body
Каталог товарів
Каталог товарів
Переглядів 850

Магазин трикотажу Valeo

Магазин трикотажу Valeo - фото 1

Одяг у житті кожної людини грає дуже важливу та значиму роль. За допомогою вбрання ми всі висловлюємо себе, своє ставлення до світу, свої внутрішні переживання чи комплекси. Будь-який одяг скаже про чоловіка чи жінку набагато більше, ніж він сам. І навіть більше, ніж його психолог, якщо він є. Пам'ятаєте, як у народі кажуть? Правильно – зустрічають по одягу. Саме вів показує статус, самооцінку, наявність чи відсутність смаку та стилю, а також внутрішній стан і навіть характер людини.

У підборі речей не варто орієнтуватися на бренди, моду чи поради друзів. Важливо навчитися відчувати себе та виробити свій стиль. Магазин трикотажу «Валео» розробляє, шиє та продає одяг із початку двохтисячних. Наші дизайнери та стилісти допомагають людям зробити правильний вибір – купити речі, які їм реально підходять. У цій статті ми поділимося з вами секретами, як легко і просто зібрати стильний гардероб, заощадивши на вартості, але не на якості. І тут український трикотаж вам на допомогу.

Як магазин трикотажу Valeo&V став популярним – історія розвитку українського підприємства

Магазин трикотажу Valeo - фото 2

У невеликому містечку Полтавської області на початку двохтисячних років економічна ситуація була досить складною, як і в усій країні. Містоутворююче підприємство працювало на третину потужності, і місту загрожувало запустіння. На допомогу прийшов місцевий бізнес – у місто завезли трикотаж. І практично блискавично Комсомольськ, нині Горішні Плавні, став центром легкої промисловості. А комсомольський трикотаж – бренд, про який дізналися навіть за межами України.

Магазин трикотажу Valeo&V дуже швидко набрав популярності, бо почав відшивати якісні речі одним із перших. І також одним із перших вийшов в інтернет-простір. Щоб замовити та купити трикотаж у Valeo, люди приїжджали з різних куточків України. Тому що знали – якість відмінна, ціна доступна, і практично завжди є знижка. До того ж «Валео» мав своїх стилістів, які допомагали підібрати вбрання.

Коли Valeotrikotage перейшов в онлайн-простір, покупці зітхнули з полегшенням. Тепер не потрібно було витрачати час на поїздку, гроші на бензин, можна було за кілька хвилин оформити замовлення у Всесвітній павутині. Трикотаж став доступнішим, а інтернет-магазин Valeo&V – одним із найбільш запитуваних у Мережі.

Згодом магазин трикотажу «Валео» перетворився на потужне трикотажне виробництво зі своїм швейним та вишивальним цехами. Також у Valeo:

  • Понад 10 тисяч клієнтів, більшість з яких – постійні
  • Великий каталог – близько 3 тисяч найменувань товарів із трикотажу та льону
  • Одяг із трикотажу для дітей та дорослих
  • Високопрофесійний персонал – швачки, закрійники, модельєри, стилісти, менеджери, вишивальниці
  • Завжди адекватна ціна на одяг та гарна знижка до різних свят на трикотаж
  • Багаторічний досвід роботи на ринку України
  • Заслужена репутація продавця, якому можна довіряти

Магазин трикотажу «Валео» можна вважати гуру легкої промисловості. Тому до порад фахівців Valeotrikotage прислухаються всі наші клієнти.

Перш ніж замовити та купити трикотаж, потрібно визначити свій стиль

Магазин трикотажу Valeo - фото 3

Насправді більшість людей роблять покупки за звичкою, на автоматі. Якщо проаналізувати гардероб середньостатистичного чоловіка чи жінки, ми побачимо схожі однотипні речі. Дуже рідко, коли людина має кілька нарядів з різних стилів. Пройшовшись поглядом по одягу, можна визначити характер його власника:

  • Закритий. У такої людини практично всі речі із блискавками, гудзиками, кнопками. Максимально велика кількість застібок, на які вбрання закривається майже по горло. Магазин трикотажу Valeo&V не використовує у пошиті надто багато фурнітури, тому що створює практичні та зручні речі.
  • Нерішучий. У таких людей однотипне вбрання. Наприклад, все лише чорне, сіре, бежеве. Або винятково синтетика, чи трикотаж. Загалом коли відкриєш шафу, то незрозуміло, де спідниця, де штани, де футболки.
  • Невпевнений. Фахівці «Валео» кажуть, що такі люди намагаються купити трикотаж на кілька розмірів більше або оверсайз. Їм важливо, щоб речі висіли і типу «приховували» недоліки їхньої фігури. Насправді це помилка.
  • Із заниженою самооцінкою. З досвіду роботи Valeotrikotage серед таких людей виділив дві категорії. Перші носять лише трикотаж – толстовки, худі, спортивні костюми. До речі, магазин трикотажу "Валео" шиє мегакруті речі такого стилю з якісного полотна. Тим не менш, якщо в гардеробі тільки вони, і немає жодної альтернативи, це говорить про занижену самооцінку. Другі кидаються в іншу крайність – носять надто відверті вбрання, бажаючи привернути багато уваги до своєї персони.
  • Бунтарський. Люди, які демонстративно не визнають правил. У спортивному костюмі із трикотажу – на вечірній урочистий прийом, у відкритій сукні – в офіс на роботу. Магазин трикотажу Valeo&V зауважив, що серед наших клієнтів бунтарі трапляються рідко. Може, тому що речі та політика Valeotrikotage – це гармонія та умиротворення.

Дуже добре, коли в людині всі ці якості нарівні з іншими розвинені однаково. Тобто – в гардеробі всього потроху: трикотаж з ґудзиками, оверсайз, вбрання, які підкреслюють фігуру, трикотажні спортивні костюми, худі та толстовки, вечірні сукні та ділові костюми… Магазин трикотажу Valeo стверджує – така особистість гармонійна і впевнена в собі, а значить – успішна.

Багато хто помилково думає, що для створення стильного гардеробу обов'язково треба купувати дорогі брендові речі. Акцентуємо – це велика помилка. Можна й у речах від Кутюр виглядати смішно та безглуздо, а, наприклад, у трикотажному костюмі від магазину «Валео» – стильно та красиво. Тут важливо вибрати свій стиль. І про це далі.

Правила гармонійного вбрання – стильні поради від магазину трикотажу «Валео»

Магазин трикотажу Valeo - фото 4

Мода – «пані» вибаглива і дуже мінлива. За нею не вженешся. Та й не варто цього робити. Найкраще створити свою моду, а вірніше – свій стиль. Ми не заглиблюватимемося в тонкощі, дамо загальні поради.

  1. Визначте свою фігуру. Тільки не треба ось це – я товста/ий, мені нічого не підходить. Об'єктивно визнайте – виступають стегна, випирає животик, короткі ноги. Не критикуйте, а прийміть цей факт. Всі люди різні, у кожного є свої переваги та недоліки. Просто навчиться з ними працювати. Подовжити ноги допоможуть довгі штани та короткий топ із трикотажу, а приховати пишні стегна – об'ємний світшот під облягаючі лосини.
  2. Грайте із кольором. Визначте свої вдалі чи улюблені відтінки та навчиться з ними працювати, гармонійно їх поєднувати. До речі, зараз у моді монодроб – прості та лаконічні речі з того самого трикотажу, зазвичай в одному або дуже схожих кольорах. Наприклад: беж із коричневим, зелений з хакі, синій з блакитним.
  3. Створіть свою дошку настрою – мудборд (ще одне модне слово). Це набір фоток – образів інших людей, які надихають вас. І спробуйте повторювати їх собі. Можете переглянути фото на сайті магазину трикотажу «Валео» – там багато цікавих образів.
  4. Складіть «чорний список». Визначте речі, які вам категорично не йдуть, і не купуйте їх навіть на тотальному розпродажі.
  5. Проведіть аналіз свого життя. Якщо ви «носитеся» містом, щоб встигнути в кілька місць одночасно, вам навряд чи підійдуть класичні речі, лакові туфлі або чобітки на підборах. Вам потрібний вільний стиль. Визначивши цілі та завдання, які ви виконуєте протягом дня, зможете підібрати гардероб.

Тканина також відіграє велику роль у виборі речей. Вибирайте прості, доступні та натуральні – трикотаж, льон, бавовна, шерсть та інше.

Чому Valeo&V вибрав саме трикотаж – характеристика та якість полотна

Магазин «Валео» для роботи вибрав трикотаж неспроста – це природний якісний матеріал, з яким легко працювати. При цьому ціна речей доступна, тому що виробництво полотна маловитратний процес. Є у трикотажу ще ряд переваг перед іншими видами тканини:

Якість трикотажу

Опис

Натуральність

Полотно в'яжеться із природних ниток, тому трикотаж виходить екологічним. Для більшості сучасних людей – цей показник найважливіший. Зараз у світі справжній екобум – люди повертаються до природи, обираючи натуральність у всьому. Тому трикотаж – вибір номер один у одязі, люди хочуть замовити та купити речі у «Валео».

Повітропроникність

Раніше про це особливо не замислювалися. Мабуть, тому, що не було стільки довкола синтетики. Нині синтетичні речі заполонили ринок. Але вони шкідливі для організму, особливо – для дитячого. Магазин трикотажу Valeo&V пояснює – одяг має «дихати», речі повинні пропускати повітря. Трикотаж у цьому випадку – маст хев.

Гіпоалергенність

Ще один біч сучасності, після синтетики, – хімія у тканинах. Різні шкідливі барвники, формальдегіди та інше додають до дешевих тканин. І це провокує алергічні прояви у людей, зокрема у дітей. Магазин трикотажу Valeo використовує лише чисте, натуральне та якісне полотно.

Гігроскопічність

Властивість трикотажу вбирати вологу – одна з найважливіших. Особливо для одягу першого шару – футболок, піжам, маєчок, білизни, у тому числі постільної. Такий трикотаж не липне до тіла, створює важливий та необхідний мікроклімат.

Универсальність

Існує понад двадцять видів трикотажу. Фахівці, використовуючи різні технології, одержують безліч різновидів полотна. Тому й речі шиються різні – від тонкого бодіка або сорочечки до щільного і теплого спортивного костюма чи толстовки.

Ось основні причини, чому магазин Valeo&V тоді, понад двадцять років тому, вибрав саме трикотаж. Але сюди ще можна додати такі властивості речей – комфортність, зручність, практичність і, звичайно – привабливий зовнішній вигляд.

Що можна замовити та купити в магазині Valeo – ціна, знижка, асортимент

Ознака гарного та надійного продавця – різноманітний каталог. І що більше у ньому найменувань товару, то краще. Магазин трикотажу «Валео» налічує понад дві тисячі виробів для новонароджених, малюків, підлітків, чоловіків та жінок.

Категорія

Перелік

Ясельний трикотаж

Боді, пелюшки, пінетки, пісочники, кофточки, повзунки, сорочечки, комбінезони, штанці, «чоловічки» та інше. А ще – пледи та ковдри.

Дитячий трикотаж

Водолазки, спортивні костюми, пальта, кардигани, сукні, штани, спідниці, вишиванки, халати, піжами, сарафани, джемпери, толстовки, комбінезони, сорочки, лосини, комплекти та інше.

Жіночий ассортимент

Блузи, сукні, світшоти, кардигани, спідниці, худі, костюми, піжами, водолазки, джемпери, светри, вишиванки, халати, сорочки, лосини, футболки та інше.

Чоловічий трикотаж

Штани, джемпери, костюми, шорти, халати, футболки, світшоти, вишиванки тощо.

Крім одягу, в магазині трикотажу «Валео» можна замовити та купити спідню білизну, взуття, шкарпетки та колготки, все для свята, канцелярію, іграшки, товари для творчості, і навіть – шеврони та погони.

Особливо хотілося б виділити кігурумі – окрема гордість Valeotrikotage. Це яскраві, веселі та дуже зручні піжами-костюми. Магазин трикотажу Valeo&V славиться своїми кігурумі – всі клієнти залишаються задоволеними покупкою. Теплі, м'які, комфортні, зручні та мегапопулярні. Ще й ціна на них гарна, а в сезони на трикотаж ще й знижка діє.

Магазин трикотажу Valeo - фото 5

Як доглядати за трикотажем – секрети безпеки речей від Valeotrikotage

Трикотаж та речі з нього користуються великою популярністю. Але є у трикотажу одна особливість – за ним треба правильно доглядати. Щоб наряд прослужив довго і зберіг свій первісний вигляд, важливо дотримуватися таких правил:

  1. Правильно підготувати до прання. А саме – відсортувати за кольором, вивернути трикотаж навиворіт, можна навіть запакувати у спеціальні мішки. Якщо річ дуже брудна, можна її замочити в мильному розчині.
  2. Прати у прохолодній воді. І краще руками, ну або на делікатних режимах у пральній машинці. Температура води – не вище 30 градусів. Використовуйте щадні миючі засоби – гелі, мило, капсули.
  3. Віджимати дбайливо. Якщо руками, то трохи стиснути воду, якщо в машинці, то поставити на мінімальні оберти.
  4. Сушити на поверхні. Якщо вологий трикотаж повісити на вузьку мотузку, він розтягнеться і може втратити форму. Краще розкласти річ, попередньо витягнувши її в потрібних місцях, надавши потрібної форми.
  5. Прасувати не гарячою праскою. Трикотаж взагалі боїться високих температур, тому прасування має бути щадним.

Якщо ви дотримуватиметеся наших рекомендацій, зможете підібрати стильний образ з якісних речей, які довго вас радуватимуть.

Відгуки
Залишити відгук
Ваша оцінка
Додати відгук
Ваш відгук відправлений. Його опублікують після перевірки адміністратором
    VaLeo&V – идеальное сочетание цены и качества. Стоимость товара приемлемая, Качество отменное. Радует большой и разнообразный ассортимент! Очень приятны постоянные скидочки и промо коды! Сразу видно работают для клиента! Рекомендую! Очень классный интернет магазин!
    28.04.2023 в 13:34:24
Telegram
Viber

В акційний період мінімальна сума замовлення 0 грн

Ви можете зробити замовлення без акції на будь-яку суму.

Оформити без акції