body
Каталог товарів
Каталог товарів
Переглядів 5956

Машинна вишивка - творчість без обмежень

Вишивальне виробництво VaLeo&V

Машинна вишивка — сучасний технологічний спосіб нанесення малюнка на поверхню полотна. Вишивальна машина програмується оператором, після чого формує охайні стежки за заданим алгоритмом. Візерунок може бути виконаний як нитками, так і бусинами, пайетками тощо. Готова робота завжди виглядає цікаво та ефектно. Як це відбувається на нашому виробництві, пропонуємо розглянути у цій статі. 

Комп'ютерна вишивка

Як створюється вишивка машинна 

Вишивальне виробництво Валео відбувається у кілька етапів. Кожен з них потребує пильної уваги фахівця та кропіткої роботи. Так, працюючи над кожним елементом, майстри забезпечують шановних покупців виробами найкращої якості.  

Комп'ютерна вишивка ескиз

Ескіз 

Робота з вишивкою завжди починається з ідеї, тобто — ескізу. Обраний малюнок прописується у спеціальну програму дизайну машинної вишивки. Так, це не схоже на просту роботу принтера. Тут враховується кожна деталь:

  • довжина та напрям стібків;
  • зміна ниток за типом та кольором;
  • обрізка та натяг нитки.

Комп'ютерна вишивка валео

Наші висококваліфіковані фахівці мають за плечима великий досвід у створенні ескізів. Найскладніші картинки здатні перетворитися на об'ємне, красиве доповнення виробу. Робота над ескізом завжди надихає. Врешті, отримуємо гарно вишитий гладдю або хрестиком пасхальний рушник, серветку, прикрашену спідницю чи сорочку.

Комп'ютерна вишивка VaLeo&V

Втілення вишивки у життя

Коли ескіз і дизайн виробу стверджено, настає етап нанесення вишивки. Спочатку випробовується «чорнова» версія. Це допомагає виявити недоліки та зробити роботу над помилками. Тестування пройшло вдало — починається робота по вишиванню:

  1. Полотно або сам виріб розмічають, вказавши зону, де має розміщуватися вишивка.
  2. Заготівля закріплюється на вишивальній машині.
  3. Після починається нанесення, згідно зі схемою, завантаженою у програму.

Іноді одна робота, через складність, потребує не одну годину. Комп'ютерна вишивка вимагає втручання людини. Під час створення вишитого малюнку, майстер обов'язково слідкує за процесом. Оператор виконує свої задачі — від закріплення виробу на рамі до заміни ниток.

логотипи вишивкою

Завершальні нюанси

Вишивка готова. Оператор звільняє виріб, який відправляється відразу на доопрацювання. Процедура по видаленню неохайних ниточок та інших недоліків — не менш важлива. Без неї не відбувається жодне вишивальне виробництво. 

Вишита робота розгладжується, вже готова радувати красою нового власника. От так, поетапно, ми роздивилися, як проходить машинна вишивка на замовлення.

вишивальне підприємство Валео

Машинна вишивка та її можливості

На нашому виробництві використовуються передові вишивальні машини. Це дозволяє досягати найкращих результатів у короткі строки. Сучасна техніка розширює можливості. Ми маємо змогу надати речі від самих простих, до найскладніших вишитих візерунків. Найпопулярніші машинні вишивання:

  • Вишивка з використанням п'яльця. Метод часто використовуваний на одязі. Вироби фіксуються на вишивальній рамі, де проходить процес нанесення малюнку;
  • Вишивання пайетками, шнуром чи стрічкою. Дозволяють досягти об'ємного та яскравого результату.

Наші майстрині, у тандемі з машинами, спроможні створювати справжні шедеври. Наприклад, градієнтна вишивка майже неможлива для виконання машинною. Але, на нашому виробництві ця майстерність вже не є новою. Не меншої уваги вартує й імітація ручного вишивання хрестом, а також ажурна вишивка.

Машинна вишивка на замовлення в Україні

Гарно, коли тонкі візерунки різнобарвних ниток створюють дивовижну картину на сукні. Стильно, коли корпоративний одяг впізнаваний, завдяки вишитому логотипу корпорації. Компанія VaLeo&V пропонує не обмежувати свою фантазію та можливості, і замовити щось особливе. 

У нас можна купити вишиванку машинної вишивки, яка радує охайністю та якістю. Valeotrikotage — це завжди модний дитячий, жіночий і чоловічий вишиваний одяг. На вас чекає тільки високоякісний товар та вигідні ціні від виробника.

Відгуки
Залишити відгук
Ваша оцінка
Додати відгук
Ваш відгук відправлений. Його опублікують після перевірки адміністратором

    Відгуків поки ніхто не залишив

    Будьте першими!

Telegram
Viber

В акційний період мінімальна сума замовлення 0 грн

Ви можете зробити замовлення без акції на будь-яку суму.

Оформити без акції