body
Каталог товарів
Каталог товарів
Переглядів 6032

Розфарбування футболок акриловими фарбами

Хочете весело, цікаво, з користю провести час з дитиною, але ідеї вже вичерпані? У нас є класна пропозиція — малюнки на футболках акрилом своїми руками. Цей вид творчості розвиває мислення, моторику, почуття смаку дитини. Цікаво буде не тільки малюкові, але й батькам. Адже кожна людина хоче створити річ оригінального, індивідуального дизайну. Хочете дізнатися більше про малювання на футболках?

Футболка-розмальовка-123

Переваги футболки-розмальовки

Природно, дізнавшись про прикольний одяг для розфарбовування ви вдаєтеся в питання: чи можна його прати? Як довго протримається фарба? На скільки дороге це задоволення? Зараз ми надамо відповіді на всі питання, розповімо про «плюси» даного товару.


Невелика вартість футболки для малювання

Дитячий одяг для розфарбовування коштує недорого. Буквально за 100-150 гривень можна одночасно отримати необхідну річ для творчості та якісну бавовняну футболку. Після створення малюнка дитина полюбить такий одяг і не захоче його знімати. Виріб можна надіти з модним сарафаном, джинсами й виглядати круто. Ціна такої футболочки в магазинах на порядок вище. Отже, ви не тільки цікаво проведете час, але заощадите бюджет.

Футболка-розмальовка-1234


Легкий і швидкий процес розмальовки

Думаєте, зробити малюнок акрилом складно? Ні. Завдяки тому, що контур малюнка виконаний способом вишивки, це істотно полегшує розфарбовування. В комплект з футболкою для розфарбовування нашого виробництва входить інструкція. Разом з дитиною легко в усьому розібратися. Спробуйте малювати на футболці акрилом, можливо це стане новим хобі.


Різноманітність варіантів малюнків

У нашому інтернет-магазині можна знайти футболку розмальовку для дітей на будь-який смак. Різноманітність малюнків така велика! Очі розбігаються! В наявності всілякі мультяшні герої, персонажі дитячих ігор: Губка Боб, Джеррі, Стіч, Пікачу, Міньйон, Лол і багато інших веселих героїв.
Малюнки на футболці акриловими фарбами вийдуть яскравими, цікавими. Ви точно знайдете футболочку, яка сподобається вашій дитині. Якщо не зможете визначитися з вибором — купуйте кілька варіантів, ціна речей дозволяє.

Футболка-розмальовка-12345


У наборі є все необхідне для малювання

Малювати на футболці від Валеотрикотаж — одне задоволення. У наборі є все: фарби, пензлик, інструкція, футболка. Не потрібно нічого докуповувати, просто приступайте до творчого процесу. Фарб вистачить, як на певний малюнок, так і для розмальовування всієї картинки.


Готовий виріб не вимагає складного догляду

Малюнки на футболках акрилом добре зберігаються, не вицвітають. Щоб випрати футболку з акриловим малюнком, використовуйте делікатний режим прання в прохолодній або теплій воді (40 градусів). Не потрібно переживати, що малюнок зіпсується в процесі прання. Все просто! Надумали малювати по тканині маркером? Не варто. Краще малюйте акриловими фарбами, представленими у наборі.

Футболка-розмальовка-123456
Де, як купити набір?

Ви прочитали попередні пункти й вирішили — малюємо. Але де купити набір для малювання? Відповідь проста — в інтернет-магазині Валеотрикотаж. У нас завжди знайдуться якісні футболки з вишитим контуром малюнка, які здатні оригінально змінити повсякденні або святкові блузки. Ми самі виробляємо вироби, гарантуємо їх якість. На сайті є відгуки батьків, які вже купили набори та залишилися задоволені.


Спробуйте один раз, і це стане захопленням вашої дитини. До того ж ціна абсолютно невелика. Тож швидше замовляйте.

Відгуки
Залишити відгук
Ваша оцінка
Додати відгук
Ваш відгук відправлений. Його опублікують після перевірки адміністратором

    Відгуків поки ніхто не залишив

    Будьте першими!

Telegram
Viber

В акційний період мінімальна сума замовлення 0 грн

Ви можете зробити замовлення без акції на будь-яку суму.

Оформити без акції