body
Каталог товарів
Каталог товарів
Переглядів 2072

Трикотажний одяг українського виробництва

Час читання:12 хв.

Трикотажний одяг українського виробництва - фото 1

Трикотажний одяг українського виробництва популярний у всьому світі. Тому що якісний, натуральний, красивий та доступний за ціною. Існує хибна думка, що ця тканина використовується виключно для домашніх речей та ясельного асортименту. Так, трикотажний дитячий одяг однозначно дуже популярний, але не менш популярні і дорослі вбрання. Речі з якісного трикотажу додають до своїх колекцій навіть модні дизайнерські будинки. У нас його в свій асортимент включає практично кожен магазин. Купити трикотаж Україна пропонує у широкому асортименті. Чому він популярний, яким буває і як взагалі підібрати вбрання, вам розкажуть фахівці «Валео». Наша трикотажна фабрика Комсомольськ прославила ще на початку двохтисячних. Отже, ми можемо називати себе гуру легкої промисловості.

Як Valeo&V трикотажна фабрика Комсомольськ зробила відомим в Україні містом

Трикотаж відомий ще з давніх-давен, багато міфів згадують про в'язаний одяг. Адже трикотаж – це саме в'язане полотно, яке утворюється внаслідок переплетення ниток.

Масово виробляти трикотаж Україна розпочала у ХХ столітті. Тоді ж паралельно розвивалася і галузь машинобудування. І це дало змогу плести полотно у себе в країні, не замовляючи обладнання з-за кордону. Далі були спади та підйоми виробництва, але український трикотаж для дітей та дорослих своєї популярності особливо ніколи не втрачав.

Загалом трикотажна промисловість поділяється на такі напрямки:

  • білизняне
  • речове
  • шкарпетково-панчошне
  • верхнього одягу
  • технічного полотна
  • рукавичне

У важкі дев'яності роки минулого століття, коли в Україні закривалися заводи та зупинялося виробництво, текстильна промисловість та приватний бізнес стали порятунком вітчизняної економіки. У невеликому містечку на Полтавщині розгорнулися цілі виробництва. Практично кожна трикотажна фабрика Комсомольськ робила відомим не лише у нашій країні, а й за її межами. Тоді в трикотажний магазин Valeo приїжджали покупці з усієї України. Тому що знали, тут:

  • відмінна якість речей
  • адекватна ціна
  • регулярна знижка
  • ввічливе обслуговування

Тоді замовити через Інтернет ще було неможливо, комсомольський трикотаж офіційний сайт ще не мав. Щоб купити український трикотаж для дітей та дорослих, треба було їхати до трикотажного магазину. А це витрати часу, палива, грошей. Тому, коли Valeo трикотаж інтернет магазин створив, це було по-справжньому круто. Трикотажний одяг українського виробництва став доступним з будь-якої точки країни. Замовити її можна було прямо зі своєї кухні, попиваючи чайок.

Звичайно, не всі люди одразу довірилися Всесвітній мережі. Купувати трикотаж Україна, ну принаймні більша частина її мешканців, продовжувала офлайн. Їм була потрібна трикотажна фабрика Комсомольська «Валео», а не комсомольський трикотаж офіційний сайт Valeo&V.

Але поступово практично всі люди перейшли в онлайн-шопінг і почали шукати трикотаж інтернет магазин і робити замовлення.

Який трикотаж Україна продає найчастіше – що краще замовити та купити для дорослих та дітей

Трикотажний одяг українського виробництва - фото 2

І так, ми вже з'ясували, що трикотажний одяг українського виробництва має особливий попит і популярність. Але, як виявляється, полотно теж буває різним, його видів дуже багато. З цим стикається людина, яка вирішила купити український трикотаж для дітей чи для себе.

Трикотажна тканина ділиться на кілька видів:

  • бавовняна
  • вовняна
  • сумішова
  • синтетична

У таблиці ми розглянемо самі ходові матеріали.

Тканина

Властивості

Кулірка

Буває гладкошерстна, набивна, меланжева. Найчастіше з неї шиється трикотажний дитячий одяг, у тому числі для новонароджених. Тканина гладка, м'яка, приємна до тіла. Міцна, еластична, але форму при цьому тримає добре. Майже не мнеться, на ній не утворюються катишки. Пропускає повітря, вбирає вологу. Трикотажний дитячий одяг з кулірки, особливо ясельний, у магазині Valeo&V продається у великих кількостях по всій Україні.

Інтерлок

Саме слово означає «перетин», «перехрещення». Є три його види: пеньє, ринг, оппененд. Їхня різниця у шліфуванні волокна. Текстура тканини неймовірно м'яка, а речі затишні та комфортні. Високоміцний, стійкий до пошкоджень, при цьому добре тягнеться, еластичний. Дихаючий, гіпоалергенний, захищає від охолодження та перегріву. Трикотажний магазин «Валео» найбільше шиє дитячі речі з інтерлоку.

Двонитка, тринитка

Цей трикотаж інтернет магазин Valeo найчастіше використовує для пошиття спортивних костюмів на зиму та демісезон. Теплі, комфортні, нині дуже популярні. Добре пропускає повітря, має гігроскопічні властивості. Купити двониткове або триниткове вбрання у Valeotrikotage дуже вигідно. У нас завжди є знижка, тож ціна влаштовує практично всіх.

Рібана

Буває суто бавовняна, буває змішана з додаванням невеликої кількості ниток віскози, лайкри, поліестеру, еластану. Практично кожна трикотажна фабрика Комсомольська використовує рибану у пошитті дитячого та дорослого одягу. Тканина дихає, зберігає тепло та форму, вбирає крапельки поту, добре тягнеться. Практична, приємна, популярна.

Фліс

Буває односторонній та двосторонній. Флісовий трикотажний одяг українського виробництва дуже затребуваний у холодну пору року, бо тканина неймовірно тепла. Цей трикотаж із синтетичних ниток. Але за багатьма властивостями та параметрами перевершує натуральну вовну. Гіпоалергенний, м'який, ніжний, дбайливий. Простий у догляді.

Велсофт

Ця тканина зроблена для піклування про людину. Ніжна та м'яка, легка та міцна, тепла та комфортна. Трикотажний дитячий одяг з велсофту у Valeotrikotage шиється постійно. Мегапопулярні наші кігурумі – у них тепло навіть у дуже холодних приміщеннях. На них часто діє знижка, тому їх поспішають замовити багато українців. Тканина проста у догляді, зносостійка та міцна.

Велюр

У нього багато різновидів: з бавовни, вовни, драп-велюр, меблевий. Велюровий трикотажний одяг українського виробництва красивий і популярний. Valeo&V постійно шиє дитячі речі з цієї тканини, а також дорослі вбрання. Ціна на них цілком адекватна, тому і купують у нас клієнти з усієї країни. Велюр міцний, дихаючий, гіпоалергенний, простий у догляді.

Футер

У більшості своїй – бавовняний. Трикотажний одяг українського виробництва з футера відрізняється найніжнішою м'якістю. А ще тканина антибактеріальна, гіпоалергенна, повітропроникна, гігроскопічна. Зігріває, дбає, дарує комфорт. Трикотажний дитячий одяг від Valeotrikotage має великий попит у покупців.

Насправді різновидів трикотажного полотна набагато більше. Ми описали лише самі ходові та популярні, які використовує трикотажний магазин «Валео».

Трикотажний одяг українського виробництва – основні види та асортименти Valeotrikotage

Трикотажний одяг українського виробництва - фото 3

Одяг входить у перелік базових фізіологічних потреб людини, нарівні з їжею, водою, сном. Його головне завдання – захист від холоду. Це вже потім зробили одяг модним та стильним вбранням, способом висловити та показати себе. А початкове призначення – захисне.

Весь трикотажний одяг українського виробництва, і не тільки, ділиться на види, їх дещо:

  1. Щоденний. Та, в якій ми всі ходимо щодня. Тут немає правил, обмежень, дрес-коду. Сюди входять речі, які нам подобаються та які зручні. Трикотажний одяг – найбільш підходящий для носіння щодня. Ну ще – джинси, без них мало хто обходиться у повсякденному стилі. Футболки, толстовки, костюми з натурального трикотажного полотна – саме те. До того ж, на комсомольський трикотаж офіційний сайт «Валео» пропонує хорошу ціну.
  2. Святковий. Одяг на особливий випадок, важливий захід, свято. Трикотажний одяг українського виробництва хоч і якісний, але не на всі урочистості підходить. А ось, наприклад, лляні вишиванки, які трикотажний магазин Valeo&V вишиває на своєму виробництві, ідеальний для цього варіант.
  3. Спортивний. Улюблений для багатьох вид одягу. Спортивні костюми з двонитки, тринитки нині мегапопулярні. Такий трикотажний одяг українського виробництва підходить для спортзалу, для щоденного носіння і навіть як домашній одяг.
  4. Домашній. Комплекти, халати, костюми та багато іншого. Трикотаж для цього виду одягу – найкращий матеріал. Ціна недорога, якість відмінна, тканина натуральна – одні плюси. Домашній трикотажний одяг українського виробництва від Valeo популярний у всій Україні.
  5. Верхній. Пальто, куртки, плащі, шуби та інше. Зрозуміло, що це не трикотаж. Тут інша якість тканини та наповнювачів.
  6. Виробничий. Роба, що використовується на заводах, організаціях, підприємствах. До неї особливі вимоги, стандарти та інше.
  7. Сценічний. Театральні, концертні вбрання, естрадні костюми та інше. Не кожен трикотажний магазин запропонує вам такий одяг, бо там використовуються інші тканини. Але з трикотажу також можна пошити речі для виступів.
  8. Корпоративний. Одяг з логотипами, корпоративні кольори. Фірми часто замовляють такі вироби для своїх співробітників.

Є ще низка інших видів, наприклад: військовий, шкільний, відомчий та інші.

Трикотажний одяг та модні образи – огляд стилів і правила створення луків

Трикотажний одяг українського виробництва - фото 4

Що таке стиль одягу? Це набір та поєднання певних речей в один образ. Стилів багато, кожен вибирає собі той, який підходить за віком, характером, способом життя, звичками. Трикотажний одяг українського виробництва входить практично у кожний стиль. Розглянемо найголовніші.

  • Діловий, класичний. Він, як знаменита шанелівська «маленька чорна сукня» ніколи не втратить актуальності і не вийде з моди. Він яким був років п'ятдесят-шістдесят тому, таким і лишається. Ну, з невеликими «вкрапленнями». Штани, піджак, спідниця по коліна для жінок, світла блузка/сорочка. Йому притаманні стриманість, охайність, акуратність. Бежевий, чорний, синій, бордовий, сірий, білий – основні кольори. Не допускаються кислотні відтінки, яскраві кольори, принти, написи. Трикотажний одяг українського виробництва також підходить під цей стиль. Наприклад - жіноча сукня з інтерлок-жаккарда ідеально виглядає в офісі.
  • Кежуал. Якщо простіше – повсякденний стиль. Джинси з футболками, толстовки, светри та інше. Чим зручніше, тим краще. Трикотажний магазин «Валео» пропонує великий вибір одягу в стилі кежуал. До речі, трикотажний дитячий одяг, у тому числі для підлітків, також ідеально підходить під casual.
  • Бохо. Дуже популярний нині стиль. Вільні силуети, довгі спідниці та сукні, широкі штани. Матеріали натуральні, найпоширеніший – льон. Вишиванки – ідеальний варіант. Трикотажний магазин Valeo&V пропонує купити різноманітні вишиті лляні та трикотажні вироби в стилі бохо.
  • Гранж. Стиль «неохайних підлітків». М'яті трикотажні футболки, толстовки, рвані джинси, хаос у зачісці.
  • Білизняний стиль. Натільний трикотажний одяг українського виробництва під цей стиль підходить ідеально. Майки на широких або тонких бретельках, жіночі боді, топи. А ще – піжами. Так, у них тепер не лише сплять, а й ходять на вечірки.

Є ще безліч різних стилів. Все не опишеш в одній статті, ми розглянули найпоширеніші. Чим гарний трикотажний одяг українського виробництва – це тим, що він підходить практично під кожен стиль.

Чому український трикотаж для дітей – найкращий вибір

Трикотажний одяг українського виробництва - фото 5

Трикотаж – найпопулярніший матеріал для пошиття дитячого та ясельного одягу. Тому що він високоякісний та недорогий. Якщо для дорослих допустимі речі із синтетики, то діткам – ні. Батьки обирають український трикотаж для дітей та себе з кількох причин:

  1. Натуральність. Трикотажний одяг українського виробництва славиться саме за натуральність. Дітям з їхнім незміцнілим організмом та несформованою теплорегуляційною системою протипоказана будь-яка синтетика. Інші природні матеріали, як шовк, льон тощо, для дітей щодня точно не використовують. А для немовлят так взагалі. Та й ціна на них «не дитяча». Діти ростуть швидко, змінювати розміри доводиться часто. Тому трикотажний дитячий одяг, який доступний за вартістю, – ідеальний варіант.
  2. Повітропроникність. Важливо, щоб тіло дихало. Шкіра малюків чутлива до будь-яких подразників, якщо не буде повітрообміну, почнеться пітниця, висипання тощо. У дорослих така сама проблема, просто вони часто не пов'язують своє погане самопочуття з якістю речей. Трикотажний одяг українського виробництва – знахідка для дорослих та дітей.
  3. Гігроскопічність. Вміння вбирати вологу і виводити її властиве далеко не кожному матеріалу. Український трикотаж для дітей та дорослих із цим завданням справляється на відмінно.
  4. Гіпоалергенність. Алергія – один із найпоширеніших недугів. Від її проявів страждає третина населення, зокрема й діти. Формальдегіди та хімічні барвники у тканинах ускладнюють проблему. Трикотажний одяг українського виробництва гіпоалергенний, тому його купують навіть для новонароджених.
  5. Доступність. Важливий критерій вибору для будь-якого одягу, але особливо дитячого. Якщо дорослі можуть носити трикотажний одяг українського виробництва кілька сезонів, то дитина швидко виростає зі свого вбрання. Тому ціна має значення. На український трикотаж для дітей вартість цілком адекватна і це за стовідсоткової натуральної якості. Мрія!
  6. Універсальність. Трикотажний одяг українського виробництва підходить і для дітей, і для дорослих. І на літо, і на зиму. А ще під різний стиль (як ми писали вище).
  7. Практичність. Трикотажні речі легкі у догляді. Вони практично не мнуться, а якщо пом'ялися, то швидко самі розправляються. Але є такі, які трохи треба пропрасувати праскою. Зручно і для дітей, і для дорослих. Особливо для чоловіків, які не люблять морочитися з одягом. Їм треба дістати річ, надіти та йти.
  8. Комфортність. Трикотажний одяг українського виробництва дуже приємний до тіла. Цю картину природа створила з любов'ю до людини, тому в ній комфортно і влітку, і взимку.

Який трикотаж інтернет магазин Valeo пропонує для дорослих та дітей – огляд нарядів

Трикотажний магазин «Валео» пропонує великий вибір різноманітних нарядів для всієї родини. У таблиці ми зазначимо короткий перелік товарів.

Трикотажний одяг українського виробництва:

Для новонароджених

Для дітей

Для жінок

Для чоловіків

Боді

Комбінезони

Повзунки

Розпашонки

Комплекти

Пісочники

Кофточки

Штанці та інше

Спортивні костюми

Водолазки

Футболки

Комплекти

Сукні, спідниці, штани

Піжами

Шорти та інше

Сукні

Костюми та комплекти

Блузи

Футболки

Халати

Світшоти

Сарафани

Кардигани та інше

Штани

Водолазки

Джемпери

Костюми

Шорти

Футболки

Халати

Світшоти

Худі та інше

Крім трикотажного одягу українського виробництва, магазин Valeo додає клієнтам канцтовари, іграшки, шеврони, хрестильні набори та комплекти, взуття, шкарпетки, колготки та багато іншого.

Трикотажний дитячий одяг та правила догляду за ним

Трикотажний одяг українського виробництва якісний і служить довго, якщо за ним правильно доглядати. Прям якихось особливо суворих правил немає. Але кілька рекомендацій ми дамо.

  • Прати в прохолодній воді, краще руками або на делікатці в машинці.
  • Використовуйте для прання заощаджуючі засоби. Відмовтеся від порошку та агресивних компонентів, вони можуть пошкодити структуру тканини.
  • Віджимати теж руками, трохи стискаючи воду. Якщо перете річ у машинці, можна віджим прибрати з програми.
  • Сушити у розкладеному вигляді або на великих «ребрах». На мотузки і тонкі планочки не вішати, залишиться залом, якого буде складно потім позбутися.
  • Прасувати без гарячих температур. Загалом трикотажний одяг українського виробництва любить 30 градусів. Режими вище можуть негативно позначитися на виробі.

Зберігати речі краще у вільному доступі, щоб був повітрообмін. Запихати та утрамбовувати в комод не варто.

Вишивальне виробництво та трикотажний магазин «Валео»: ціна та знижка на українські вишиванки

Трикотажний одяг українського виробництва - фото 6

Трикотажний одяг українського виробництва не обходиться без вишиванок. Це нині один із наймодніших і стильних видів одягу. Вишиванки з трикотажу, льону, батисту, домотканого полотна, шовку продає багато хто. Трикотажний магазин Valeo&V пропонує трикотажні та лляні вишиванки.

«Валео» має своє вишивальне виробництво, яке на ринку України більше десяти років. Ми працюємо на сучасному німецькому устаткуванні. Крім патріотичних вишиванок, також вишиваємо:

  • трикотажний дитячий одяг
  • корпоративні комплекти
  • спортивні костюми
  • картини, символіку
  • скатертини, рушники, серветки
  • шеврони, погони, прапори та інше
  • вироби на індивідуальне замовлення

Ви ж самі знаєте та розумієте, що трикотажний одяг з вишивкою, принтами, написами виглядає шикарно, набагато цікавіше, ніж без нього. Звичайно, іноді хочеться мінімалізм, і такі речі ми маємо, і вони повинні бути і у вашому гардеробі. Але вишивка додає стильності.

Наприклад, толстовка з патріотичним написом «I'M UKRAINIAN» виглядає оригінально і дуже стильно. Вона непомітна, але додає родзинку до вбрання.

Де знайти на комсомольський трикотаж офіційний сайт – правила вибору надійного продавця

Трикотажний одяг українського виробництва - фото 7

Трикотажний одяг українського виробництва в Інтернеті представлений на багатьох торгових онлайн-майданчиках. Адже зараз фактично всі перейшли на інтернет-шопінг. Ось тільки не кожен продавець із бездоганною репутацією. Тому важливо правильно вибрати трикотажний магазин у Світовій мережі.

Зверніть увагу на ці пункти, перш ніж замовити український дитячий трикотаж чи речі для дорослих:

  • Кількість товару на полицях – вибір має бути великим. Якщо ви заходите на сайт, а там лише кілька виробів, то одразу йдіть звідти. У «Валео», наприклад, трикотажний одяг українського виробництва в каталозі представлений широко – понад дві тисячі найменувань. Одяг для всієї родини на всі сезони – те, що потрібно.
  • Простий сайт, на якому будь-хто може швидко замовити трикотажний одяг українського виробництва. Навіть 65+. Адже саме ця категорія покупців змушена була перебратися до Інтернету за покупками, оскільки пандемія, а потім повномасштабна війна з росією закрили практично всі офлайн-магазини. Сайт має бути зрозумілим, симпатичним, зручним та максимально простим.
  • Активні соціальні мережі. Обов'язковий пункт. Перевірте регулярність постів, коментарі під ними та відповіді. Для більшої впевненості, можете написати в особисті повідомлення комусь із коментуючих та запитати їхню думку щодо інтернет-магазину та якості трикотажного одягу українського виробництва.
  • Швидкий зворотний зв'язок. Якщо ви поставили запитання у соцмережах або зателефонували до трикотажного магазину, вам повинні відповісти одразу або протягом години. Коли відповідь затримується, це насторожує.
  • Термін роботи трикотажного магазину на ринку України. Наприклад, «Валео» має більш ніж двадцятирічний досвід, і це вселяє довіру.

Звертаючи увагу на такі «дрібниці», ви зможете убезпечити себе від шахраїв або від сайтів-одноденок. Будьте уважними, купуйте комсомольський трикотаж на офіційному сайті. І тоді трикотажний одяг українського виробництва радуватиме вас довго.

Відгуки
Залишити відгук
Ваша оцінка
Додати відгук
Ваш відгук відправлений. Його опублікують після перевірки адміністратором

    Відгуків поки ніхто не залишив

    Будьте першими!

Telegram
Viber

В акційний період мінімальна сума замовлення 0 грн

Ви можете зробити замовлення без акції на будь-яку суму.

Оформити без акції