body
Каталог товарів
Каталог товарів
Переглядів 1203

Шоппінг та карантин

Долаємо пандемію разом

COVID-19 перевернув світ з ніг на голову та вніс неочікувані корективи у нашу реальність, починаючи зі здоров’я та роботи, і закінчуючи способом життя у нових умовах.

Український виробник трикотажних виробів для дітей та дорослих «VaLeo&V» швидко адаптував стратегію власного виробництва до нових норм соціального дистанціювання споживачів, приділяючи при цьому особливу увагу убезпеченню їх від ризиків, пов’язаних з коронавірусом.

Пандемія та шоппінг-1

Запобігаючи загрозі поширення інфекції

Головне завдання компанія вбачає в тому, щоб максимально захистити своїх клієнтів та не втратити довіру до своєї продукції та бренду навіть у найскладніші часи.

  • Інтернет-магазин Валео продовжує свою роботу під час карантину у штатному режимі. Компанія турбується про своїх покупців, постійно працюючи над урізноманітненням асортиментного ряду продукції та робить все можливе аби звести до мінімуму потребу споживачів виходити з дому та забезпечити можливість придбання необхідних товарів онлайн.
  • Покупки через наш інтернет-магазин в умовах карантину мають багато переваг: вони економлять ваш час, сприяють особистій безпеці. Адже відпадає потреба у відвідуванні сумнівних торгових точок, які, не зважаючи на пандемію, намагаються працювати у відкритому режимі, нехтуючи власним здоров’ям, безпекою оточення, та сприяють розповсюдженню інфекції.
  • Здійснити покупку в інтернет-магазині можна у два кліки. Це зручно, швидко, безпечно. На сайті valeotrikotage.com представлено детальну інформацію про товари, їх якість, асортимент та ціни, які задовольнять самого прискіпливого клієнта.
  • Всі демонстраційні фото в товарному каталозі відповідають реальності, бо виконані «вживу». Тому споживачі, які здійснюють покупки не виходячи з дому, гарантовано отримають саме той товар, який вони уподобали.
  • Зважаючи на нестабільність надходжень до сімейних бюджетів, пов’язаних з викликами пандемії, в магазині проводяться регулярні акції, знижки, розіграші, розпродажі.

Пандемія та шоппінг-2

Опануємо стрес позитивними емоціями

Пандемія стала серйозним випробуванням для психіки багатьох з нас. Перепади настрою, тривожність, пригніченість, викликані запровадженням карантинних обмежень, ускладнюють наше життя. Спеціалісти шукають способи подолання наслідків стресу.

  • Зважаючи на це, компанія «VaLeo&V» особливу вагу приділяє виробництву сучасних моделей для дітей та дорослих, виготовлених із високоякісних матеріалів веселих, сонячних кольорів та відтінків, оздоблених яскравими принтами, модним дизайном. Вони допоможуть побороти ковідну депресію, зарядити позитивними емоціями, нейтралізувати неприємний «присмак» періоду вимушених обмежень.
  • Позбутися негативних відчуттів люди намагаються по-різному. Комусь допомагають антистресові іграшки, хтось потребує зручних, затишних одяганок, що створюють атмосферу захищеності, а комусь настрій покращують заняття спортом, йогою з використанням яскравого спортивного одягу.

Пандемія та шоппінг-3

Шопінг і карантин. Нові умови-нові вимоги.

  • Експерти вважають, що в період вимушеної ізоляції нам всім бракує тактильності. Ми попрацювали над розширенням асортиментного ряду одягу із м’яких, об’ємних, приємних на дотик полотен.
  • Ми врахували, що карантинні заходи потребують більш тривалого часу перебування вдома, і відповідно роль домашнього гардероба, як запобіжника пригніченого настрою від щоденного перебування у замкнутому просторі, зростає. Збільшився модельний ряд домашнього одягу насичених яскравих кольорів для діток та дорослих.
  • Від людей, що працюють віддалено, почастішали запити на комфортний, але «пристойний» одяг, який був би максимально зручним і простим, але водночас, не виглядав по-домашньому. Для цієї категорії покупців полиці магазину регулярно поповнюються новими зразками світшотів, худі, кашемірових костюмів, батників. Вони виручать тих, хто не дивлячись на віддалений характер роботи, часто виходить в онлайн-простір і хоче виглядати неофіційно, але стильно й елегантно.
  • Нами робиться все, щоб унеможливлення примірки товарів, ніяким чином не розчарувало клієнта у дистанційному способі придбання продукції. Тому торгова марка Валео представляє речі онлайн максимально реалістично.
  • Протиепідемічні рекомендації включають регулярні прогулянки на свіжому повітрі. Розуміючи, що мандрівки на цей час обмежені походами в парк чи магазин, асортимент товарів інтернет магазину збагатився взуттям для прогулянок: кросівками, сліперами, кедами, мокасинами, які добре миються, швидко висихають та піддаються обробці взуттєвими санітайзерами, що запобігає перенесенню інфекції з вулиці в приміщення.
  • До уваги беремо і прогнози щодо «буму народжуваності». Зважаючи на те, що здебільшого люди зараз змушені сидіти вдома, фахівці очікують поповнення родин малечею. На сьогодні ми вже готові повнити найперші гардероби новонароджених українців.

Пандемія та шоппінг-4

Медичні дослідження свідчать, що повітряно-крапельний шлях розповсюдження вірусу- один з основних шляхів передачі хвороби.

  • Дбаючи про здоров’я й безпеку кожного з нас, виробник «VaLeo&V»
    налагодив випуск захисних масок. Дизайнери розробили низку моделей тканевого захисту різноманітних кольорів, з малюнками, принтами, вишивкою, зображенням мультиплікаційних героїв. Вони слугують не тільки засобом захисту, але й можуть використовуватися, як аксесуар, сприяти хорошому настрою у дітей і дорослих, відповідним чином нейтралізуючи тривожний фон пандемічного сьогодення.
  • Маски обов’язково проходять високо термічну обробку паровими прасками й виступають надійним бар’єром на шляху розповсюдження інфекції.
  • Всі товари нашого виробництва упаковуються в міцні, надійні, екологічно чисті пакети. Сьогодні упаковка товару- більше, ніж упаковка, бо захисні бар’єрні властивості пакувального матеріалу виходять на перший план. Якісне пакування, підлаштоване під нові потреби, стало складовою нашої турботи про споживачів.
  • Проведення упаковування товарів здійснюється в окремому ізольованому приміщенні.

Пандемія та шоппінг-5

Дбаючи про себе, дбаємо про вас

Щоб подолати пандемію, потрібно перекрити всі шляхи перенесення хвороби.

  • З метою уникнення ризику розповсюдження інфекції, в ході організації роботи в цехах та підрозділах підприємства проводиться регулярна обробка всіх видів контактних поверхонь з застосуванням дезінфекційних засобів.
  • Робочі місця працівників розміщені в шаховому порядку по обидві сторони робочих ліній.
  • Забезпечується контроль за дотримання правил виробничої гігієни мерчендайзерами, представниками постачальників, експедиторами.
  • Всі наші кур’єри, які займаються доставленням й транспортуванням товарів, забезпечені масками, тканевими рукавичками, санітайзерами.

Ми дбаємо про вас і намагаємося захистити та зберегти здоров’я кожного клієнта в цей непростий час.

Відгуки
Залишити відгук
Ваша оцінка
Додати відгук
Ваш відгук відправлений. Його опублікують після перевірки адміністратором

    Відгуків поки ніхто не залишив

    Будьте першими!

Telegram
Viber

В акційний період мінімальна сума замовлення 0 грн

Ви можете зробити замовлення без акції на будь-яку суму.

Оформити без акції