душею. Кожна річ – це наша відповідальність. Тому якість ми ставимо перше місце.

Ми завжди підкажемо вам, як вибрати дитячий одяг із українського дитячого трикотажу. Тому що знаємо, що це для вас важливо. Розуміємо, що малюка не просто треба гарно одягнути, йому має бути комфортно.

Наша місія – дарувати гарний настрій. І ми це робимо своїми речами, котрі шиємо з любов'ю до кожного з вас.

 

 

Відгуки
Залишити відгук
Ваша оцінка
Додати відгук
Ваш відгук відправлений. Його опублікують після перевірки адміністратором
    Пожалуй это лучший магазин детской одежды из всех, которые мне встречались в последнее время.
    03.06.2022 в 11:23:14
    Пожалуй это лучший магазин детской одежды из всех, которые мне встречались в последнее время.
    03.06.2022 в 11:21:05
Telegram
Viber

В акційний період мінімальна сума замовлення 0 грн

Ви можете зробити замовлення без акції на будь-яку суму.

Оформити без акції