body
Каталог товарів
Каталог товарів
Переглядів 1829

Чому трикотаж найкраще купувати від виробника

Трикотаж уже тисячі років відомий у різних куточках світу. Перевагу одягу із щільного, міцного полотна люди віддавали ще з давніх-давен. І зараз ця популярність тримається на піку. Заслуга тому – позитивні характеристики матеріалу, завжди охайний вигляд вбрання, невисока вартість. А ще трикотажний одяг ідеально підходить для носіння холодною зимою та спекотним літом.

Трикотаж від виробника на сучасному ринку

Сьогодні ринок пропонує великий асортимент різноманітних фасонів. Яскраві, неординарні моделі, лаконічні костюми та блузи. Вітрини рясніють різноманітністю, навперебій пропонуючи покупцеві різні вироби. Моднику чи модниці легко втратити голову від такого розмаїття. Проте варто пам'ятати – краще купувати трикотаж від виробника, перевіреного часом. Чому? У цій статті ми розглянемо дане питання з різних сторін. Почнемо із вибору полотна.

Від трикотажного полотна до одягу

Для виготовлення якісного матеріалу потрібне спеціальне обладнання. Не обійтися без застосування стійких, безпечних для здоров'я барвників. Обов'язковим є використання міцних ниток, що забезпечують довговічність матеріалу. Не менш важливі вмілі руки майстринь, які працюють у виробничому цеху. Це все в сукупності слугує запорукою створення високоякісного полотна.

Чому трикотаж найкраще купувати від виробника - фото 1

Дозволити собі таке «задоволення» можуть великі цехи та підприємства. У них у пріоритеті використання сертифікованої сировини, контроль якості та задоволені клієнти. Фабрики, що займаються пошиттям трикотажного одягу, своєю чергою, співпрацюють тільки з вищезгаданими виробниками. Адже з високоякісного текстилю одяг завжди комфортний, під час носіння виключає прояв парникового ефекту. Він довго служить, чудово носиться, зберігаючи форму після прання, ошатно й дорого виглядає.

Особливості матеріалу

Зазирнувши у французький словник, легко виявити дослівний переклад слова трикотаж — «в'язані вироби». Справді, технологія його виготовлення відрізняється від інших полотен. У цьому випадку нитки в'яжуться, певним чином переплітаються. Завдяки цьому в результаті виходить міцний еластичний трикотажний матеріал. Він вирізняється певними особливостями:

  1. Має петельну структуру зі стовпчиків і рядів, що забезпечує ту саму розтяжність.
  2. Для виробництва підходять шовкові, бавовняні, вовняні та інші волокна.
  3. Може складатися з комбінованих ниток, що дозволяє шити вбрання для різних сезонів.
  4. Для більшої еластичності та зносостійкості допустиме додавання невеликого відсотка еластану.

До речі, з огляду на кілька особливостей трикотажного текстилю, можна швидко визначити його серед інших матеріалів. Візьміть виріб та проведіть просту маніпуляцію, розтягнувши його руками. Якщо полотно розтягується, приймаючи зворотну форму, а при розтягуванні проглядається петельна структура, перед вами трикотаж.

Чому трикотаж найкраще купувати від виробника - фото 2

Властивості та характеристики трикотажу

Як і будь-який матеріал, трикотаж має певні характеристики, унікальні властивості. З останніми пропонуємо ознайомитись, вивчивши таблицю нижче.

 

Гігієнічні

Фізико-механічні

Повітропроникність

нижче середньої

Міцність

середня

Пиломісткість

вище середньої

Зминання

середнє

Електростатичність

середня

Здатність драпуватися

висока

Тепло захисність

висока

Гладкість

висока

Гігроскопічність

6-12%

Здатність до осипання

середня

Водостійкість

середня

Еластичність

висока

Паропроникність

висока

Зносостійкість

висока

 

Трикотажний одяг носять і дорослі, і дітки різного віку. Вбрання дарує комфортні відчуття, не обмежує рухи під час носіння. Такі якості заслуговують на увагу під час занять спортом, ігор на дитячому майданчику. Що ще можна сказати про одяг із трикотажу? Йому притаманні наступні характеристики:

  • еластичний матеріал добре облягає фігуру;
  • бархатисте полотно приємне на дотик;
  • при розтягуванні трикотажний одяг швидко повертається до початкової форми;
  • вигідно підкреслює контури тіла;
  • полотно повітропроникне, завдяки чому не порушується повітрообмін – тіло «дихає»;
  • вбирає вологу, а також добре відводить випари тіла;
  • високі показники міцності наділяють трикотажний одяг зносостійкістю;
  • полотно просте у догляді, практично не змінюється і не деформується після прання;
  • найвигідніша ціна на трикотаж від виробника.

 

Звичайно, не обходиться без недоліків. У порівнянні з іншими матеріалами мінусів у одягу з трикотажу не так багато. Про них ми скажемо нижче:

 

  1. Може підкреслити недоліки фігури. Звичайно, якщо мова йде про спортивні форми, то така якість лише «на руку». Як же бути, коли хочеться приховати від очей оточення, наприклад, живіт чи кілька зайвих кілограмів? Вибирайте трикотажний одяг вільного фасону. Інакше текстильний виріб лише підкреслить недоліки статури.
  2. Алергія. Купуючи трикотаж від несумлінного виробника, можна зіткнутися з неабиякою проблемою – алергією. Це неминуче у разі використання токсичного барвника та сировини низької якості. Відкриваючи власний магазин, або вибираючи трикотажний одяг для своєї сім'ї, будьте пильні. Обов'язково переконайтесь у надійності фабрики.
  3. Простота дизайну. Дехто відносить таку особливість до мінусів трикотажного одягу. Так, складно знайти химерний дизайн серед одяганок з трикотажу. Але шанувальники стриманого стилю, практичності та універсальності вважають це плюсом.

Не зайвим буде відзначити, що виробники все ж таки зуміли наповнити свій асортимент фасонами на будь-який смак. Так велика українська фабрика з пошиття одягу та трикотажу «Валеотрикотаж» щосезону радує клієнтів стильними оригінальними новинками.

 Типи трикотажу

Купуючи трикотаж від виробника, ви отримуєте доступ до полотна різного типу. Види матеріалу відрізняються щільністю чи такими характеристиками, як еластичність, здатність зберігати тепло та інше. З одних полотен відшивають піжами та домашні халати, з інших — спортивні костюми й жакети. Видів трикотажу дуже багато. Ось деякі з них.

 

 

Тип трикотажу

Використовувані волокна/особливості плетіння

Що шиють

Джерсі

Бавовна, вовна, шовк. Іноді додають синтетичні волокна/

Петельне

 

Блузи, костюми, спідниці, штани, сукні.

 

Велюр

Бавовна, вовна, шовк. Іноді додають синтетичні волокна/Ворсове.

 

Домашній одяг, жакети, спортивні костюми, сукні, спідниці, штани.

 

Віскоза

Целюлоза/Полотняне

Блузи, сукні, костюми.

 

Меланж

Бавовна, поліестер та інші синтетичні волокна/ Полотняне

 

Блузи, спортивні костюми, демісезонний та зимовий одяг

 

Дайвінг

Віскоза, лайкра, поліестер/Складне

Одяг для спорту, легінси, костюми, штани, сукні, спідниці.

 

Інтерлок

Бавовна/Інтерлочне

Дитячий одяг, сукні, костюми, блузи, домашній одяг.

 

Футер

Бавовна, іноді з додаванням інших волокон/Спеціальне

 

Блузи, сукні, спортивні костюми, домашній та дитячий одяг.

 

Кашкорсе

Бавовна, іноді з додаванням інших волокон/Спеціальне

 

Светри, водолазки, костюми, блузи.

Букле

Бавовна, вовна, шовк/ Полотняне

 

Костюми, спідниці, жакети, кардигани, верхній одяг.

 

Кулір

Бавовна, іноді з додаванням інших волокон/Спеціальне

 

Блузи, сукні, дитячий одяг.


Чому трикотаж найкраще купувати від виробника - фото 3

Як відрізнити якісний трикотаж

Тільки купуючи трикотаж від виробника, ви убезпечите себе від придбання неякісного виробу. Це важливо при покупці одягу для сім'ї та поповнення асортименту власного магазину. В останньому випадку від якості товарів залежить ваша репутація, успішність бізнесу. Лише хороший матеріал доставить комфорт під час носіння, безпроблемно пратиметься, не піддаватиметься деформації з часом. Перевірити трикотажне полотно дуже просто:

  • розтягніть матеріал. Після ослаблення якісний виріб швидко набуває початкової форми;
  • після розтягнення не допускається утворення витягнутих складок та здутих місць на полотні;
  • подивіться на просвіт. Вузли, пропуски петель виключаються.

 Сумлінний виробник випускає моделі з акуратно обробленими швами. Якщо фасон передбачає фурнітуру, то вона має бути без вад. 

Підбиваємо підсумки переваг співпраці з виробником трикотажу

Про який би товар не говорили, купувати у виробника завжди вигідно. Це дає покупцю низку гарантій, включаючи економічну складову. Отже, пропонуємо підбити підсумки — чому краще купити трикотаж від виробника:

  1. Економія. Ви купуєте трикотажний одяг, без послуг посередників. Це означає, що ви отримуєте максимально вигідну ціну. Окрім цього, фабрики нерідко роблять хороші знижки, звільняючи склад. Зареєструвавшись на сайті виробника, можна дешево одягнути всю сім'ю. Власники магазинів мають змогу замовляти одяг від виробника гуртом за найвигіднішими цінами – нижче нікуди.
  2. Безпека. Будь-яка фабрика цінує свою репутацію, особливо з багаторічною історією. Тому виключені фінансові махінації на дрібних та великих партіях. До того ж виробник одягу із трикотажу завжди може здійснити заміну товару, який з якихось причин не підійшов.
  3. Гігієнічність. Іноді недобросовісні виробники трикотажу обманюють покупця, додаючи до натурального складу синтетичні нитки, приховуючи реальні складові. Вироби можуть бути забарвлені небезпечними барвниками. На жаль, це не рідкість. Придбання та носіння такої речі може викликати проблеми зі здоров'ям у людини з алергією.

Низькоякісні нитки здатні створювати парниковий ефект, сприяти надмірному потовиділенню та викликати подразнення на шкірі. Віддаючи перевагу надійному виробнику, ви убезпечите себе та своїх близьких від проблем зі здоров’ям.

  1. Відповідальність. Відкриваєте свій бутік, інтернет-майданчик із продажу трикотажного одягу? Постачання не в строки, каверзи та «криво» відшита партія вам ні до чого. Це може призвести до збитків та втрати потенційних клієнтів. Співпрацюючи з виробником-постачальником, ви завжди будете впевнені у дотриманні оговорених термінів.
  2. Бездоганність. Високоякісний трикотаж від виробника – обличчя компанії. Виробник зацікавлений у тому, щоб покупець повернувся. Тому при виробництві використовуються найкраща сировина, матеріали та фурнітура. Це дозволяє відшивати охайний високоякісний одяг.
  3. Широкий асортимент. Хто може запропонувати більше, ніж виробник? Фабрика "Валеотрикотаж" має у своєму арсеналі сучасне обладнання для пошиття різноманітного трикотажного одягу. Дизайн передбачає оздоблення вишивкою, паєтками, аплікацією. З величезного асортименту моделей можна вибрати фасони на свій смак.
  4. Індивідуальне пошиття. Всі власники модних онлайн-бутиків бажають отримати щось унікальне. Таку можливість вони мають. Співпрацюючи безпосередньо з виробником трикотажу, замовити пошиття лінійки на індивідуальне замовлення доступно кожному.

Фабрика «Valeotrikotage» — один із провідних виробників та постачальників трикотажу в Україні. Компанія 20 років знаходиться на ринку, випускаючи красиві та зручні колекції жіночого, чоловічого й дитячого одягу з трикотажу. Вивчаючи прайс, можна звернути увагу на цінову політику — вартість на 20-30% нижча за інших продавців.

Чому трикотаж найкраще купувати від виробника - фото 4

Купити трикотаж від виробника в Україні

Купувати трикотаж від виробника «VaLeo&V» не лише економічно вигідно, а й зручно. У віртуальному каталозі сайту наведені інформативні картки товару. Повний опис кожної позиції, фотографії реальних фасонів. Моделі для дорослих та дітей демонструють посадку вбрання. Розглядаючи віртуальну вітрину, можна ретельно вивчити кожен фасон. І для цього вам не треба нікуди їхати.

Компанія пропонує гуртові та роздрібні продажі. Купуйте одяг для себе й на подарунок. Щоб запропонувати одяг з трикотажу покупцям у власному магазині, ви можете співпрацювати за системою дропшипінг. Позбавте себе необхідності зберігати товар на складі. Сформуйте покупку, вкажіть координати для відправлення та чекайте на позитивні відгуки від ваших клієнтів.

Незалежно від партії, фабрика з пошиття трикотажного одягу здійснює доставлення замовлень у всі куточки України. Покупець має можливість вибрати оптимальну службу доставлення, що є безперечним плюсом. А ще кожному клієнту гарантовано технічну підтримку, кваліфіковане обслуговування та тільки безпечні угоди.

Відгуки
Залишити відгук
Ваша оцінка
Додати відгук
Ваш відгук відправлений. Його опублікують після перевірки адміністратором
    Я люблю трикотажные вещи, в них уютно и тепло. У меня есть любимый кардиган трикотажный, хочу приобрести что то на смену обязательно загляну к вам. Выберу что ни будь!!!
    26.05.2023 в 13:17:44
    У вас представлен богатый ассортимент качественного трикотажа, теперь за его покупкой только к вам!)
    02.10.2022 в 18:13:19
    Мне очень нравятся вещи из трикотажа. Особенно свитера классные. Тело в таких вещах не потеет и в тоже время в них тепло, особенно зимой.
    12.09.2022 в 10:50:05
    Качественный трикотаж это здорово! Не сминается, тело дышит, облегает фигуру и долго носится.
    09.08.2022 в 07:53:33
    Полностью согласен со словами и то что трикотаж лучшее всего покупать от брендовых производителей которые уже годами проверенные всем миром.
    24.06.2022 в 21:04:48
    У меня свой магазин по продаже детской трикотажной одежды и меня заинтересовало в Вашей статье сотрудничество с производителем «VaLeo&V» по системе дропшиппинг. Обязательно воспользуюсь их предложением.
    24.06.2022 в 06:56:42
    В этом магазине всегда доступные цены, отличное качество товара, доступные цены. Все кто пользуется его услугами очень довольны выбором товара, обслуживанием, доброжелательным отношением персонала. Рекомендую.
    10.06.2022 в 18:42:11
    Покупая от производителя, можно быть уверенным, что покупаешь подлинное изделие, а не подделку, от которой можно разочароваться.
    08.06.2022 в 21:38:08
    Хорошая подробная статья, не только для родителей, но и для желающих сшить что-нибудь своему золотку своими руками
    29.05.2022 в 16:16:59
    Я тоже лично считаю что трикотаж выгоднее и надежнее всего покупать от производителя.
    19.05.2022 в 04:20:13
    Приятно, что здесь можно не только выбрать одежду, а еще и получить информацию о видах ткани и ее качествах.
    13.05.2022 в 16:13:39
    Хороший магазин. Одежда красивая, качественная, приятные цены.
    13.05.2022 в 16:09:30
    В данном магазине можно купить красивые вещи из качественного трикотажа, потому что они от производителя.
    07.05.2022 в 12:32:24
    С таким магазином приятно сотрудничать. Столько красивой и качественной одежды. Рекомендую мамам с детками посетить этот магазин.
    06.05.2022 в 15:04:08
    Отличный магазин!! качественный трикотаж.. Цены адекватные. Всем рекомендую!!
    06.05.2022 в 13:46:10
    Меня интересовало только, как отличить качественный трикотаж от трикотажа низкого качества. Ответ получила, спасибо.
    20.02.2022 в 12:50:31
    У меня очень большой опыт по ношению компрессионного трикотажа. Мама имела варикоз и я ей всю жизнь посылал в Туркмению и вот уже 5 лет сам хожу.
    20.02.2022 в 03:06:37
Telegram
Viber

В акційний період мінімальна сума замовлення 0 грн

Ви можете зробити замовлення без акції на будь-яку суму.

Оформити без акції